Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک عصرانه با روکش کرم پرتقال

اینم یه کیک که واقعا خوشمزه شده بود و واسه عصرونه عالیه

 و چون خیلی خوشم اومد عکس زیاد گرفتم

 

 

 

مواد مورد نیاز کیک:

 

3 عدد تخم مرغ

185 gr کره ( یا 25 gr کره و 3/2 پیمانه روغن مایع)

2 قاشق غذاخوری خامه شل

1 پیمانه سرخالی شکر

3/1 پیمانه آب پرتقال

1.5 پیمانه آرد

2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق مرباخوری رنده پوست پرتقال

2 قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده

 

 

اول روغن وکره و شکر رو اونقدر هم میزنیم که کاملا یکدست بشه بعد خامه و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کشدار بشه ،آب پرتقال و رنده ی پوست پرتقال و نارگیل رنده شده رو اضافه میکنیم ، آرد و بیکینگ پودر رو با هم 3 بار الک میکنیم و توی 3 نوبت به مواد اضافه میکنیم.

قالب رو کاغذ روغنی انداخته و مایه ی کیک رو میریزیم توش. فر رو با درجه ی 180 درجه ی سانتی گراد از 15 دقیقه قبل گرم میکنیم.

مایه ی کیک رو به مدت 45 تا 50 دقیقه تو فر میذاریم تا بپزه ، با یه خلال دندون بعد 40 دقیقه چک کنین که پخته یا نه اما قبلش اصلا در فر رو باز نکنین تا پف کیکتون نخوابه.

وقتی کیک خنک شد با برس روی کیک رو شربت یا آب میوه ی شیرین شده میزنیم و میذاریم یخچال.

 

 

 

مواد مورد نیاز کرم پرتقال:

 

1 لیوان آب پرتقال

1 قاشق غذاخوری سرخالی نشاسته

2 قاشق مرباخوری شکر

2 قاشق خامه ی شل شده

4/1 بسته پودر ژله پرتقال

 

 

شکر و نشاسته رو توی آب پرتقال حل میکنیم و میذاریم روی حرارت تا نشاسته بپزه و سفت بشه در همین حین که هم میزنیم تا گلوله نشه پودر ژله رو با 4/1 لیوان آب جوش حل میکنیم ، کمی که نشاسته گرفت پودر ژله ی حل شده و خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه.

البته میتونین از پودر ژلاتین اضافه کنین اما واسه رنگش من ژله پرتقال ریخنم ، شیرینیشم میل خودتونه

کرم رو میریزیم توی یه ظرف تا نیم بند بشه.

 

 

 

حالا وقتی کرم کمی خودشو گرفت ( حالتی مثله فرنی همچین نرمم باشه دیگه  ) ، کیک رو از یخچال میاریم بیرون و کرم رو روش میریزیم  و تمام سطحشو میپوشونیم.

و میذاریم توی یخجال با سرمای زیاد تا سریع کرم کاملا ببنده.

من روشو با نارگیل رنده شده و ترافل تزئین کردم

کلی طولانی بودا اما این کیک کنار این کرم خیلی طعم مطبوعی داره

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/۱٦ ساعت ٥:۳۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()