Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

توت فرنگی

خب اینم پست توت فرنگی اییه ما! هم مربا هم شربت!

من که خودم تو مرباها توت فرنگی رو خیلی دوست میدارم ( بگو من چی دوست نمیدارم خب !!!  )

 

 

 

 

 

ببین چه مربایی شده! خوش رنگ و شیمک نوازززززز! البته که همه واردن!

 

 

توت فرنگی 1 کیلو

شکر 1 کیلو ( البته من کمتر ریختم چون خیلی شیرین دوست ندارم اما استانداردش اینه )

 

اول بریم سراغ انتخاب توت فرنگیا! سعی کنین واسه مربا توت فرنگیای سفت و قرمز و ترجیحا ریز رو انتخاب کنین که مربا خوشگل دربیاد

 

توت فرنگیا رو تو آب خیس کنین که شناش بره و بعد بشورین مثه من دونه به دونه!

 

 

بعد اگه دوست دارین درسته اگه نه که نصفشون کنین یا ریز هر جور میپسندین من نصف کردم، توی یه قابلمه ی جادار و ترجیحا لعابی یه لایه توت فرنگی یه لایه شکر میریزیم تا تموم شه

 

تقریبا 7 تا 8 ساعت میذاریم توی یخچال بمونه تا توت فرنگیا آب بندازن

 

 اگه توت فرنگی خیلی شل و رسیده باشه توی پخت له میشه اما اگه سرحال و سفت باشه خوشتل میمونه

 

حالا اگه شربتم میخواین بگیرین که 1 پیمانه شکر و 1 پیمانه آب اضافه کنین و بذارینش روی حرارت تند!

 

توت فرنگی کلا باید نیم ساعت روی حرارت باشه! بیشتر نشه که هم مربا تیره میشه هم توت فرنگیا له میشن

 

تو اون زمان هم بالا سرش باشین و کف روش رو جمع کنین خیلی وسواس نداشته باشین چون بعدا داخلش حل میشه Clap

 

بعضیا توش وانیل میریزن که من توصیه نمیکنم اخه خودش بوی زندگی میده!

 

وقتی نیم ساعت گذشت شربت رو ازش جدا منین و بذارین مربا توی قابلمه خنک بشه و بعد توی شیشه بریزین

 

یه نکته ی دیگه اینکه اگه مربا خیلی درستیدین اضافشو توی فریزر نگه دارین خیلی طعم تازه تری داره بعدا!

 

توی این روش رنگ مربا و شربت فوق العاده میشه!

 

اینم شربت خنک توت فرنگی

 

 

 

 

 

اینم مربای خوشرنگ توت فرنگی

 

 

 

 

 

 

تازه یه خوبیم داره! اینکه تو کل خونه بوی توت فرنگی میپیچه و آدم رو زنده میکنه!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/٢٠ ساعت ۱٠:۳۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()