Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

اسلاش هندوانه ( watermelon slush )

این پست مربوط به یه نوشیدنیه خنک میشه! برای شب یلدا تو اتاق گرم و راحت!

نوبتی پستای مربوط به یلدا رو میذاریم! از الان بگم که دوست جونیم تستر اعظم بیسکوییت هندونه ای رو میذاره انشالله!!!!

اسلاش کلا به همون نوشیدنیای یخمکی میوه ایه خودمون میگن! به نظر من هندونه ایش خیلی گزینه ی خوبیه!  مخصوصا اگه کم شیرینش گیرتون اومد!

 

خیلی ساده درست میشه و به نظرم خیلی خوشگله!

برای 4 تا لیوان بزرگ!

3 پیمانه هندونه ی مکعب شده ی بدون هسته!!!

شکر تا 2/1 پیمانه به هندونه ستگی داره!

آب 3 عدد لیمو ترش

آب 2/1 پیمانه

 

هندونه رو خورد میکنیم و هسته میگیریم و میریزیم توی زیپ لاک و میذاریم فریزر! برای حداقل 2 ساعت تا خوب یخ بزنه!

شکر رو توی 4/1 پیمانه آب میریزیم و میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر آب بشه، وقتی کامل حل شد از روی حرارت برمیداریم و 4/1 پیمانه آب سرد  و آب لیمو ترش رو میریزیم روشو میذاریم خنک بشه!

حالا مخلوط کن رو برمیداریم و هندونه ی یخ زده و آب و شکر و لیمو که مخلوط شدن رو اضافه کرده وچرخ میدیمشون تا سرشون گیج بره!!! نوشیدنیه خنکمون رو میریزیم توی لیوانا و سرو میکنیم

به همین راحتی و خوشمزگی!

البته این اسلاش من ماله تابستونه! و تو گرما چقدررررررررر چسبید! Flower

 

واهی به به خنکم شد! نوش جان!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٩/٢٠ ساعت ٩:۳٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()