Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

همبرگر ( Humbergur )

بعد از یه مدت طولانی اومدم! البته بازم دوست جونی غیبه و اینجا پیداش نیست!!!

یه رسیپی خوشمزه و در عین حال آسون!

من اصلا به همبرگرای آماده علاقه ایی ندارم و به نظرم خونگیش سالمتر و خوشمزه تره!

با یکم ادویه و طعم میشه حسابی خوشمزه اش کرد!

 

مواد لازم برای 4 عدد همبرگر متوسط:

گوشت چرخ شده 250 گرم

سویا خیس خورده 1 فنجان سر خالی

سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری

جعفری خورد شده 2 قاشق

سیر 3 حبه

تخم مرغ 1 عدد

پودر نان 1 قاشق

آویشن یا اوریگانو 1 قاشق چایخوری

1 عدد پیاز کوچک رنده شده

نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و ادویه ی کبابی یا همبرگر

 

حالا یه کار خیلی ساده توی غذا ساز همه رو میریزیم و مخلوط که شد و کمی چسبناک آماده اس! به 4 قسمت تقسیمش میکنیم و روی کاغذ روغنی میذاریم و گردش میکنیم و اگه دوست داشتین خیلی تمیز و گرد دربیاد از کاتر استفاده کنین! روی همین کاغذ روغنیا بذارینش توی فریزر یکمی خودشو بگیره!

برای سرخ کردنش تابه رو میذاریم روی حرارت داغ که شد کمی روغن میریزیم و هر طرف رو 5 دقیقه سرخ میکنیم تا خوب بپزه

با خیار شور و کاهو و گوجه عالی میشه

 

من سسی رو کنارش سرو میکنم: 5 قاشق کچاپ + 2 قاشق مرباخوری مایونز + 1 قاشق سرکه بالزامیک و یا سس خردل

میتونین از یه ورق پنیر تست هم استفاده کنین که عالی میشه!

به نظر من سویا خیلی بافتش رو خوب میکنه اما اگه نخواستین حذفش کنین و به گوشتتون 50 گرم اضافه کنین!

هر کدوم از این همبرگرا 250 کالری داره پس روغن خیلی کم بریزین و ترجیحا گریلش کنین!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/۱٢ ساعت ٩:۳٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()