Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک نارگیلی ابری با کرم شکلات نارگیلی ( coconut cloud cake )

این کیک بهترین کیکیه که تا حالا پزیدم! دقیقا مثله اسمش ابری و لطیفه!

 

دستور این کیک رو از سایت countryliving ترجمه کردم و به نظرم خیلی خوب بود! هم طعم و هم بافت کیک!

 

 

 

 

توی این کیک از تجربه ی ترلان جونی که اونم از ژولیت جونی دیده بود استفاده کردم و کیک دیگه گنبدی نشد!

 

مواد لازم کیک:

 

کره                     4/1 + 8/1 پیمانه

شکر                      1 + 8/1 پیمانه

سفیده تخم مرغ                 3 عدد

زرده تخم مرغ                     1 عدد

وانیل                      1 + 8/1 قاشق چایخوری

شیر                            4/3  پیمانه

آرد                                  2 پیمانه

نمک                            4/1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر                   3/2 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل                       4 قاشق غذاخوری

 

 

* اول بگم چون تو سایت اصلی مقادیر به اونس و پیمانه های مختلف بود توی تبدیل این شکلی شد!!! و البته مواد هم نصف شد! پیمانه های من 250 میلی لیتریه!

 

 

ابعاد قالب کیک دایره ای به قطر 20 سانتی متر

 

عین همیشه مواد رو نیم ساعت زودتر میذاریم توی محیط تا همدما بشن

 

آرد و بیکینگ پودر و نمک و رو سه بار الک میکنیم

 

قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم

 

مثل ترلان جونی این بار یه حوله رو کاملا خیس کردم و دور قالب با سیم پیچیدم!

 

فر رو روی 175 درجه تنظیم میکنیم تا گرم بشه

 

 

اول کره رو با شکر خوب با همزن میزنیم تا سبک بشه و کرمی، سفیده ها و زرده رو دونه دونه اضافه میکنیم و میزنیم و وانیل رو هم بینش اضافه میکنیم ، نصف آرد و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم

شیر رو میریزیم و بازم هم میزنیم تا شیر مخلوط بشه

مابقی آرد رو اضافه میکنیم و یکدست که شد نارگیل رو با مایه ی کیک مخلوط میکنیم

 

مایه ی کیک رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر برای مدت 45 تا 50 دقیقه! تا زمانی که تسترتون تمیز دربیاد!

 

وقتی کیک رو روی پنجره سیمی خنک میکنین و نگاهش میکنین لذت میبرین چون سطح صاف و یکدست و بدون هیچ کوه و احیانا تپه ایی مشاهده میکنین! البته حوله هم نمیسوزه و به جدا شدن از قالب هم کمک میکنه!

 

 

 

 

  

وقتی تقریبا سرد شد آروم با یه کارد اره ای، آردی که از قالب به کیک چسبیده رو میتراشیم تا یکدستتر بشه!

 

  

 

 

بریم سراغ کرم کیک!

 

مواد لازم کرم شکلات نارگیلی:

 

شکلات شیرین   70 گرم

شیر     2 پیمانه

آرد ذرت    4 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ   1 عدد

وانیل  کمی

کره   15 گرم

شکر   3 تا 5 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل 25 گرم

 

آرد ذرت و 3 قاشق شکر و زرده تخم مرغ و وانیل رو توی شیر حل میکنیم و میذاریم روی حرارت و مداوم هم میزنیم تا کرممون غلیظ بشه ، وقتی کاملا کرمی شد کره و شکلات رو توش میریزیم و هم میزنیم یکدست که شد از روی حرارت برمیداریم ، پودر نارگیل رو به کرم اضافه میکنیم

 

یه نایلکس رو دقیقا روی سطح کرم چسبیده بهش میذاریم تا کرم خنک بشه و کمی ببنده اما رویه نگیره!

 

 

کیک که اماده و خنک شد کرم رو روش میدیم و با پودر نارگیل تزیین میکنیم

 

  

 

 

 

بافت این کیک فوق العاده نرمه و ابریه ! عطر و طعم بی نظیریم داره! 

 

 

 

  

 

 

تستر اعظم نوشت:

اینم عکس کیک هفتمین سالگرد ازدواجمونمژه.امروز تو این فکر بودم که یه کیک جدید درست کنم و نمیدونستم که چی بدرستم . ییهو دیدم دوس جونی اس ام اس داد که کیک نارگیلی آپیدم ماچ. دوس جونی! عسیسمیبغل

خیلیم کیک خوشمزه ای شد کرمشم عالی بودهورا


 اینم کیک دوست جونیم تستریه اعظم! برای سالگرد ازدواجشون هورااااااااااااااااا

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱۸ ساعت ۱۱:٢٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()