Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

سوفله سیب زمینی

به به!!!! این غذا رو با آقای خونه درست کردیم کلی چسبیدهورا

 

 

 

 

 

 

 

 

چیزایی که لازم داریم:

 

4 تا سیب زمینی متوسط

3 تا تخم مرغ

8 تا قارچ متوسط

100gr  پنیر پینزا

30 gr کره

نمک و فلفل

 

 

 یول

اول سیب زمینی ها رو با اب و نمک بپزین و پوست بگیرین و داغ داغ با کره مخلوط کنین تا پوره ی نرمی بشه ، بذارین خنک شه.

زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو جدا کنین ، سفیده رو با هم زن اونقدر بزنین تا کاملا فرم بگیره  و از ظرف نریزه ، زرده رو هم بزنین تا کرم رنگ بشه بعد نمک و فلفل بزنین ، سیب زمینی رو با زرده خوب مخلوط کنین بعدشم سفیده رو اضافه کنین و آروم و در یک جهت هم بزنین تا مخلوط شه اما فرمش رو از دست نده.

کف قالب سوفله یا پیرکس رو با کره چرب کنین و مواد رو داخلش بریزین ، روش رو صاف کنین .

قارچ ها رو ورقه ای برش بدین و روی موادتون بچینین و در آخر پنیر پیتزا رو روش بریزین.

سپس سوفله رو در فر که با دمای 180درجه گرم کردین به مدت20 دقیقه  در طبقه ی وسط بذارین که بپزه ، برای طلایی شدن پنیرهم گریل رو چند دقیقه روشن کنین.

وقت نکردم و تزئین این غذا رو از دست دادمافسوس

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٠/٢٢ ساعت ۱:٢٤ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()