Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

مارمالاد توت فرنگی ( Strawberry marmalade )

پارسال شربت و مربای توت فرنگی رو توی پست " توت فرنگی " گذاشتیم، اینم مارمالاد توت فرنگی که برای شیرینی و کیک میشه استفاده کرد یا حتی برای صبحونه عالیه!

دوست جونیا پیج ما تو فیس*بوک رو ببینین : تستر Tosterr

 

 

توت فرنگی 1 کیلو گرم

شکر 850 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق مرباخوری

آب جوش 4/1 پیمانه

 

توت فرنگی رو که خوب شستیم خورد میکنیم، توی قابلمه ی تفلون یا پیرکس لا به لا با شکر میریزیم و یک شب میذاریم توی یخچال!

بعد میذاریم روی حرارت متوسط 5 دقیقه که گذشت و شکر حل شد برش میداریم و توت فرنگی رو پوره میکنیم

دوباره میره روی حرارت تقریبا 20 دقیقه روی حرارت متوسط باشه، کف روشو مرتب بر میداریم

پودر ژلاتین رو روی آب میپاشیم و وقتی اسفنجی شد به روش بن ماری ذوبش میکنیم و به مارمالاد اضافه میکنیم ، بعد از چند جوش خاموش میکنیم

وقتی سرد شد مثله سفیده ی تخم مرغ کمی شلتر میشه! توی شیشه های استریل میریزیم و میذاریم یخچال! بعدا سفت تر هم میشه!

میشه اضافه شو ریخت توی شیشه و گذاشت فریزر!

 

 

خیلی رنگ و طعم عالی ای داره!

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۳/٢٠ ساعت ٧:٢٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()