Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

پودینگ قهوه

این دسرخوشمزه اس و یه جوری طعم نرمی داره ، من دیوونه ی طعم قهوه هستم

و اینکه به نظرم دسر شیکیه Hippie

عکسشو هم همسر جونی گرفت که کلی خوشمون اومد

 

 

 

1.           1.5 پیمانه شیر سرد

2.           2 قاشق سوپخوری پودر نشاسته

3.           1 قاشق مریاخوری قهوه فوری

4.           1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو

5.           100 gr شکر

6.           2 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین

7.           1 عدد زرده تخم مرغ

 

Reading a Book

 

اول زرده ی تخم مرغ رو با شکر اونقدر میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه

دوم پودر ژلاتین رو روی کمی آب سرد میپاشیم و به روش بن ماری آمادش میکنیم

سوم پودر کاکائو و قهوه رو با کمی آب جوش حل میکنیم

چهارم نشاسته رو توی شیر سرد خوب حل میکنیم تا گلوله ای باقی نمونه بعد میذاریم روی حرارت تا غلیظ بشه سپس زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم که نبنده و حل بشه و 1 دقیقه روی حرارت هم میزنیم ، پودر کاکائو و قهوه رو که حل کردیم و پودر ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم وهم زده از روی حرارت برمیداریم.

مواد رو توی قالب ریخته و میذاریم یخجال تا ببنده ، میتونین قالب بزرگ انتخاب کنین یا برای هر کسی توی یه ظرف جداگانه ، این دیگه سلیقه ایه

من این دسر رو به جای شیر با بستنی آب شده هم درست کردم که طعم اونم خوب شد البته در این صورت از مقدار شکرتون کم کنین.

و یه نکته ی دیگه این مقدار مواد شد همین دوتا جام که توی عکس هست

من با ترافل و شکلات تخته ای تزئینش کردم ( اینو گفتم اما بازم بگم که شکلات تخته ای رو مایع کنین و با یه نایلون فریزر روی فویل به شکل دلخواه بریزین و بعد بزارین یخچال تا سرد شه )

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٢/۳ ساعت ۱٢:۳۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()