Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

بیسکوییت هندونه ای

اینم یه رسیپی هندونه ای دیگه واسه شب یلدا.

این رسیپی رو پارسال یه جایی دیدم و سیو کردم ولی تو صفحه آدرسی از اون دوست عزیز نیستناراحت به هرحال ازش تشکر میکنم چون واقعا عالی شد.فقط یه تغییر کوچولو دادم حالا میگم بهتون

مواد لازم:

کره 150 گرم به دمای محیط رسیده

پودرقند یا پودر شکر 3/4 پیمانه

تخم مرغ کوچک 1 عدد

آرد سفید 2 و 1/4 پیمانه

بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری

نمک نوک چاقو

رنگ سبز و قرمز به مقدار لازم

کنجد یا تخم خرفه کمی واسه تخم هندوانه

و اما یه تغییر کوچولو:تو دستور اصلی 1/2 قاشق چایخوری پودر بادام استفاده کرده بود کم یه بار درست کردم و طعمشو نپسندیدم واسه همین دفعه دوم پودر هل ریختم.نمیدونم اسانس هندونه پیدا میشه یا نه. می تونین اگه پیداش کردین ازش استفاده کنین.ولی با طعم هل که عالی شد. یا میشه از کمی رنده پوست پرتقال استفاده کرد.مهم شکلشه که مثل هندونه ست خیلی خوشگلن نه؟

بیسکوییت هندونه ای

خوب اول کره و شکر رو خوب با همزن میزنیم تا سبک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل مخلوط بشه.مواد خشک رو با هم مخلوط می کنیم و الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و خیلی لطیفی بدست بیاد. خمیر رو به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.به یه قسمت رنگ سبز اضافه میکنیم و به 2قسمت رنگ قرمز(2تا قرمزا با همن).یه قسمتم که بدون رنگ

خوب تو نایلونای جدا میذاریم و تو یخچال میذاریمشون به مدت 1 ساعت.بعدش در میاریم و اول خمیر سبز رو پهن میکنیم به شکل مستطیل به قطر نیم سانت بعد خمیر سفید رو روش میذاریم. من جداگانه خمیر سفید رو روی یه نایلون پهن کردم به همون اندازه بعد با همون نایلون آوردمش و آروم برگردوندم رو خمیر سبز. یه خورده دقت میخواد.خب خمیر قرمز رو با شکل استوانه در میاریم و میذاریم رو این خمیرها و رول میکنیم.من دفعه اول بد رول کردم ولی دفعه دوم بیشتر دقت کردم.میخواستم از مراحل کار عکس بندازم  تا خمیرهارو پهن کردم دویدم دوربینو آوردم ولی دیدم باتریش تموم شده

رول کردن که تموم شد خمیر رو تو نایلون میپیچیم و میذاریم تو یخچال حداقل 2ساعت.

خب وقت برش زدنش شده.اول میدویم فرمونو روشن میکنیم و میذاریم رو 170 درجه.خمیر و با چاقوی تیز برشهای نیم سانتی میزنیم.بعد هر برش رو از وسط نصف میکنیم تا شکل قاچ هندونه بشه البته خمیر من که می بینین یه کم خورد شده چون طفلکی 2روز تو یخچال موند و تو این مدت کلی از کره شو پس داد والا دفعه اول که درست کردم خمیرش خیلی نرم بریده شده و اصلا خورد نشد

بیسکوییت هندونه ای

.برش هارو تو سینی می چینیم و جای تخمش اگه کنجد سیاه داریم میریزیم اگه نه مث من تخم خرفه میریزیم.حالا این عزیزان رو میذاریم تو فر به مدت 10 الی 12 دقیقه.

خب کی تا حالا هندونه با طعم هل خورده؟ دستا بالا.....بازنده

بیسکوییت هندونه ای

بیسکوییت هندونه ای

وقتایی که از کارم راضیم اینطوری میشم

کاشکی آدرس اون دوستی که اینو ازش یاد گرفتم داشتم تا عکس مراحل کارو اونجا ببینین

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٩/٢٥ ساعت ٢:٠۱ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()