Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

خورشت کنگر ( Artichoke Stew )

خورشت کنگر یه خورشت بهاره هستش! تا فصلش هست دست به کار شین

کنگر رو باید خوب تمیز کرد و تیغاشو گرفت یا!!! یا از خونه ی مامان یه بسته تمیز و خورد کرده آورد!

 

مواد لازم:

گوشت 250 گرم

کنگر پاک کرده و خورد شده 1.5 لیوان ( چشمی )

سبزی ( نعناع و جعفری ) 200 گرم

پیاز 1 عدد

زعفران آب کرده مقداری

زردچوبه و نمک و فلفل و روغن

آبلیمو یا گرد لیمو عمانی

 

اول پیاز رو نگینی میکنیم و به روغن توی قابلمه اضافه میکنیم و کمی که سبک شد گوشت رو باهاش سرخ میکنیم، زردچوبه و فلفل رو اضافه میکنیم و در آخر آب رو میریزیم تا گوشت نیم پز بشه!

سبزی رو کمی سرخ میکنیم تا عطرش بلند شه!

کنگر رو هم سرخ میکنیم

گوشت که نیم پز شد سبزی و کنگر رو اضافه میکنیم تا بپزه و جا بیوفته!

15 دقیقه ی آخر زعفران و گرد لیمو عمانی رو میریزیم، نمک و فلفل خورشت رو میزون میکنیم

خورشت حاضره با پلو میتونیم سروش کنیم!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۳/٩ ساعت ۸:۱٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()