Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

دولسه دلچه ( dulce de leche )

اینم یه پست بسیار خوشمزه! یه سس شیرین پر کاربرد! yes4.gif

 

دولسه دلچه یا سس کارامل شیری ، با شیر درستیده میشه و طعم کاراملی داره! این
سس توی کشورهای آمر*یکایی   خیلی طرفدار داره و برای انواع کیک و شیرینی و دسر و بستنی و خلاصه همه چی استفاده میشه!

حتی به عنوان سس روی میوه های تازه یا روی نون تست به به !!

 

به 2 روش میشه آمادش کنیم:

یکی آستینامونو بالا بزنیم و از شیر و شکر بدرستیم

یکیم اینکه از شیر عسلی استفاده کنیم ( که من اینو توصیه میکنم هم از لحاظ
زحمت، هم کیفیت، هم مزه، هم اقتصادی!!! )

 

من هر دوتا رو امتحان کردم و میذارم براتون!

 

البته هر کدوم از روشای بالا خودشون چند جور رسیپی دارن که من این دوتا رو
امتحان کردم و میذارم!

 

مواد لازم برای نصف پیمانه دلسه دلچه:

 

 

شیر 2 پیمانه ( 250 میلی لیتری )

شکر 1 پیمانه

جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری

وانیل دلخواه!

 

این سس تو این روش خیلی صبر و حوصله میخواد! از قابلمه ی تفلون یا لعابی و
قاشق چوبی استفاده کنین!

شیر رو میریزیم توی قابلمه روی حرارت ملایم، یکم که گرم شد شکر و جوش شیرین و
در صورت تمایل وانیل رو اضافه میکنیم

با قاشق چوبی 10 دقیقه همش میزنیم ، حرارت رو کم میکنیم و برای 1 ساعت میذاریم
روی حرارت بمونه تو این یک ساعت اصلا همش نمیزنیم و فقط کفای روش رو با یه کفگیر
سوراخ دار آروم برمیداریم جوری که شیر هم نخوره!

من از تغییر رنگ دلسه دلچه هر 10 دقیقه تقریبا عکس گرفتم ، بعد از یک ساعت واسه 15 دقیقه روی حرارت مدام هم میزنیم

وقتی اماده شد میذاریم خنک بشه و بعد داخل شیشه میریزیم و میذاریم یخچال!

 

این سس خیلی غلیظه و شبیه عسل میشه!

 

تقریبا تا 1 هفته باید استفاده کنین! و اینکه هر چی بیشتر بمونه سفت تر میشه

 

حالا روش دوم که من توصیه میکنم از این استفاده کنین:

 

 

یه قوطی شیر عسلی حالا هر مارکی اما نستله یه چیز دیگه اس! البته الفجرم خوبه
مارک دورشو بکنین و بذارین توی یه قابلمه ی بزرگ و روش آب بریزین جوری که کاملا
توی آب باشه

قابلمه رو روی حرارت بذارین که بجوشه!

تقریبا باید 3.5 تا 4 ساعت توی آب جوش باشه!

فقط نکته اش اینه که اصلا نذارین سرش از آب بیاد بیرون! حواستون باشه روش آب
بریزین!

بعد 4 ساعت از آب بیارین بیرون و بذارین از دما بیوفته چون دلسه دلچه بینهایت
داغه! موقع باز کردن قوطی هم دقت کنین نپاچه!

این روش خیلی آسون و خوبه! البته خوشرنگتر و خومشزه ترم هست! فقط حواستون باشه
شیر شیرین شده ی تغلیظ شده بخرین ! نه شیر تغلیظ شده!

 

 

این سس رو آماده کنین که کیک و دسر و بستنیش تو راهه!!!

به نظر من اینو بچشین دیگه لای کیک خامه نمیریزین!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/۱٦ ساعت ۱٠:۱٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()