Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک ماربل (Marble cake )

از اون جایی که من عاشق این ماهم  چون ٨٩.٨.۵ اولین سالگرد ازدواجمونه  و ٨٩.٨.٣٠ دومین سالگرد عقدمون  این کیک خومشزه رو رونمایی میکنم

رسیپی این کیک رو از cook step by step ترجمه کردم  و درستیدم که عالی شد

مواد لازم برای یک عدد کیک ماربل بزرگ:

کره                 1 پیمانه (200 گرم )

شکر               1 و 4/1 پیمانه

تخم مرغ          5 عدد

شیر                4/1 پیمانه

آرد                   3 پیمانه

وانیل                1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر       2 قاشق چایخوری

نمک                2/1 قاشق چایخوری

برای قسمت کاکائویی:

شکر                2 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو         3 قاشق سوپخوری

آب                    3 قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه ی گاناچی:

خامه                  120 میلی لیتر

شکلات               120 گرم

وانیل                   2/1 قاشق چایخوری

1. سایز قالب کیک اگه گرد استفاده میکنیم به قطر 24cm باشه و اگه قالب پاند باشه به سایز 31cmx12cm ، با کره یا روغن جامد چرب کرده و آردپاشی میکنیم ( وقتی با قلمو چرب کردیم آرد رو میریزیم و تکون میدیم تا همه جاش آردی بشه و باقی مونده آرد رو خارج میکنیم )

2. آرد ، نمک ، بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم

3. فر رو 175درجه سانتی گراد گرم میکنیم

4. کره و شکر رو با هم مخلوط کرده تا کرمی و سبک بشه

5. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و در بینش وانیل رو اضافه میکنیم بعد شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

6. مواد آردی رو توی 2 مرحله اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم، فقط در حد مخلوط شدن و نه بیشتر

7. مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و نصفش رو توی قالب میریزیم

8. نصفه ی باقی مونده رو با کاکائو و شکر و آب مخلوط میکنیم و یکدست که شد روی مواد سفید توی قالب میریزیم

9. چنگال  رو توی کیک فرو میکنیم و دورانی میچرخونیم تا بین کیک کمی لایه ها مخلوط بشن ( حالت مرمری پیدا میکنه که در واقع معنی ماربله )

10. کیک رو توی فر به مدت 50 تا 65 دقیقه میذاریم تا بپزه ( بعد از 50 دقیقه با یه خلال دندون امتحان میکنیم )

11. تا کیک بپزه گاناچ رو درست میکنیم : خامه رو روی حرارت کمی گرم میکنیم ریز جوش که زد حرارت رو خاموش میکنیم و وانیل و شکلات رو اضافه میکنیم و کاملا یکدست که شد میذاریم یخچال تا یکم خودشو بگیره

12. وقتی که کیک پخت و از فر خارج کردیم 10 دقیقه صبر میکنیم تا خنک بشه بعد از قالب در آورده و روی توری خنک میکنیم

13. بعد که کیک کامل خنک شد گاناچ رو روش میریزیم و با میوه یا شکلات تزیین میکنیم

بافت این کیک خیلی خوبه و مرمری بودنش موقع برش خیلی شکیلش میکنه

*** اگه خواستین کمتر کره استفاده کنین ، 100 گرم کره و 4.5 قاشق غذاخوری روغن مایع جایگزینش کنین

*** همه ی مواد رو قبل از درست کردن کیک حداقل نیم ساعت توی محیط آشپزخونه بذارین

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۸/٢ ساعت ۸:۱۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()