Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

جوجه کباب دیابلو

این جوجه کباب با روش سنتیش فرق میکنه و طعم خیلی لذیذتری داره و البته خوشگله!

توی ماه رمضونم که حال سر گاز وایسدن نیست گزینه خوبیه!

 

مواد لازم

سینه مرغ 1 عدد

زعفران آب شده غلیظ 4 قاشق

خامه ی صبحانه 2 قاشق

پیاز خلالی شده 1 عدد

فلفل نیم کوب و نمک

2 عدد لیمو ترش

روغن کانولا 1 قاشق

برای کنارشم گوجه گیلاسی و فلفل کبابی!

سیخ  کباب هم تعدادی!

 

اگه سیخای کبابتون چوبیه بذارین چند ساعت تو آب باشه که بعدا نسوزه!

مرغ رو از طول رشته ایی میبرین تقریبا یه سینه مرغ 9 تا رشته میشه! خامه و روغن و نمک و فلفل نیم کوب و زعفران و پیاز رو مخلوط میکنیم، بعد رشته های مرغ رو توش میذاریم! درب ظرف رو میبندیم

الان آبلیمو رو اضافه نمیکنیم! چند ساعت بذارین بمونه تو یخچال!

10 دقیقه قبل از درست کردنشون آب لیمو ترش رو هم اضافه میکنیم

رشته ها رو مارپیچی میپیچیم مثل حلزون! و توی سیخ میکشیم، 3تا سیخ آماده میشه

گوجه و فلفل ها رو هم به سیخ بکشین!

تابه گریل رو بذارین داغ بشه و 1 قاشق روغن بریزین و جوجه ها رو بذارین تا سرخ بشن حرارت متوسط باشه تا داخلشم بپزه!

گوجه و فلفل ها رو هم سرخ کنین!

این جوجه کباب بافت خیلی نرمتری داره و بسیار لذیذه!

به نظر من برای افطار عالیه و آسون!

یادتون نره مارو دعا کنین Flower

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٥/۱٧ ساعت ۱۱:۳٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()