Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

استیک ( Steak )

بعد از اون همه چیزای شیرینه یلدایی و کلی خوش گذشتن، یه غذای سریع و بسیار خوشمزه گذاشتم! Hippie

فکر میکنم همه استیک دوست داشته باشن و البته که اگه تو خونه درست بشه خیلی خوشمزه تره! و البته کالری زیادی هم نداره و غذای شیکی هم هست

این پست یه استیک ساده و بیس میذارم تا ایشالله طعما و رسیپی های جدیدش رو درست کنیم

بهترین گوشت برای استیک راسته ی گوساله است، که به قطر 1.5 سانت میبریم و وزن یک تکه استیک تقریبا 120 گرم باشه خوبه!

دور استیک اگه ناخالصی داره ببرین که اصلا پوست و چربی بهش نباشه

برای پخت خوب استیک هم از تابه ی گریل و هم از فر استفاده میکنیم و فر هم باید داغ باشه! احتیاجی به کوبیدن استیک نیست

فر رو روی 220 درجه تنظیم میکنیم تا داغ بشه!

گوشت استیک رو با نمک و فلفل مزه دار میکنیم

تابه ی گریل رو روی حرارت میذاریم حدود 5 دقیقه تا حسابی داغ بشه، حرارت از متوسط کمی بیشتر باشه!

یک قاشق روغن رو میریزیم و استیک رو میذاریم توی تابه!

بهتره 2 یا 3 تا استیک رو توی تابه بذاریم تا تابه سرد نشه که گوشت آب نندازه! اگه استیک آب بندازه دیگه سفت و خشک میشه! توی این مدت دست به استیک ها نزنین و هی برش ندارین و زیرشو نبینین چون نه خوب گریل میشه! و همینکه آب میندازه!

بعد از 5 دقیقه برمیگردونیم تا روی دیگه هم گریل بشه بعد از 3 دقیقه که طرف دوم هم گریل شد، تابه رو میذاریم توی فر!

حالا اینجای کار بستگی به سلیقه ی خودتون داره!

اگه استیک خون دار (Rare) میخورین 5 دقیقه توی فر باشه، اگه متوسط خون دار ( Medium Rare ) میخورین 7دقیقه، اگه متوسط پخته و آبدار (Medium ) میخورین  9 دقیقه و اگه کاملا پخته ( Welldone ) میخورین 12 دقیقه توی فر میذاریم تا بپزه!

بعد از زمان فر، میاریم بیرون و 5 دقیقه استراحت میدیم و دست نمیزنیم تا آب گوشت توی خود استیک بمونه!

بعد هم با دورچین و سسی که دوست داریم سرو میکنیم

دورچین من سیب زمینی تنوری، نخود پخته و کمی تفت داده شده و پیاز گریل شده بود!

اگه کاملا به این روش استیک رو آماده کنین خیلی خوشمزه و نرم میشه و اصلا بافت سفت پیدا نمیکنه

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/۳ ساعت ٥:٥٢ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()