Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک ذرت

دیروز مهمون داشتم دخترعموجونم اومده بود پیشم و من هوس کردم اون نون ذرت رو که دستورشو گذاشتم قبلا واسش درست کنم اما در کمال شرمندگی دیدم نه آرد گندم دارم نه شیر و نه به مقدار کافی کرهولی کم نیاوردم ببینین اینارو با همون موادی که داشتم درستیدم خدارو شکر خیلی خوب شد و دخترعموجون خیلی خوشش اومدHappy Dance

آرد ذرت 110 گرم یا 1/5 پیمانه(توجه داشته باشین که آرد ذرت سبکتر از آرد گندمه)

کره 25 گرم(اگه خواستین چرب تر شه یه کمی کره بیشتر بریزین)

تخم مرغ 3تا

پودر شکر 100 گرم

بکینگ پودر1قاشق مرباخوری

خوب کره و زرده تخم مرغ و پودر شکر رو خوب با همزن میزنیم تا کرم مانند بشن.سفیده رو جدا میزنیم تا سفید و سفت بشه و به مایه قبلی اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم .آرد و بکینگ پودرم مخلوط میکنیم و بعد از الک کردن به موادمون اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم بعدشم که خوب میریزیم تو قالب چرب شده و تو فر 180درجه میذاریم به مدت 45 دقیقه تا بپزه. راستی من رنده پوست پرتقالم ریختم توش که عطرش خوب شهبفرمایین اینم کیک خوشگلامون

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱٠/٢۱ ساعت ٢:٠٢ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()