Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک خرمالو ( persimmon cake )

اینم اولین پستی که به یلدا مربوط میشه!

من کلا همیشه وقتی چیز جدید یا نوبر فصل میخرم دلم میخواد یه چیز جدید درست کنم! بیشتر از خوردنش، دیدنش و عکاسیشه که بهم انرژی میده!

وقتیم که همسری بخوره و لذت ببره دیگه میرم تا اوج!



برای کیک خرمالو خیلی رسیپی دیدم تا با ترکیب چند تا از این خوشم اومد! اکثر کیکای
خرمالو در واقع پودینگ هستند!

اما این کیک بافتش عالیه! راستش فکر نمیکردم خوب در بیاد که خدا رو شکر عالی بود!

وقتی توی فره، بوی دارچین و جوز هندیش فوق العاده است! Brown Hair

 

مواد لازم

خرمالو پوره شده      1 و 4/1 پیمانه یا 3 عدد درشت ( 265 گرم )

کره ی نرم شده       2/1 پیمانه ( 100 گرم )

شکر                      1 پیمانه ( 200 گرم )

تخم مرغ متوسط       2 عدد

شیر                       3 قاشق غذاخوری

آرد                         2 پیمانه ( 250 گرم )

بیکینگ پودر             1 و 2/1 قاشق چایخوری

جوش شیرین           2/1  قاشق چایخوری

نمک                      4/1 قاشق چایخوری

دارچین                    1 قاشق چایخوری

جوز هندی             2/1 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل            2/1 قاشق چایخوری

گردو خورد شده      2/1 پیمانه ( 50 گرم )

کشمش               2/1 پیمانه (90 گرم )

 

 

پوست و هسته ی خرمالو رو جدا کرده و میکسش میکنیم تا پوره بشه!

قالب رو مثل همیشه چرب میکنیم و بعد آرد پاشی ( من از قالب پاند کیک بزرگ استفاده کردم )

آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و دارچین و جوزهندی و پودر زنجبیل همه رو با هم مخلوط کرده و الک میکنیم یا ویسک میکنیم!

یک قاشق از آرد رو با کشمش مخلوط میکنیم تا کشمش ها به ته قالب نرن و نسوزن!

فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه.

کره و شکر رو میزنیم تا سبک و کرمی بشه، بعد دونه دونه تخم مرغا رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سبک بشه!

بعد شیر رو مخلوط میکنیم و یکدست که شد پوره ی خرمالو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

آرد رو توی 2 قسمت اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن فولد میکنیم

در آخر کشمش و گردو رو اضافه میکنیم

توی قالب میریزیم و توی فر میذاریم

تقریبا زمان پختش 50 دقیقه اس اما بازم به فر شما بستگی داره!

بعد از پخت 10 دقیقه با قالب روی پنجره سیمی بذارین خنک بشه

بعد از قالب جدا کنین و بذارین کامل خنک بشه

با پودر قند میتونین تزیینش کنین اما به نظر من همین طور ساده خیلی خوشگله

 

بافت کیک خوب و منسجم میشه! برای  10 نفر هم خوبه!

اصولا کیکای میوه ای سبک نمیشن اما این واقعا کیفیتش عالیه!

 

من که نصفشو گذاشتم تو فریزر برای یلدا! منم تنبلللللللل

 

*** ایشالله اگه بتونم کالری چیزایی رو که یادم مونده باشه و حساب کرده باشم و نوشته باشم رو برای شما هم میذارم

این کیک 3713 کالری! داره که برای اینکه بتونین بخورینش باید ناهار سبک و شام
سالاد بخورین تا یک دهمش به شما برسه که البته کم هم نیست! Doggy

 

من تو انتخاب رسیپی کیکها سعی میکنم مقدار روغن و شکر حتی الامکان کم باشه!

 

ایشالله که برای یلدای امسال این کیک رو داشته باشین و در کنار عزیزانتون با یه لیوان چای  لذتش رو ببرین!

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٩/۱٠ ساعت ٦:۳٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()