Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

ته چین آلبالویی با گوشت بره

تا تابستون هست  این پستا رو زود زود میذاریم که موادش تموم نشه! این غذا، میکس  2تا غذای مورد علاقه ی ماست که توی آشپزخونه خلق شده! من همیشه دارم یه تغییری میدم این رسیپی ها رو! البته مدل اصل و درست غذاها که جای خود دارند!

حالا زودی بریم سراغ این غذای خوشمزه و پر کالری که هر از چند ماه یکبار پخته میشه! :)

مواد لازم برای 5 نفر:

برنج 3.5 پیمانه

آلبالو 550 گرم

شکر 300 گرم

کره 50 گرم

 

گوشت بره 300 گرم

پیاز کوچک 1 عدد

سیر 1 حبه

برگ بو 2 عدد

میخک 2 عدد

چوب دارچین 1 تکه

سرکه 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

 

تخم مرغ 3 عدد

زعفران دم شده نصف استکان

ماست غلیظ 1 پیمانه

روغن مایع 2 قاشق

نمک و فلفل سیاه

 

برنج رو با نمک کافی 3 ساعت قبل خیس میکنیم

آلبالو رو هسته میگیریم و توی ظرف لابه لا شکر میریزیم و میذاریم آب بندازه! من چون شیرین درست کردم این مقدار شکر رریختم میتونین کمتر بریزین و ترش یا ملس درست کنین!

گوشت رو با پیاز،سیر،میخک،دارچین،برگ بو،سرکه و فلفل سیاه میذاریم با کمی آب بپزه! بعد از پخت نمکش رو هم میریزیم و گوشت رو ریش ریش میکنیم

آلبالو رو روی آتش تند میذاریم تا شکر حل شده و غلیظ بشه اما نه مثل مربا!

آب رو میذاریم بجوشه و بعد برنج رو میریزیم و وقتی پخت اما نرم نرم نشه و کمی دون تر آبکش میکنیم و کنار میذاریم

تخم مرغ رو کمی میزنیم بعد ماست و زعفران و نمک و فلفل و روغن رو اضافه میکنیم و میزنیم تا یکدست بشه!

دو سوم از برنج رو میریزیم توی مایه ی ته چین و مخلوط میکنیم

یک سوم باقی مونده رو با آلبالو ها مخلوط میکنیم

فر رو روی 180 درجه میذاریم

پیرکس رو با کره چرب میکنیم، نصف برنج ته چینی رو میریزیم و خوب پرسش میکنیم

روش کل برنج و آلبالو رو میریزیم و اونو هم پرس میکنیم اما له نشه فقط جای خالی نباشه

روش گوشت ریش شده رو میریزیم و بعد نصف کره رو تکه تکه روی کل گوشت ها میذاریم

بقیه ی برنج ته چین رو روش میریزیم و پرس میکنیم و مابقی کره رو روش میذاریم

روی پیرکس رو فویل میکشیم و چند جاشو سوراخ میکنیم و میذاریم توی فر برای تقریبا 1.5 ساعت تا کفش طلایی بشه

خیلی راحت توی دیس برمیگردونیم و با زرشک و هرچی دوست داریم تزیین میکنیم

اگه غذای خشک دوست ندارین آب گوشت رو بذارین بجوش تا غلیظ بشه و صاف کنین و کنار ته چین سرو کنین

نوش جان :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/٥ ساعت ۱:۳٧ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()