Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

اسپاگتی با سس گوجه و بادمجان ( spaghetti wth eggplant & tomato )

خیلی وقته که رسیپی اسپاگتی نداشتیم!!! هیچکی هم اعتراض نداره! اما خودم هواسم هست! :)

 

اسپاگتی 2/1 بسته

بادمجان 2 عدد

گوجه فرنگی 3 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

عصاره سبزیجات 1 عدد

ریحان خورد شده 1 پیمانه

رب گوجه 1 قاشق

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زیره سبز و روغن زیتون

 

آب و نمک و روغن رو میریزیم تو قابلمه تا بجوشه!

پیاز رو توی روغن تفت میدیم یکم که سبک شد بادمجونا رو اضافه میکنیم، بعد از سرخ شدن بادمجونا سیر و فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم و تفت میدیم نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و همچنین عصاره سبزیجات و رب گوجه!

گوجه ها رو خورد میکنیم و اضافه میکنیم و میذاریم آب گوجه یکم غلیظ بشه و سس جا بیوفته

اسپاگتی رو میریزیم توی آب وقتی پخت آبکشش میکنیم و کمی بهش روغن میزینیم و میریزیم توی قابلمه و سری یکم تفت میدیم

آخر سر ریحون رو به سس اضافه میکنیم

اسپاگتی رو توی ظرف میکشیم و سس رو روش میدیم

 

* بادمجونا رو مکعبی خورد میکنیم و میریزیم توی آب نمک نیم ساعت بمونه تا تلخیش دربیاد و بعد آب کش میکنیم

* لحظه ی آخر که میخوایم اسپاگتی رو آبکش کنیم یه مشت برگ ریحون میریزیم توش و هم میزنیم، هم خوش عظر میشه هم خوشگل!

 

با یه برش لیمو نوش جان

 

*** فیس*بوکمون یادتون نره : https://www.facebook.com/tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٢/۱۱ ساعت ٩:٢٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()