Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

اسپاگتی با کوفته قلقلی 2 ( spaghetti with meatballs 2 )

بالاخره نوبت اسپاگتی عزیز رسید!  قبلا یه مدل میت بال گذاشته بودم ( توی این لینک )اما این چیز دیگریست! و اصولا هر خوراکی پنیری فوق العاده اس!!!

 

مواد لازم:

اسپاگتی 1 بسته کوچک

گوشت چرخ شده 250 گرم

سویا خیس شده 1 فنجون ( یکی از راه های استفاده از سویا! )

پنیر پارمزان 4قاشق

پنیر موتزارلا 1 قاشق

اوریگانو 2/1 قاشق مرباخوری

جعفری 1 قاشق

پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ

سیر رنده شده 2 حبه

نان تست 1 عدد

شیر یا آب برای خیس کردن نان کمی

رب گوجه فرنگی 2 قاشق

پوره گوجه فرنگی 2/1 لیوان

1.5 قاشق نشاسته ذرت

 

سویا رو که خیس کردیم، میذاریم آبش حسابی بره! میریزیمش توی غذاساز یه چندتا چرخ میدیم تا یکم له بشه

نون رو توی کمی شیر خیس میکنیم و بعد اضافه شیر رو میگیریم و نون نرم شده رو به سویا اضافه میکنیم

گوشت و پنیرها و اوریگانو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم

نصف سیر رنده شده و 4/1 از پیاز رنده شده رو هم اضافه میکنیم، دستگاه رو روشن میکنیم تا مواد چسبنده بشن

تو این فاصله آب پاستا رو با نمک و روغن میذاریم روی حرارت!

از مایه ی گوشتی به اندازه ی گردو برداشته و میت بالها رو درست میکنیم

توی روغن خیلی کم! میت بال ها رو تفت میدیم فقط کمی! بعد از توی تابه برشون میداریم و پیاز و سیر رو کمی تفت میدیم که فقط سبک بشه! نشاسته ذرت رو اضافه کرده و کمی تفتش میدیم

بعد رب رو اضافه میکنیم و با نشاسته مخلوط میکنیم! پوره ی گوجه، نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و کمی هم آب اضافه میکنیم

میت بال ها رو توش قرار میدیم تا بپزه و سس غلیظ بشه

اسپاگتی رو توی آب میذاریم نرم که شد آبکش میکنیم و با سس سروشون میکنیم

 

میتونین پاستا رو بعد از آبکشی توی کمی روغن تفتش بدین و بعد سس رو روش بریزین و جعفری رو روش بریزین و سرو کنین

این میت بالها طعم خیلی خوبی دارن و خیلی لطیف هستن، نوش جان

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/۱٠ ساعت ٩:۱٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()