Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

شارلوت موس آلبالو ( Sour cherry mousse charlotte )

یه دسر تابستونی و خوشگل! زیاد سخت نیست البته اگه کیکش رو داشته باشین :) شارلوت به دسرایی با بیس کیک و فیلینگهایی مثل انواع کرم ها، انواع ژله، موس ها و ... گفته میشه

طعم های مختلفی هم میشه ازش داشت! تنوع زیاد داره! و خودش خیلی شکیل هستش!

 

مواد لازم شارلوت:

کیک

موس آلبالو

ژله آلبالو

آلبالو

 

برای کیک من کیک وانیلی کره ای رو از این پست >> کیک کره ایی وانیلی ( Vanilla butter cake )  انتخاب کردم که خیلی خوشمزه اس و خوب هم برش میخوره! میتونین درستش کنین و لای کاغذ روغنی بپیچین و بعد توی زیپ لاک بذارین وبعد توی فریزر نگه دارین و هر وقت خواستین استفاده کنین!

 

مواد لازم موس آلبالو:

آلبالو تازه هسته گرفته 1 پیمانه

خامه 200 میلی لیتر

شکر 8 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری

آب 4/1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

 

شیر رو گرم میکنیم و شکر رو توش حل میکنیم

ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم روی بخار آب تا شفاف بشه

آلبالو ها رو پوره میکنیم و از صافی رد میکنیم تا پوسته هاش جدا بشه! وقتی شیر و ژلاتین خنک شدن به آلبالو اضافه میشه، خامه رو هم اشافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم مواد رو میذاریم یخچال تا غلظتش به حالت سفیده تخم مرغ دربیاد

 

ژله ی آلبالو رو هم طبق دستورش درست میکنیم فقط یه کوچولو آب کمتر بریزین!

 

ظرف سرومون رو برمیداریم با کاتر گرد از کیک میبریم و میذاریم توی بشقاب به اندازه ی دورش طلق اندازه گرفته و میبریم بعد با قلمو چربش میکنیم دور کیک فیکس میکنیم و منگنه میکنیم

کیک رو با کمی شیر مرطوب میکنیم، حالا روی کیک از مایه ی موس میریزیم و میذاریم یخچال!

وقتی تقریبا بسته بود اما سطح روش چسبناک بود چندتا آلبالو انداخته و روش ژله ی نیم بند رو میریزیم و میذاریم یخچال برای 3 ساعت تا خوب ببنده!

 

دسر خوشگل ما آماده است نوش جان

 * بافت این موس خیلی عالیه و نرمه! میشه شارلوتش نکرد و خودش رو ریخت توی قالب! خیلی خوب فرم میگیره و میشه برش گردوند!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما  >> تستر  Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٤/۱٢ ساعت ٧:٥٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()