Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

بورانی بادمجان

این چیز خوشمزه! یه مدتیه که توسط ما کشف شده و عجیب پسندیده شده! که البته دو نوع یاد گرفتم، که نوع دوم رو از رو دست نسیم بانو دیدم و اونم واقعا خوشمزه بود!

 Hippie

اول بادمجونا رو با پوست میذاریم روی گاز و شعله رو متوسط میکنیم و تمام دور تا دور پوست بادمجون رو روی گاز میسوزونیم و وقتی پوستش تقی میترکه و دود میاد بیرون عالی میشه! فقط حرارت کم باشه که کامل بپزه و نرم بشه! بادمجونای انتخابیتونم بهتره تخمای وسطش کم باشه و گوشتی!

یه ظرف پر از آب سرد هم کنار دستمون میذاریم و وقتی بادمجونا کباب شدن میذاریمشون تو آب سرد تا پوستش راحت کنده بشه! پوستش رو که کندیم روی تخته ساطوریشون میکنیم!

 

حالا مدل اولی که خودم درست میکردم و میکنم و عالی میشه:

ماست که ترجیحا پر چرب و غلیظ باشه توی کاسه میریزیم و یه کوچولو همش میزنیم و بادمجونای ساطوری شده رو اضافه میکنیم

سیر کبابی یا پخته ( خام باشه بوش زیاده و به نظر من خیلی خوب نمیشه! ) توش رنده میکنیم، کمی نعناع و نمک و فلفل میریزیم و خوب مخلوطش میکنیم

یک ساعت میذاریمش توی یخچال! تا خوب مزه ها با هم یکی بشن!

به به! نوش جان

 

حالا روش نسیم بانو با کمی تغییر:

کمی توی تابه روغن ریختم و بادمجونای ساطوری رو ریختم توشو تفت دادم ، سیر رو هم رنده شده اضافه میکنیم و باز هم تفت میدیم!

یه کوچولو رب گوجه و نمک و فلفل و کمی نعناع اضافه میکنیم و حرارت رو ملایم میکنیم تا کمی جا بیوفته، بعد از کشیدن آبش خاموشش میکنیم تا سرد بشه!

توی ظرف یک ردیف ماست، یک ردیف بادمجون! روی ماست هم نعناع میپاشیم!

بسیار دلچسب میشه و با یه کوچولو نون واقعا شام سبک و خوشمزه ایی میشه!

فقط تو این روش نسیم جون بادمجونا رو سرخ کرده بود که من کبابیش رو ترجیح دادم

نوش جان

* برای سیر کبابی میشه یه بوته ی سیر رو برداشت سرش رو برید و روش روغن زیتون ریخت و گذاشت تو فر! یا سیر رو بخار پز کرده و استفاده کرد! یا حتی درسته توی غذا میذارمش وقتی تقریبا پخت درش میارم و لهش میکنم و توی بورانی میریزمش!

* من موادم رو چشمی و سلیقه ایی ریختم! هر طعمی که دوست دارین رو بالا و پایین کنین!

* گاهی توی هر دوتا مدل من از کمی پیاز ریزو سرخ شده هم استفاده میکنم که عالی میشه!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/٢٩ ساعت ٩:٠٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()