Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک موز و نارگیل

اینم پست کیک که بعضی از دوستان خواستن! این رسیپی از رو دست شادی جونی میباشد! دست گلت درد نکنه خانومی Flower
بنده سالیان سال کیک  و کاپ کیک موزی پخیدم اما خیلی بد و خمیری میشد و روانه ابدیت میشد!

تا اینو از رو دست شادی جونی درستیدم که به نظر من عالی بود!!!

تجربه نشون داده کیکایی که توشون پودر نارگیل داره هم خوش طعم و بو میشن هم بافت خوبی پیدا میکنن!!!

 

مواد لازم:

موز رسیده 2 عدد

آرد 220 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری

شکر 100 گرم

پودر نارگیل 80 گرم

کره آب شده 80 گرم

شیر 1 پیمانه سرخالی

تخم مرغ 3 عدد

نمک 1 پینچ

 

قالب میان تهی رو با چرب کرده و آردپاشی میکنیم

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو 3 بار الک میکنیم

فر رو روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه!

موز رو پوره میکنیم

تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا شکر حل بشه و کمی کرمی بشه!

بعد شیر رو اضافه میکنیم و باز مخلوط میکنیم

حالا کره رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم!

مواد آردیه الک شده رو با پودر نارگیل مخلوط میکنیم به دفعات به مایه اضافه کرده و یکدست که شد موز رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن همش میزنیم

توی قالب میریزیم و برای 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که تستر تمییز بیاد بیرون میذاریم توی فر!

خیلی راحت برش میگردونیم روی توری!

خنک که شد روش مثه شادی جونی پودرقند میپاشیم و وسطش میوه میذاریم

 

و کیک موزی بسیار عالی با یه بافت خوب و اسفنجی در خدمت شماست

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٩/۱ ساعت ۸:۳٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()