Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

هلیم ( حلیم )

به به اینم اولین هلیم دست پخت شخص شخیص بنده!

بسیار تا بسیار خوشمزه و البته زیاد هم اذیت کن نیست فقط یکم!!

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:

150 گرم گندم پوست کنده

50 گرم نخود

300 گرم سینه مرغ ( میتونید جاش بوقلمون یا گوشت گوسفند استفاده کنید اما مرغ سریعتره )

1 عدد پیاز

کره یا روغن معطر مقداری

نمک کمی

 

اول یک روز قبل گندم و نخود رو خیس میکنیم تا حسابی آب به خوردشون بره ، آبشم یه دو سه دور عوض کنین

اگه کمتر خیس کنین مدت پخت بیشتر میشه و اذیت میشین

گندم و نخود خیس خورده رو با آب میذارین بپزه، تقریبا 1.5 ساعت تا نرم بشن

تو این مرحله اصلا نمک نزنین چون هم دیرپز میشن هم هلیمتون تیره میشه!

بعد پختش سینه مرغ رو با پیاز بندازین توش و بذارین اونم حسابی بپزه

بعد که کاملا پختیدن! سینه مرغ رو بیارین بیرون تا خنک بشه کل مواد باقیمونده رو با همزن قلمی یا غذاساز میکس کنین تا یکدست بشه!

یه صافی بزرگ بذارین و صافش کنین تا اگه پوسته ایی چیزی هست خارج بشه و یه هلیم صاف و نرم داشته باشین

سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین و به هلیم اضافه کنین کمی نمک بزنین و یه قاشق کره! بذارین روی حرارت متوسط! اما از اینجا به بعد باید همش بزنین تا ته نگیره!

با یه قاشق چوبی همش بزنین تا کشدار هم بشه تقریبا 50 دقیقه زمان میبره!

 

یکم زیاده اما هلیمه خیلی خوشمزه ایی میده بهتون

از این مقدار مواد 1.5 کیلو هلیم درست میشه که خب خیلیه

کره رو آب کنین

هلیم رو توی ظرف بریزین و کره رو روش بدین و تزیین کنین

 

 

 

 

 

 

من با پودر نارگیل و دارچین و پودر پسته و شکر تزیین کردم

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/٢٢ ساعت ٦:٥۸ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()