Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

آش جو

تو این هوای سرد سوپ و به خصوص آش خیلی میچسبه! این آش رو اولین باره که درست کردم و واقعا عالی شد!

تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

توی یه روز تعطیل و ترجیحا سرد! غذای فوق العاده ایه!

 

مواد لازم:

گوشت 200 گرم ( به اضافه ی یه تیکه قلم )

لوبیا چیتی 3/2 پیمانه (همه پیمانه ی پلو پز )

نخود 3/2 پیمانه

عدس 3/2 پیمانه

جو پرک 1 پیمانه پر

پیاز 3 عدد متوسط

سیر 4 حبه

سبزی آش 2 پیمانه + اسفناج 1 پیمانه ( بیشتر چشمی بود )

کشک 1 لیوان

نعناع داغ و کمی زعفران

ادویه 1 قاشق غذاخوری ( زیره + پودر زنجبیل + فلفل سیاه + پودر تخم گشنیز+زردچوبه )

برگ بو و چوب دارچین

عصاره گوشت 1 عدد

 

شب قبل نخود و لوبیا رو خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم اما عدس رو صبحش خیس میکنیم

توی قابلمه ی بزرگ گوشت، قلم، نصف پیاز، 1 عدد سیر، برگ بو، چوب دارچین، نخود و لوبیا و کمی زردچوبه و فلفل رو میذاریم با آب بپزه، وقتی نخود نیم پز شد عدس رو اضافه میکنیم

گوشت رو بعد از پختن میاریم بیرون و میکوبیم یا ریش ریش میکنیم و به آش اضافه میکنیم

پیاز و سیر رو خلالی کرده و با حرارت ملایم سرخشون میکنیم تا کاراملی بشن

نعناع داغ رو هم آماده میکنیم

بعد از پخت عدس جو پرک و سبزی ها رو اضافه میکنیم و 3/2 پیازها و کمی نعناع داغ و همینطور عصاره گوشت رو اضافه میکنیم

وقتی آش حسابی جا افتاد نصف کشک و کمی زعفران رو میریزیم و میذاریم 10 دقیقه با کشک بجوشه!

بعد آش رو توی ظرف میکشیم و با نعناع داغ و کشک و پیاز سرخ شده تزیین میکنیم

بعد از چیلیک چیلیک عکس گرفتن با همسری میپریم توی کاسه های آش!

و کلی کیف میکنیم و تا جا داریم آش میخوریم

نوش جان!

 

تستری نوشت: برای تزیین دور ظرف رو با قاشق با فاصله دو فطره کشک میریزیم و بینش رو نعناع داغ با صبر و حوصله! چون آش داغه و حالا حالاها نمیشه خوردش! با یه خلال از وسط دایره ها یه دور روی همه میریم! برای وسطشم که کشک ریختم روش نعناع داغ و دورشم پیاز داغ و زعفران!

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/۱٧ ساعت ۱٠:۱٤ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()