Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

عدس پلو با گوشت قلقلی

خب من بلاخره به روال عادی برگشتم!! البته فکر کنم! Hippie اما این دوست جونی کوش پس؟؟؟

اینم یه پلوی سنتی! آسون و خومشزه!

 

مواد لازم:

برنج 2 پیمانه

عدس 4/3 پیمانه

پیاز خلالی شده 2 عدد متوسط

گوشت چرخ شده 150 گرم

پیاز  1 عدد کوچیک

کشمش 5 قاشق

نمک و فلفل سیاه

روغن خوش عطر پلویی یا کره

 

برنج رو با 4 پیمانه آب میذاریم خیس بخوره ( برنج من واسه دمی 4 پیمانه آب میخواد، هر برنج یه جور آب میکشه ) با نمک البته اونم به اندازه ی برنج!

عدس رو هم یک ساعت تو آب خیس میکنیم و بعد با 1 لیوان آب میذاریم بپزه، حدودا 1 ساعت طول میکشه! درب قابلمه هم موقع پختن باز باشه که پوست عدسا جدا نشه!

پیاز خلالی رو توی روغن سرخ میکنیم تا عسلی بشه! با حرارت متوسط سرخ کنین تا اول نرم بشه و بعد عسلی!

برنج رو با همون آب میذاریم روی حرارت زیاد با درب باز! 1 قاشق روغن رو هم میریزیم ( من روغن لاد.ن طلا.یی میریزم ) آبش که نیم شد عدس و پیاز داغ ( به جز 1 قاشقش ) میریزیم توی برنج و همش میزنیم

آبش که کشیده شد! برای نیم ساعت دمش میکنیم

گوشت رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل ورز میدیم و قلقلی مکنیم و توی کمی روغن تفتش میدیم تا هم بپزه هم سرخ بشه

کشمش ها رو هم سرخ میکنیم و با پیاز داغ مخلوط میکنیم

برنج که دم کشید خاموشش میکنیم و 10 دقیقه درشو برنمیداریم و میذاریم بمونه

بعد توی دیس میکشیم و در آخر کشمش و کوفته قلقلی ها رو هم روش میدیم

بی نهایت دلچسب!!!

 

* اگه خواستین آبکش درست کنین، برنج رو که توی آب جوش ریختین و آب کش کردین بعد عدس و بقیه چیزا رو لا به لا میریزین و دم میکنین! به نظر من این پلو کته خیلی خوشمزه تره! Brown Hair

* اگه هم قلقلی نخواستین میتونین پیاز رو که عسلی کردین بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کنین Flower

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/۱٩ ساعت ٩:٢٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()