Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

پاستا پیچیده شده در بادمجان!

این غذا رو اولین بار مامانم درستید و کلی خوشمون اومد اما من فکر کردم از ابداعات مامان خانومه!  اما تو چندتا سایت ایرانی و خارجی دیدم و بعدم تو TV دیدم و خلاصه این شد که درستیدمش

اما اسمای متفاوت داشت: کیک پاستا و بادمجان ، خوراک بادمجان و پاستا تازه توی یه سایت اسمش این بود

 Timbale: An Elegant Exercise in Eggplant

مواد لازم:

4 عدد بادمجان همچین قدبلند و کشیده

150 گرم پنیر موتزارلا ( یا هر پنیری که دوست دارین )

250 گرم پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )

مایه ی پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )

بادمجونا رو برشای نازک میدیم و توی آب و نمک میذاریم بمونه و میریم پاستا رو آماده کنیم ، پاستا رو آبکش که کردیم با مایه هر چی دوست داریم مخلوط میکنیم

بادمجونا رو از آب در آورده و با دستمال آبشو میگیریم و توی روغن سرخ میکنیم ، در حین سرخ کردن اگه درشو بذارین کمتر روغن جذب میکنه

این غذا رو میشه توی قالب کمربندی درستید و بعد سرو کرد یا نه مثه من روش تنبلانه که توی پیرکس درستید و باهمون سرو کرد

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه

توی پیرکس رو خیلی کم چرب میکنیم و پودر نان میپاشیم ، بعد بادمجونا رو توش میچینیم

نصف پاستا رو روش میریزیم و بعد 3/1 از پنیر رو روش میریزیم

دوباره نصف دیگه ی پاستا رو ریخته و 3/1 از پنیر رو میریزم و بادمجونا رو روی پاستا میاریم

حالا باقی مونده ی پنیر رو میریزم و میذاریم توی فر حدود 30 تا 40 دقیقه تا پنیر روش آب بشه و کمی طلایی ، غذای خوشگلمون آماده اس

میشه بادمجونای بیشتری گذاشت و کامل دیواره داد بهش این دیگه سلیقه ایه و منم حوصله ی اون همه بادمجون سرخ کردن نداشتم

من و همسری که خیلی دوست داشتیم

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/٢٥ ساعت ۱٠:٢٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()