Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

مارمالاد گیلاس ( Cherry marmalade )

خیلی وقتا گیلاس رو دست آدم میمونه و این یه راه خوبه استفاده شه! روی کیک ها و روی تست برای صبحونه عالیه! خیلی ام آسونه، لای کیک و رولت هم طعم خوبی داره

 

گیلاس 700 گرم

شکر 600 گرم

پودر ژلاتین 1.5 قاشق مرباخوری

آب 4/1 لیوان

وانیل کمی

 

شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم و لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال!

فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت 20دقیقه میذاریم تا قوام بیاد!

پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه!

5 دقیقه ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم

وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم

رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٤/۱٧ ساعت ۸:٢٤ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()