Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

شیرینی نارگیلی

 این هم اولین پست مربوط به عید و شیرینی عید!

این شیرینی رو همسریم خیلی دوست داره و من همیشه تنبلیم میومد فکر میکردم خیلی سخت باشه! اما واقعا عالی و راحت بود و خیلی لطیف! این یه رسیپی عالیه که از ادغام چندتا این از آب دراومد!

 

مواد لازم:

پودر نارگیل 1.5 پیمانه

شکر 1 پیمانه سر خالی

سفیده ی تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع 4/1 پیمانه سر خالی

آبلیمو 1 قاشق پایخوری

پودر پسته کمی

 

فر رو روی 150 تا 160 درجه میذاریم گرم بشه

سینی فر رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم

توی قابلمه شکر و سفیده ها رو میریزیم و کمی هم میزنیم تا شکر مخلوط بشه، حرارت گاز رو خیلی ملایم میکنیم و قابلمه رو روی حرارت میذاریمو هم میزنیم تا گرم بشه و شکر حل بشه! اما سفیده ها نپزن!!

وقتی گرم شد و تفریبا شکر خل شد آبلیمو و روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر پودر نارگیل رو میریزیم و هم میزنیم میک پیمانه ی آخر رو کم کم میریزیم تا تقریبا مخلوط مثله ماست بشه!

از روی حرارت برمیداریم و میذاریم یکم خنک بشه

با کمک قیف یا دو تا قاشق از مواد برمیداریم و روی سینی میذاریم با قاصله چون پف میکنه، روشون کمی پودر پسته میپاشیم

 

 میذاریم توی فر! تقریبا 10 تا 15 دقیقه تا زیرشون برشته بشه کمی!

 

بعد از فر درمیاریم و میریم سراغ کار خودمون تا حسابی خنک بشه! اما نه اونقدر که خشک بشن!

وقتی از فر درمیان هنوز نرمن و زیرشون طلایی شده! اما وقتی خنک میشه و از سینی فر راحت جدا میشه و شیرینی خوشگل ما آماده اس و حیفه همون جا یکی مخوریم!

آروم از روی کاغذ برمیداریم و توی ظرف دربسته نگه داری میکنیم

توی محیط خونه و درب بسته تا 1 هفته تازه و نرم میمونه! میتونین کمی هم فریز کنین و همیشه تازه داشته باشینشون!

از این مقدار 15 تا شیرینی بزرگ دراومد! که برای عید 30تا شیرینی کوچولو داریم

 

 * سعی کنین پودر نارگیل تازه و درشت باشه تا شیرینی خوش طعم باشه

* زیاد روی حرارت و بعد از اضافه کردن نارگیلل همش نزنین

* اگه به غلظتش شک دارین یکیشو بپزین اگه وا رفت کمی پودر نارگیل اضافه کنین

* زیاد بزرگ و تپلی درست نکنین تا مغزش خوب بپزه

 

برای زرده ها هم ایشالله شیرینی میذاریم

برای شیرینی عید هم به این تگ شیرینی و تگ شیرینی عید میتونین سر بزنین

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٢/٢ ساعت ٢:٢٦ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()