Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

شیرینی عید

سلام امروز میخوام بترکونم Gun Toutingمیخوام  ییهو چنتا دستور شیرینی بذارم واستون برین حالشو ببرین.این دستورها امتحان شده ست پس با خیال راحت درستش کنین ماندگاریشونم عالیه.اسکار رو که قبلا گذاشتم دستورشو موندگاریش فوق العاده ست.

راستی از من میشنوید مجله هنر آشپزی و قناد باشی رو تهیه کنید چون هم دستورای خیلی خوبی داره هم نکات بدردبخور

فقط بگم عکس درست و حسابی ندارم ازشون آخه قصد آپیدنشونو نداشتم یعنی وقت نداشتم ولی ایشالا سفارشامو که آماده کردم عکسای خوشمل ضمیمه میکنم

این شیرینی اولی رو از مجله هنر آشپزی درستیدم

گردویی پفی:

کره  100  گرم به دمای محیط رسیده

پودر قند   2  قاشق سوپخوری

وانیل  1/2  قاشق چایخوری

گردو  116  گرم

آرد  120  گرم

نمک   نوک نوک قاشق چایخورینیشخند

پودر قند برای روی شیرینی

اول فر رو روشن میکنیم با حرارت 150 درجه.گردو خوب آسیاب میکنیم تا به روغن بیفته.کره و پودر قند رو خوب میزنیم تا کرمی و سبک بشه نمک و وانیل رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.آرد الک شده و گردو رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمون یکدست بشه. خوب حالا خمیر رو به صورت توپهای کوچیک تو دست فرم میدیم و توی سینی میچینیم و به مدت 45 دقیقه میذاریم تو فر . وقتی درشون آوردیم میذاریم یه کم خنک شن(کمی گرم باشه)و میزنیم توی پودر قند و وقتی کاملا خنک شدن دوباره میزنیم توی پودر قند. واییییییی واقعا خوشمزززززه ن

 

 

ساق عروس:

روغن جامد 1 لیوان(250گرم) + 1 قاشق سوپخوری(من 70 درصدشو کره ریختم)

آرد 3 لیوان(450گرم)

پودر قند 3 قاشق غذاخوری

هل ساییده 1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری

مغز گردو به میزان لازم

خوب بازم مخلوط کره و روغن رو با پودر قند خوب میزنیم تا کرمی و سبک بشه هل رو هم اضافه میکنیم بکینگ پودر و آرد رو مخلوط میکنیم و الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دستتون نچسبه خوب حالا تیکه تیکه از خمیر ورمیداریم و یه تیکه گردو میذاریم بینش و خمیر رو به شکلی که تو عکس میبینین در میاریم البته میتونین گردش هم بکنبن ولی اینطوری خوشملتره به نظرم وقتی تموم شد میذاریم توی فر 160 درجه به مدت 15 دقیقه وقتی هم درش آوردیم مثل روش شیرینی قبلی تو پودر قند می غلطونیم.

 

 

شیرینی نخودچی:

آرد نخودچی 400 گرم

آرد گندم 100 گرم

پودر قند 250 گرم

روغن جامد 300 گرم(بازم بیشترشو کره ریختم)(طبق چند بار تجربه روغنو 50گرم نسبت دستور اصلیش اضافه کردم)

پودر هل 1 قاشق مرباخوری

خوب بازم روغن رو با پودر قند خوب میزنیم تا سبک و لطیف بشه پودر هل رو هم اضافه میکنیم آرد نخود و آرد گندم رو مخلوط میکنیم و بعد از الک کردن به موادمون اضافه میکنیم خوب این خمیر 24 ساعت احتیاج به استراحت داره تو دمای محیط.بعد از این مدت خمیر رو چرخ میکنیم و من پیشنهاد میکنم که حتما این کار رو بکنین چون در غیر این صورت خمیرتون منسجم نمیشه و تو قالب زدن به مشکل بر میخورین. خوب حالا با قالبهای دلخواهتون قالب بزنین و بذارینشون تو فر170 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه. وقتی هم درشون آوردین تا چند ساعت بهشون دست نزنین چون خراب میشن خیلی حساسن طفلیا

خوب لازم به تذکره که هر کدوم از اینا رو که درست کردین همینطور در حین پخت و بعد از پخت قربون صدقه شون برین مث من هی بگین عسیسای من گوگولیاااااا چقده شما نانازین

خوب دیگه هفته بعد سعی میکنم برشتوک و پفک گردویی و یه نوع نارگیلی رو هم بذارم واستون

 

به این عکس ضایع من زیاد نیگا نکنین چون هزار بار سلیفونش باز شده  شیرینیاش دست خورده

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٢/۱٩ ساعت ۱٢:۳٦ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()