Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

مارمالاد پرتقال ( orange marmalade )

 اینم یه مارمالاد زمستونی! با یه طعم بی نظیر! از اونجا که جوگیر پرتقالم اساسی!

این مارمالاد برای روی شیرینی! کیک و صبحانه خیلی دلپذیر هستش! مخصوصا برای روی بستنی!

 

مواد لازم برای 2 شیشه کوچک مارمالاد:

پرتقال آبگیری نارنجی ترش مزه ی خوشبو 7 عدد

شکر 2 پیمانه

زست 2 عدد از پرتقالها ( ریز خلال شده ی پوست پرتقال )

آبلیموی تازه 2 قاشق

پودر ژلاتین 2.5 قاشق مرباخوری

آب سرد 4/1 پیمانه

 

پوست نارنجی 2 عدد از پرتقال ها رو ریز خلالی میکنیم، بعد 1 ساعت توی آب سرد خیس میکنیم

آبش رو عوض کرده و میریزیمش توی قابلمه و روش آب میریزیم و میذاریم روی شعله تا بجوشه! چند دقیقه جوشید آبکشش میکنیم و دوبار دیگه همینطوری میجوشونیم تا تلخیش بره! و میریزیم توی آب کش تا آبش بره و به مارمالاد اضافه بشه!

همه ی پرتقال ها رو مثل عکس ها فیله میکنیم! اول پوست پرتقال رو کلفت میگیریم تا روی گوشتش! بعد با چاقو بین پره ها رو میبریم و فیله ها جدا میشن

مابقی باقی مونده ها رو هم فشار میدیم تا آبشون گرفته بشه!

با میکسر قلمی یا غذاساز کمی پورش میکنیم تا فیله های پرتقال یه تیکه نباشن

شکر رو اضافه کرده و روی حرارت تند میذاریم نیم ساعت بجوشه!

فقط قابلمه ی ترجیحا پیرکس یا لعابی باشه و بزرگ چون کف میکنه! سرریز نشه

بعد از یه ربع خلال های تلخی گرفته رو هم اضافه میکنیم

پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و اسفنجی که شد روی بخار آب میذاریم تا حل بشه!

وقتی نیم ساعت گذشت آبلیمو رو اضافه میکنیم و یه جوش که زد مایع ژلاتین رو هم اضافه میکنیم و 2 دقیقه بعد خامومشش میکنیم و وقتی سرد شد توی شیشه میریزیم و میذاریم یخچال!

1 شب یخچال باشه آماده ی استفاده اس و به غلظت سفیده ی تخم مرغ هستش!

اما وقتی مدت طولانی میمونه هی سفت تر میشه که قبل از استفاده کمی بیرون باشه و گرم بشه درست میشه!

طعم این مارمالاد و بوشو از دست ندین! بی نهایت عالیه و رویایی!

به نظر من با پرتقالای آبگیری که ترش هستن خیلی عالی میشه چون عطرشونم زیاده!

 Flower

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/٢٠ ساعت ۸:٤۱ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()