Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

شیرینی نخودچی

سلام دوستان اینم یه شیرینی دیگه

با اینا درس میشه:

آرد نخود ۵٠٠ گرم

آرد برنج نرم ١٢٠ گرم

آرد سفید ١٢٠ گرم

پودر قند ٣۵٠ گرم

کره ١٠٠ گرم

روغن جامد ٢٠٠ گرم

تخم مرغ ١ عدد کوچیک

پودر هل ١ قاشق مرباخوری

گلاب ١ قاشق غذاخوری

 

حالا:Smiley from millan.net

کره و روغن جامد رو خوب هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه بعدش پودر قند و تخم مرغ

و گلاب و هل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم حالا باید آرد رو تو چند مرحله اضافه

کنیم تا گلوله نشه این خمیر اصلا منسجم نیست ولی نترسین اونو به شکل توپ در

بیارین و بذارین تو یخچال که استراحت کنه(٢ یا ٣ ساعت)

بعد که خمیر رو از یخچال در آوردین اونو چرخ کنین و حالا باید کم کم از خمیر وردارین

و پهنش کنین به قطر ١ سانتیمتر. با دست پهنش کنین بهتره آخه با وردنه نمیشهRolling Pin. با قالبهای کوچولو قالب بزنین(اگه یه کم زعفرون آب کنین و روش بمالین

خوشرنگ میشه مخصوصا واسه عید) وتوی سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینین

و توی فر با دمای ١٧٠c به مدت 20 دقیقه قرار بدین. بعد از در آوردن از تو فر باید چند

ساعت صبر کنین تا حسابی سرد بشه بعد از رو کاغذ ورش دارین چون اگه زود ورش

دارین خرد میشه. این شیرینی رو روز تولد دخترخاله م درس کردم و همه خوششون

اومد.مژه

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/۱۸ ساعت ٢:۱٩ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()