Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

استیک پرتقالی با سس پرتقال

این پست یه غذای سالم و خوشمزه داریم و به نظر من خیلی سریع! فقط یه چند تا نکته رو رعایت کنین یه استیک خوب و آبدار دارین

 

مواد لازم:

2 عدد گوشت راسته برای استیک هر کدوم 150 گرم

پیاز خلالی خورد شده 1 عدد

آب پرتقال 1 لیوان

نمک و فلفل روغن

 

استیک ها رو میذاریم لای دو تا پلاستیک و با لبه کلفت کارد میکوبیم تا نازک بشه فقط دقت میکنیم تا پاره نشه!گ

پیاز ها رو کف ظرف میچینیم و استیک ها و روش قرار میدیم! روی استیک نمک و فلفل میپاچیم و آب پرتقال و 1 قاشق روغن رو مخلوط میکنیم و روی گوشت میریزیم و نصف روز میذاریمش یخچال تا خوب مزه دار بشه!

تابه ی گریل رو میذاریم روی حرارت تا خوب داغ بشه، یه قاشق روغن میریزیم و گوشت ها رو میذاریم روی گریل تا خوب برشته بشه هر طرف 4 دقیقه کافیه چون نازکه! زیاد نذارین روی حرارت یا حرارت رو پایین نیارین تا خوب بپزه و در ضمن آبدار باشه

 

 

سس پرتقال:

1 قاشق پیاز رنده

1 قاشق روغن تفت

2 قاشق آرد ذرت

1.5 پیمانه آب پرتقال + پالپ نصف پرتقال!

1 قاشق کره

زعفران و نمک و فلفل و آب لیمو

 

توی 1 قاشق روغن پیاز رنده شده رو میریزیم و تفت میدیم تا سبک بشه اما طلایی نشه! آرد ذرت رو اضافه میکنیم و بازم یه کوچولو تفت میدیم

آب پرتقال و نمک و فلفل و آبلیمو و کمی زعفران رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه! در آخر کره رو میریزیم و بعد از 2 دقیقه از روی حرارت برمیداریم

سس خوشمزه آماده است و کنار استیک سرو میکنیم

 

دورچین بشقابمون هویج و سیب زمینی تنوری شده و گل کلم های سوخاری + سالاد والدورف که به زودی دستورشو میذارم

 

امیدوارم لذت ببرین از این غذای سریع و خوشمزه!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱/٢۱ ساعت ۸:۳٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()