Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

چیکن پارمیجیانا ( chicken parmigiana )

اینم یه پست مخصوص جهت 1000 تایی شدنمون :) خیلی خوشحالیم که این همه همراه داریم هم من هم دوستم که پست بعدی با اونه!

 

یه غذای سریع و فوق العاده خوشمزه! این غذا ایتالیاییه و بی نظیر!

 

مواد لازم:

2/1 سینه مرغ

نمک

پاپریکا

تخم مرغ 1 عدد

شیر 1 قاشق

آرد سفید

آرد سوخاری

پنیر موتزارلا + پارمزان  70 گرم

 

مواد سس:

گوجه فرنگی پوره شده 2 عدد

سیر 1 حبه

نصف قاشق اوریگانو

ریحان تازه یه مشت خورد شده

آب نصف لیوان

عصاره مرغ 3/1

پاپریکا

کره 1 قاشق

 

اول سینه مرغ رو با چاقو نصف میکنیم، سطح صافش رو روی تخته میگذاریم و یک دستمون رو روی مرغ میگذاریم و با دست دیگه با چاقو برش افقی میدیم

بعد بهش نمک و پاپریکا میزنیم من کمی لیمو فلفلی هم زدم میذاریم یه نیم ساعت یخچال! البته مثه من زیاد پاپریکا نزنین تا روش تیره نشه خیلی!

برای سس کره رو توی تابه داغ ریخته و سیر رو خیلی کم اضافه میکنیم بعد پوره ی گوجه + اوریگانو + آب + عصاره + پاپریکا رو اضافه میکنیم و میذاریم غلیظ بشه و  در
آخر ریحان رو اضافه میکنیم و بعد از دو جوش و نرم شدن ریحان از روی حرارت برمیداریم

آرد سفید و آرد سوخاری رو توی بشقاب جداگانه میریزیم

تخم مرغ و شیر و کمی بازم لیمو فلفلی رو با چنگال میزنیم تا کمی روون بشه

یه پیرکس رو هم چرب میکنیم و میذاریم کنار!

تابه ی گریل رو میذاریم روی حرارت تا گرم بشه

فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه

سینه ی مرغ ها رو اول توی آرد سفید میزنیم و بعد توی تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری کاور میکنیم

تابه رو با قلمو کمی چرب میکنیم و مرغا رو توش میذاریم تا شنیتسلمون آماده بشه! شینتسلای آماده رو میذاریم توی پیرکس! روش 2 قاشق از سسمون رو میدیم

روی سس رو از مخلوط پنیر ها که بهتره پارمزانش بیشتر باشه میدیم و پیرکس رو میذاریم توی فر تا پنیرش آب بشه!

همین که پنیر آب شد و پارمزان ها کمی طلایی شدن از فر درمیاریم و توی ظرف سرو میذاریم و با دورچین دلخواه سرو میکنیم

 

من برای دورچین سیب زمینی رو خلالی کردم و با 1 قاشق روغن و نمک و فلفل خوب مخلوط کردم ریختم توی بشقاب که یه لایه بشه نه روی هم! رفت تو ماکروویو با گریل و ماکرو تقریبا 20 دقیقه مان میخواد البته این وسط 2 بار این رو اون رو شدن تا کامل بپزن!

بعد از آماده شدن با 2 قاشق سس پستوی خوشمزه مخلوط کردم و کنار چیکن پارمیجیانا سرو شد و البته با همراهی خیار شور! من کمی از سس رو زیر چیکن ریختم!

بینهایت غذای خوشمزه ایه!

* ادویه ی این دستور پاپریکاس که خیلی مهمه اگه آماده شو نیافتید این جا برین: تهیه ی پاپریکا

* این غذا در کنار اسپاگتی هم بی نظیره!

* اگه ماکرویو نداشتین سیب زمینی ها رو بریزین توی پیرکس و روش کاور بکشین و بذارین فر یکم که پخت کاورشو بردارین تا کریسپی بشه!

* سس پستو رو هم از اینجا آماده کنین و بذارین فریز برای مبادا : سس پستو

 

برید و بپزید و زندگی کنید!

ما رو هم دعا کنین :) مرسی از همراهیتون

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر      Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٥/۱٩ ساعت ۱٠:٠۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()