Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

آلبالو پلو با ته دیگ بال

اینم بهترین پلو! من عاشق پلوهای یکم شیرینم! البته از فصلش گذشته و دیر آپیده شد! اما میشه از آلبالوهای فریزیری استفاده کرد

 

پارسال یه پست آلبالویی داشتیم که آلبالو پلو داشت اما با گوشت قلقلی! این ولی با مرغ و در واقع توی ته دیگشه!

 

آلبالو 150 گرم

برنج 2 پیمانه

شکر 5 قاشق

پیاز 1 عدد

بال مرغ 8 عدد

زعفران نصف استکان

کره کمی

نمک و فلفل

 

برنج رو خیس میکنیم

لا به لای آلبالو های هسته گرفته شکر میپاشیم

مرغ رو با پیاز خورد شده و کمی از زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو مرینیت میکنیم!

میذاریم اینا 2 ساعت بمونن!

 Reading a Book

آلبالو رو میذاریم روی حرارت و وقتی جوشید خاموش میکنیم ، همون آبی که خودش میندازه کافیه

برنج رو یا آبکشی میکنیم یا میذاریم مثه کته بپزه و آبش که تموم شد از روی حرارت برمیداریم تا ته دیگ نبنده!

برنج و آلبالو رو مخلوط میکنیم

کف قابلمه روغن ریخته و بالها رو میچینیم، برنج و آلبالو رو روش میریزیم

زعفران و کمی کره روی برنج گذاشته و میذاریم دم بکشه!

 

بال ته برنج حسابی برشته میشه و دلچسب! Chef

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٦/۱٦ ساعت ٩:۳٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()