Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

شکلات فینگر ( Chocolate finger )

این اولین شیرینی امسال منه! خیلی خوشمزه و خیلی آسون هورا

یه بافت بیسکوییتی که طعم تلخ شکلات داره!

 

مواد لازم:

کره 50 گرم

پودر قند 50 گرم

آرد 115 گرم

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری

عسل 4 قاشق

شکلات تلخ 50 گرم

ترافل شکلاتی یا شکلات چیپسی مقداری

 

مواد شیرینی رو میذاریم توی محیط تا سرد نباشن و کره هم نرم باشه!

فر رو روی 160 درجه میذاریم تا گرم بشه

همه ی مواد رو پیمانه و وزن میکنیم و توی کاسه میریزیم، مواد وزنی رو پیمانه نکنین چون کیفیت شیرینی میاد
پایین! برای عسل هم قاشق غذاخوری ( از قاشق های اندازه گیری ) رو چرب کنین و عسل بریزین تا عسل کم و زیاد نشه!

 

با دست مواد رو ورز میدیم تا خمیر جمع بشه! یه خمیر لطیف میشه که تا همینجا ورز دادنش کافیه! بیش از حد ورز بدیم شیرینی خشک میشه، اصلا هم آرد احتیاج نداره! اگه تو اندازه گیره عسل مشکل داشتین 3 قاشق بریزین و اگه خمیر خشک بود کمی اضافه کنین!

اندازه گیری دقیق باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

 

خمیر رو لایه کیسه فریزر میذاریم و با وردنه باز میکنیم تقریبا به 2میل برسه!

با چاقو یا کاتر مستطیل برشش میدیم

 

شیرینیا رو از روی نایلون برمیداریم و به سینی فر منتقل میکنیم، سینی نه چرب کردن میخواد نه کاغذ!

 

سینی رو برای 15 دقیقه میذاریم توی فر!

بعد از فر درمیاریم و بعد 2 دقیقه میذاریمشون روی توری تا خنک بشن!

تو این فاصله شکلات تلخ رو خورد میکنیم و ذوبش میکنیم! اگه خیلی روون نبود 1 قاشق چایخوری روغن مایع اضافه میکنیم

ترافلا رو توی یه ظرف میریزیم، اگه ترافل نداشتین یا شکلات تلخ رو رنده کنین یا شکلات چیپسی رو بریزین توی زیپ لاک یه کوچولو بکوبین تا خورد بشه که خوشگل میشه!

حالا نصف شیرینیا رو توی شکلات تلخ میزنیم و روش شکلات خورد شده یا ترافل میپاشیم! میذاریم روی کاغذ روغنی تا شکلات ببنده!

 

توی ظرف دردار میچینیم و تا دو هفته میتونیم داشته باشیمش! از این مقدار تقریبا 30 تا شیرینی درمیاد

 

خوش بگذره! از خود راضی

من از مجله قنادباشی درست کردم، اما توی فروم مامی سایت یه تاپیک داره اگه اشکالی داشتین برین اونجا!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٢/۱٦ ساعت ٤:٢٧ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()