Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

یه نوع سرو ژله ؟؟؟!!!!

تستر اینا رو آماده کرده :یول

 

بیسکوئیت پتی بور 15 عدد

کره  50gr

پودر ژله blue berry   2/1 بسته

پودر ژله پرتقال 2/1 بسته

بستنی وانیلی 4/3 لیوان

پرتقال 1 عدد

شکلات 50 gr

آب جوش

آب سرد

 

حالا چیکار کنیم؟خیال باطل

بیسکوئیتا رو کاملا پودر کنین بعد با کره کاملا مخلوط کنین که خمیر شه ، کف قالب رو سلفون بکشین  یا کاغذ روغنی بندازین ، بیسکوئیت رو بریزین و با پشت قاشق کاملا فشار بدین که پرس شه ، قالب رو بزارین یخچال.

نصف بسته پودر ژله پرتقال رو با 4/1 لیوان آب جوش کامل حل کنین ، روش 4/3 لیوان بستنی بریزین و بذارین یخچال وقتی ژله  نیم بند شد اونو روی بیسکویئت بریزین و بذارین یخچال تا این لایه بگیره.

نصف بسته پودر ژله blue berry  رو با نصف لیوان آب جوش حل کنین بعد نصف لیوان آب سرد رو اضافه کنین و بریزین رو ژله ی قبلی ، پرتقال رو پوست بگیرین و حلقه ای برش بدین ، بعد پره هاشو جدا کنین و بریزین روی ژله و بذارین تا کامل  بگیره.

برای تزئینش شکلات رو روی بخار آب جوش ذوب کنین ، یه فویل رو باز کنین بعد شکلات رو توی قیف ریخته به هر شکلی که میخوایین روی فویل بریزین ، اگه میخواین ظریفتر بشه با کاغذ روغنی یه قیف درست کنین و نوکشو خیلی کم قیچی کنین. حالا فویل رو هم بذارین یخچال تا شکلات جامد شه و براحتی از فویل بلند میشه.

ژله وقتی بست از فالب جدا کنین  ( البته اگه قالب کمربندی باشه بهتره واسه خودتون میگم از خود راضی ) و توی ظرفتون بذارین بعد هم شکلاتایی رو که آماده کردین بذارید روش ،  دسر آماده ست.مژه

عکس این دسر همین یه دونه بود، آخه اون موقع که نمیخواسنم وبلاگ بنویسم که از کنارشم عکس بگیرم که ... عینک

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱۱/٤ ساعت ٦:۳٦ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()