Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

تارت شلیل و آلبالو ( Nectarine and Cherry Tart )

تا قصل این خوشمزه ها تموم نشده یه رسپی عالی بذارم، البته آلبالو کم شده اما هست از فریزی هم میشه استفاده کرد

هم کم شیرینه و هم راحت! طعم ترش آلبالو هم که توی شیرینیه بیس کم نظیره! دیگه مجاب شدین آیا؟!

 

مواد لازم:

روغن مایع 80 گرم

کره 40 گرم

پودر شکر 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 2/1 قاشق چایخوری

ماست 2 قاشق غذاخوری

آرد 140 گرم

بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

شلیل 2 عدد یزرگ

آلبالو هسته گرفته مقداری

 

آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم

قالب کمربندی به قطر 23 تا 28 سانتی که من نون نازکتری میخواستم و 28 انتخاب کردم رو برمیداریم و کفش کاغذ میندازیم و روی کاغذ و دیواره ها رو با کره چرب میکنیم

آلبالو ها رو هسته میگیریم

شلیل رو هم برش های خلالی میدیم

فر رو روی 175 درجه میذاریم گرم بشه

کره و روغن و شکر رو میزنیم تا سبک و کرمی بشه، تخم مرغ ها رو دونه دونه با وانیل اضافه میکنیم میزنیم، بعد نوبت ماست میشه و خوب یکدست که شد آرد رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن میزنیم و میریزیم توی قالب! یه لایه ی نازکی میشه که اشکالی نداره خوب صافش میکنیم

دورتا دور برش های شلیل رو میچینیم و وسط آلبالوها رو میریزیم تقریبا 40 تا دونه!

میذاریم توی فر ببرای 25 تا 30 دقیقه! تا زمانی که دورش و روش طلایی بشه

از فر میاریم بیرون خنک که شد میذاریمش توی ظرف فر!

برای 5 تا 6 نفر مناسبه و با چای خیلی خوبه!

نوش جان

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما  >> تستر       Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٥/۳٠ ساعت ٧:۱۱ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()