Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک کره ای

من بازم اومدمهورا

ایندفعه واستون یه کیک خومشزه گذاشتماز خود راضی

حالا ببینین چیا میخوادبغل

 

تخم مرغ 6 تا

کره 150 گرم(باید به دمای محیط رسیده باشه)

شکر 11 قاشق غذاخوری

آرد 10 قاشق غذاخوری سر صاف

بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری

رنده پوست پرتقال یا لیمو 1 قاشق مربا خوری(هر دوتاش خومشزه میشه جون خودممژه)

 

 طرز تهیه ش اینطوریه:

اولش باید زرده و سفیده رو با دقت از هم جدا کنین حالا زرده رو با شکر و اسانس خوب

بزنین تا کرم رنگ بشه تو این مرحله کره رو اضافه کنین و حسابی بزنین تا کره سبک

شه. خوب جونم براتون بگه که الان باید سفیده تخم مرغ رو اینقده بزنین تا پف کنه و از

ظرفتون نریزهاوه و بعد به مواد اضافه کنین و آروم مخلوطش کنین تا پف کیکتون

نخوابه(البته اینارو واسه کسایی میگم که اولین بارشونه میخوان کیک درست کنن یه

وقت خدمت اساتید جسارت نشهبغل). در آخر هم آرد و بکینگ پودر رو که با هم

مخلوط کردیم با کمک الک کم کم به مواد اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم حالا مواد

رو تو قالب چرب شده میریزیم و 1 ساعت تو فر با دمای 180c و نیم ساعت هم تو دمای

150cمیذاریم.برای تزئینشم که دیگه خودتون صاحبنظرین. من از دنت شکلاتی و یه کمی

ترافل و چندتا چی پف استفاده کردممژه درسته که یه کمی دردسر داره ولی امیدوارم

امتحانش کنین چون واقعا عالی میشه. همسر گرامی که بسیار بسیار خوششون اومدهخجالت

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱۱/۱٢ ساعت ۱٠:٤٥ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()