Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کرپ با گوشت و پنیر موتزارلا

خوب دیگه کیک و شیرینی و اینا بسه! این یه غذای خومشزه اس! به نظر من واسه ناهار یا افطار گزینه ی خوبیه و زیادم سخت نیست! Clap

 

 

 

مواد لازم 9 عدد کرپ بزرگ:

 

شیر 1 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

کره آب شده 2 قاشق

آرد 1 پیمانه

آرد ذرت 2 قاشق ( این بافت بهتری میده بهش اگه نخواستین آرد سفید بریزین )

نمک و فلفل

 

اول تخم مرغ و نمک رو میزنیم تا پف کنه، شیر و کره رو ویسک میکنیم و در اخر آرد رو باهاش مخلوط میکنیم

مایه رو برای 1 ساعت ( هرچی بیشتر بهتر ) میذاریم تو یخچال استراحت کنه

تو بینش مواد درونی کرپ ها رو آماده میکنیم

بعد استراحت یه تابه رو میذاریم روی حرارت ملایم تا داغ بشه ( تابه به قطر 23 سانت )و کفش رو با برس چرب میکنیم

یه ملاقه سرخالی از مواد رو توی تابه میریزیم و یه تکون میدیم تا کف تابه به مایه آغشته بشه

یه طرفش که طلایی شد برش میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه

کنار دستمون یه بشقاب چند برگ کاغذ روغنی میذاریم و کرپای اماده شده رو لاشون میذاریم تا خشک یا خمیری نشن!

 

 

 

مواد میانی کرپ ها:

 

گوشت چرخ شده 200 گرم

قارچ دکمه ای نصف شده نصف قوطی

بیبی کورن حلقه ای شده نصف قوطی

هویج رنده شده 1 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 3 حبه

رب 1.5 قاشق

گوجه 2 عدد

پنیر موتزارلا به میزان دلخواه ( من برای هر کرپ 1 قاشق مرباخوری ریختم )

نمک و فلفل

 

اول پیاز و سیر رو یکم تفت میدیم تا سبک بشه بعد گوشت و هویج رو میریزیم و خوب تفتش میدیم با حرارت ملایم تا بپزه

بقیه ی مواد جز پنیر رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم

مواد میانی باید پخته شده باشه!

 

از حرارت که افناد داخل کرپا از مواد میریزم و روش پنیر میریزیم و تاشون میکنیم

یا توی فر یا ماکروویو فقط چند دقیقه میذاریم تا پنیر آب بشه و غذامون گرم بشه

 

 

بسیار تا بسیار خومشزه اس Yatta

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/٢٧ ساعت ۱٠:۱۸ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()