Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

هات چاکلت 2 (Hot chocolate 2)

 اینم دومین نوع هات چاکلت که درستیدم ، توی این هات چاکلت به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده کردیم و از هات چاکلت اولی کالریش کمتره 

  

 

مواد لازم:

2 پیمانه شیر

3 قاشق مرباخوری پر پودر کاکائو

6 قاشق مرباخوری پر شکر

50 گرم مارشمالو تکه شده

 

اول شیر رو با 3 قاشق از شکر مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت ، گرم که شد با ویسک یا همزن قلمی روی حرارت هم میزنیم و کف شیر رو با قاشق برمیداریم و توی ماگها میریزیم وقتی به اندازه ی دلخواه کف شیر داشتیم پودر کاکائو و مابقی شکر رو اضافه میکنیم و با همون ویسک میزنیم تا حل بشه

 وقتی کامل مخلوط شد از روی حرارت برمیداریم و آروم از یک طرف ماگ میریزیم و پرشون میکنیم ، سریع مارشمالوها رو میریزیم روی کف شیر که بالا اومده و آروم زیر و رو میکنیم تا حل بشه

هات چاکلت خوشمزه آماده اس Chef

 

هرچی پودر کاکائو مرغوبتر باشه هات چاکلت مطلوبتری هم داریم

مارشمالو هم غلظت خوبی میده هم کف شیر رو استیبل تر میکنه

اگه توی مرحله ی کف شیر با همزن قلمی بزنین نسبت به ویسک کف منسجمتری خواهید داشت، اما در کل با ویسک هم عالیه Hello

تستری نوشت: چقدر توی فضا آپیدن راحت تره، نیاز به سایتی برای اپلود عکس هم نداره Yah

 

بعدا تستری نوشت: دوست جونی اینم عکس مارشمالو

  

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱۱/٢ ساعت ٩:٤٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()