Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی رو دوست جونیم دوتا رسیپی تو وب گذاشته!

یکی >> اینجا و یکی هم >> اینجا!

 اما این یکی یکم فرق داره و به نظر من طعم خوبی داره! برای موقع هایی که وقت نداریم خمیر رو استراحت بدیم هم خوبه!

 

مواد لازم:

آرد نخودچی 170 گرم

آرد سفید 30 گرم

روغن جامد قنادی 50 گرم

کره 50 گرم

پودرقند 100 گرم

هل 1 قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

پودر پسته برای تزیین

 

اول پودرقند و کره و روغن رو خوب میزنیم تا سبک و کرم رنگ بشه! بعد زرده رو اضافه میکنیم و بازم میزنیم آرد نخودچی و آرد سفید و هل رو هم الک میکنیم و اضافه میکنیم

زیاد ورزش نمیدیم فقط در حد جمع شدن و خمیر شدن!

میذاریمش توی پلاستیک و 2 ساعت میذاریم استراحت کنه!

بعد از 2 ساعت میایم فر رو میذاریم روی 140 درجه تا گرم بشه

یکم خمیر رو ورز میدیم و روی سطحمون بازش میکنیم! اگه کار باهاش سخت بود یکم دستاتونو چرب کنین و خیلی کم ورزش بدین یا چرخش کنین!

برای اینکه راحت تر باز کنین میشه لای دوتا پلاستیک فریزر بازش کرد و با یه عالمه قالبای ریز و خوشگل قالبشون زد!

توی سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و شیرینی ها رو توش میچینیم! روشون پودر پسته میپاچیم

من طبقه ی بالای بالا میذارم که زیر شیرینی رنگ عوض نکنه!

تقریبا 15 دقیقه طول میکشه تا بپزه! اما شما برای فرتون با یه شیرینی امتحان کنین تا زمان و درجه دستتون بیاد!

تا بپزه اون یکی سینی رو آماده کنین

بعد از دراومدن از فر صبر کنین تا خنک بشه و بعد از سینی جدا کنین تا متلاشی نشن!

من طعم این مدلشو خیلی دوست دارم و البته به نظرم خوشرنگتر هم میشه!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٢/۱٤ ساعت ٢:٢٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()