Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک توت فرنگی ( strawberry cake )

روز پدر و روز آقایون مبارک!!!

این کیک رو به افتخار همسریه گل و بابای خوبم میآپم 

 

تا توت فرنگی هست من همه ی این رسیپیا رو رو میکنم! البته توت فرنگی تو فریزرمم گذاشتم واسه مبادا!!!   اما کیک عصرونه با میوه فصل یه مزه ی دیگه داره

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم این کیک توت فرنگی خومشل:

 

کره نرم شده             120 گرم

شکر                   1 و 2/1 پیمانه

تخم مرغ                      4 عدد

وانیل                       4/3 قاشق چایخوری

شیر                        2/1 پیمانه

توت فرنگی خورد شده    1 پیمانه

آرد سفید                     2 پیمانه

آرد ذرت                    2/1 پیمانه

بیکینگ پودر             1و4/1قاشق چایخوری

جوش شیرین            2/1 قاشق چایخوری

نمک                       4/3 قاشق چایخوری

رنگ قرمز خوراکی      8/1 قاشق چایخوری

 

 

 

طبق روال کیک پزی:

همیشه فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم

آردها، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین رو سه بار الک میکنیم میشه ویسکشونم کرد

قالب گرد به قطر 23 سانت رو چرب و آردپاشی میکنیم ( قالب من تو خالی بود )

 

کره و شکر رو خوب میزنیم تا سبک بشه ، بعد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه میکنیم و هر کدوم رو 2 دقیقه میزنیم و در اخر وانیل رو اضافه میکنیم

 

مواد خشکمون رو تو 3 قسمت و شیر رو بینش تو 2 قسمت به مایه ی کیک اضافه میکنیم و خوب فولدشون میکنیم تا آرد گلوله نشه! فقط در حد مخلوط!

 

توت فرنگی خورد شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و  در آخر رنگ خوراکی رو اگه دوست داشتین اضافه کنین

این مقدار رنگ صورتیه ملایم میده!

 

میذاریمش توی فر برای تقریبا 45 تا 50 دقیقه! تستر که تمیز دراومد یعنی آماده اس

 

روشو با توت فرنگی و پودر شکر تزیین میکنیم و با چایی میخوریمممممم

 

 

 

 

 

این کیک رو با دوستامون لب ساحل خوردیم خیلی خوب بود!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/٢٥ ساعت ۱۱:٤۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()