Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

مافین پرتقالی ( Orange muffin )

این اولین مافینیه که من درستیدم و عالی بود

 

 

 

از رو دست تیلا جون درستش کردم دست گلش درد نکنه

طعم پرتقالش، رنگش واقعا هیجانی بود واسم

وقتی کنار فر نشستم و پف کردنشو دیدم واهـــــــــــی زندگی کردم

البته یه کوچمولو تغییرش دادم

 

مواد لازم:

کره 100 گرم

آب پرتقال 4/1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری معادل رنده پوست دوتا پرتقال آبگیری

شکر 2/1 پیمانه ( 100 گرم ) + 2 قاشق سوپخوری

آرد 3/1 , 1 پیمانه ( 170 گرم )

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری ( 5 گرم )

( پیمانه های من ٢۵٠ میلی هستن )

 

 Chef

 

اول کره رو ذوب میکنیم و میذاریم خنک بشه

آرد رو با بیکینگ پودر 3 بار الک میکنیم

فر روی 180 درجه تنظیم میکنیم و میذاریم گرم شه

کره با آب پرتقال رو مخلوط میکنیم، بعد تک تک تخم مرغها رو با رنده پوست پرتقال میریزیم و کمی با ویسک میزنیم

تو مافین ها نیازی به زدن زیاد نیست و خیلی سریع آماده میشه

مواد خشک رو هم با هم مخلوط میکنیم و توی 2 نوبت با مایعها مخلوط میکنیم، فقط در حد مخلوط کردن نه بیشتر!

تقریبا موادمون از کیک سفتتره، اگه ام یکم گلوله شد که نمیشه اما شد عیب نداره توی پخت درست میشه

مواد رو با قاشق توی کپسولای مافین میریزیم ، تقریبا 3/2 کپسول رو پر میکنیم و میذاریم توی فر، حدودا 20 تا 25 دقیقه طول میکشه تا بپزه

روی پنجره سیمی خنکش میکنیم

 

 

خیلی بافت نرم  و پنبه ای داره و بوی پرتقالش عالیه

 

 

اگه مواد مافین رو خیلی بزنین پف نمیکنه و تقریبا یه جور لاستیکی میشه

 

از این مواد من ٩ تا مافین درآوردم

اینو یادم یفت بگم که قالب مافین خلیدم بالاخره

 دوست جونیم خلیده تازه و اونم اینو درستیده، نمیدونم عکس گرفت؟؟ نگرفت؟؟ Gemini

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٢/٤ ساعت ۱٠:٠٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()