Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک شکلاتی با دولسه دلچه ( chocolate dulce de leche cake )

اینم اولین دستور با دولسه دلچه! خومشزه!!! ا

 

این کیک رو تولد همسری درستیدم و کلی لذت بردیم! خیلی طعم شکلات و کارامل میده، به نظر من بیشتر چاکلته تا کیک! yes4.gif

 

 

مواد لازم کیک:

آرد 2 پیمانه

شکر 2.5 پیمانه

پودر کاکائو 4/3 پیمانه

پودر قهوه فوری 2 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری سر خالی

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع ( کانولا ) 1 پیمانه

ماست 1 پیمانه

آب 1.5 پیمانه

سرکه 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق چایخوری

 

 

مواد لازم بین کیک:

200 گرم دولسه دلچه ( نصف قوطی ) ====>> لینک تهیه دولسه دلچه!

 

 

مواد لازم گاناچ روی کیک:

خامه 100 گرم

شکلات تلخ 100 گرم

دلسه دلچه 3 قاشق

 

 

اول بریم سراغ کیک! این کیک خیلی سریع درست میشه و نیازی به همزدن زیاد نداره

 

قالب این کیک گرد به قطر 20سانتی متر! دور قالب رو با حوله ی خیس میپیچیم و توی قالب رو چرب میکنیم و آرد پاشی!

 

فر رو روی 175 درجه میذاریم تاگرم بشه

 

آرد ، شکر ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر قهوه و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و 3 بار الک میکنیم، روغن و ماست رو اضافه میکنیم و مواد رو مخلوط میکنیم، بعد آب رو اضافه میکنیم و مایه رو هم میزنیم تا یکدست بشه، تخم مرغ ها رو هم میزنیم تا یه کوچولو از لختگی دربیاد بعد به مایه اضافه میکنیم همراه سرکه و وانیل! و اونقدر میزنیم تا یکدست بشه

تقریبا مایه ی این کیک شلتر از کیکای معمولیه! برای همین رطوبت بیشتری داره!

 

نصف مواد رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر باشه بعد از 35 دقیقه تستش میکنیم اگه پخته بود میاریمش بیرون (برای من 40 دقیقه طول کشید این به فرتون بستگی داره )

میذاریمش روی 3 پایه 5 دقیقه خنک بشه ( این بین در فر رو نیمه باز میذاریم ) روی سه پایه برش میگردونیم و میشوریمش و خشک میکنیم ، دوباره در فر رو میبندیم! حوله ی دورشم حسابی دوباره خیس میکنیم توی قالب رو هم چرب میکنیم و آرد پاشی!

باقی مواد رو توش میریزیم و میذاریم تو فر!

 

کیک اول که خنک خنک شده رو توی ظرف سرو میذاریم البته زیرشو دور تا دور کاغذ روغنی بذارین که ظرف کثیف نشه! روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنین و 200 گرم دلسه دلچه رو روش بریزین و پخش کنین

 

زیر کیک دوم رو هم با چنگال سوراخ کنین و بذارین روی کیک اول!

تا گاناچ رو اماده کنین کیک رو بذارین تو یخچال

 

برای گاناچ شکلات رو خورد کنین، خامه رو بریزین توی شیر جوش کوچیک! روی حرارت بذارین تا گرم شه اما نجوشه!!! 3 قاشق دلسه دلچه رو هم بریزین توش وقتی خامه گرم شد شکلات خورد شده رو بریزین توش و سریع مخلوط کنین و از روی حرارت بردارین

 

خنک که شد بذارین توی فریزر! بعد 10 دقیقه بیارین بیرون و خوب ویسک کنین و دوباره بذارینش توی فریزر! بعد از 8 دقیقه دوباره بیارینش بیرون و ویسک کنین! یه بار دیگه ام این مرحله رو تکرار کنین تا سفت بشه و راحت روی کیک رو بتونیم کاور کنیم!

 

کیک رو بیارین بیرون و با نصف گاناچ کیک رو بپوشونین! کیک رو بذارین 15 دقیقه تو یخچال تا گاناچ خودش رو بگیره!

بعد از یه ربع باقی گاناچ رو روی کیک بدین و روشو صاف کنین و بذارین 3 ساعت تو یخچال!

 

برای تزیین روشم من از گیلاس و دلسه دلچه استفاده کردم

 

کیک بی نهایت خومشزه اما سنگینیه!!! به نظر من برای 8 نفر کافیه!

این کیک جزو کیکای مرطوبه و فوق العاده بعد از پخت نرمه! با احتیاط باید برش گردوند! به نظر من بافتش شبیه لاوا کیک شده!

 

همسری که کلی دوست داشت! به نظر منم واسه تولد عالیه! طعمشم خیلی متفاوته! طعم کاراملی و شکلاتیش هم بی نظیره!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/۱۸ ساعت ٥:۱٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()