Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

بلوندی شکلاتی ( Chocolate Chips Blondie )

این کیک های اسلایسی یه مدل براونی هستن که شکلات و پودر کاکائو نداره اما به جاش شکر قهوه ای داره! بهمین خاطر هم بهش میگن بلوندی!

طعم خوبش هم به خاطر ترکیب شکر قهوه ای و کره هستش! میشه انواع مغز یا شکلات رو هم بهش اضافه کرد! که تو این رسیپی گردو با شکلات چیپسی اضافه شده!

 

مواد لازم:

کره 140 گرم

شکر قهوه ای تیره 100 گرم

شکر معمولی 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

آرد 210 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چانخوری

نمک 1 پینچ

شکلات چیپسی 100 گرم

گردو خورد شده 100 گرم

 

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم تا گرم بشه

قالب 23 سانتی رو چرب میکنیم و کفش کاغذ میندازیم طوری که از دوطرف بیاد بالا!

آرد + بیکینگ پودر + نمک رو سه بار الک میکنیم

کره و شکر قهوه ای و معمولی رو با همزن میزنیم تا کش دار بشه! حدودا 2 تا 3 دقیقه! بعد تخم مرغ ها و وانیل رو میریزیم و میزنیم تا یکدست بشه!

مخلوط آردی رو اضافه میکنیم و در آخر گردو و شکلات!

توی قالب میریزیم و صافش میکنیم

مثل براونی مایه ی کیک سفت هستش!

برای 40 دقیقه میذاریم توی فر! بیشتر نذارین که خشک میشه! کلا بلوندی یا براونی رو خودتون باید دستتون بیاد چه میزان توی فر باشه تا خشک نشه!

 

با یه فنجون چای نوش جان!

 

* به جای شکر تیره و معمولی میشه 200 گرم شکر قهوه ای روشن استفاده کرد!

* من قالبم بزرگتر بود و نازک شد اما 23 سانت خیلی خوبه!

* بعد از پختن خنک که شد توی قالب برش میخوره و بعد سرو میشه

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۳/۳٠ ساعت ٧:٤٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()