Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

پاستا با سس بلونز ( pasta with bolognese souce )

اینم یه پاستای ویژه با سس بلونز که خیلی خومشزه اس  و با یه بار امتحان کردن مشتریش میشین والا!

مواد لازم:

پاستا شکلی ترجیحا خوشمل که سسمون مکدر نشه!

گوشت چرخ شده      ١۵٠ گرم

کرفس                     نصف شاخه

هویج                       ٢ عدد متوسط

پیاز                         ١ عدد

گوجه فرنگی             ۵ عدد

عصاره ی سبزیجات     ١ عدد

روغن زیتون               ٣ قاشق

آب                            ١ لیوان

نمک و فلفل سیاه

اول آب و نمک و روغن رو میریزیم واسه پاستا ، بعد پیاز و هویج و کرفس رو خوب ریز ریز میکنیم و توی روغن زیتون ۵ دقیقه تفت میدیم

گوجه ها رو هم ریز خورد میکنیم و گوشت رو هم به مواد اضافه میکنیم و ۵ دقیقه هم با گوشت تفت میدیم

این وسط مسطا پاستاهای خوشتل موشتلم رونه ی آب میشن ، به گوشت گوجه فرنگی و فلفل و عصاره سبزیجات رو اضافه میکنیم و در آخر آب و میذاریم آروم بپزه و غلیظ بشه

پاستا رو آبکش میکنیم و سس خومشزه رو میدیم روشو حالشو میبریم

*** من جای عصاره سبزیجات عصاره زیتون و سیر هم ریختم عالی میشه

*** توی سس یه لیموی کوچیک رو هم بچلونین و کمی از پوستشو موقع سرخیدن گوشت اضافه کنین، عطر خوبی میده

*** بعد اینکه چیک چیک عکس گرفتین  پاستا رو با سس مخلوط کنین و نوش جان

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٩/۱٠ ساعت ۱٠:٢٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()