Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

باسلوق هندوانه ای!

اینم آخرین پست مربوط به یلدای امسال! هر کی دوست داره بیاد جلو :)

این البته یه مدل مدرنه و به نظرم خوشمزه! و البته که نوع سنتی اش وقت گیره و حوصله میخواد که من فعلا ندارم!

 

مواد لازم قسمت سبز:

ژله لیمو 1 بسته

نشاسته ذرت نصف پیمانه

شکر نصف پیمانه

آب جوش نصف پیمانه

آب سرد 1 پیمانه

کره 1 قاشق غذاخوری

 

اول از همه ظرفمون که برای من یه پیرکس مستطیلی معمولی بود رو چرب میکنیم میذاریم کنار!

ژله رو توی نصف لیوان آب جوش حل میکنیم و میذاریم روی بخار کتری! تا اون شفاف بشه توی یه قبلمه ی تفلون نشاسته ی ذرت و آب سرد و شکر رو حل میکنیم، ترجیحا از قاشق چوبی استفاده کنین که از ته کامل بتونین همش بزنین!

الان رنگش کامل سفیده و هنوز روی حرارت نرفته!

حالا ژله حل شده رو کم کم اضافه میکنیم و تند هم میزنیم که نشاسته با داغی ژله سفت و گلوله نشه! یه رنگ سبز کم رنگ داریم!

حالا میبریمش روی حرارت و شروع میکنیم به هم زدن! روی حرارت متوسط رو به پایین بذارینش ترجیحا هم شعله ی کوچیکه ی گاز! با قاشق چوبی از کف ظرف و کنار کامل هم میزنیم تا هم شفاف بشه و هم بپزه و غلیظ بشه!

بعد از 10 دقیقه کره رو اضافه میکنیم و اگه خواستیم پر رنگ تر بشه از رنگ خوراکی استفاده میکنیم که ما نخواستیم! وقتی آماده است و از روی شعله برش میداریم خیلی غلیظه اما روونه! سریع توی ظرف آماده شده میریزیم و روشو صاف میکنیم میذاریم کنار تا قسمت قرمز رو درست میکنیم کمی ببنده!

 

مواد لازم قسمت قرمز:

ژله انار 1 بسته

نشاسته ذرت 1 پیمانه

شکر 1 پیمانه

آب جوش 1 پیمانه

آب سرد 2 پیمانه

کره 1 قاشق

رنگ قرمز

تخم خرفه

 

این قسمت رو هم مثل قسمت سبز درست میکنیم و فقط تخم خرفه رو با کره اضافه میکنیم که نقش تخم هندوونه مون باشه!

وقتی آماده شد همون جور داغ روی قسمت سبز میریزیم و روشو صاف میکنیم!

وقتی کاملا خنک شد میذاریمش یخچال اگه 12 تا 24 ساعت بمونه تو یخچال بعد خیلی راحت تر برش میخوره!

برای برش دادن، یه ظرف پودر نارگیل میذارین کنار دستتون که هم کمی گود باشه هم زیاد توش نارگیل باشه که کارتون راحت تره!

تخته ی کارتونم چرب میکنین یا پودر نارگیل میپاشین!

چاقوتونو چرب میکنین و برش های طولی باریک میزنین، برش میدارین و میذارین روی تخته و هفت هشت برش مثلثی میزنین! اون وقت یه سری قاچ هندونه ای میشه و یه سری برعکس! دونه دونه برمیداریم و توی نارگیل میغلطونین و میذارین توی ظرف در بسته تا چند روز هم توی یخچال میمونه به شرطی که ظرفش در بسته باشه!

 

اینم باسلوق خوشگل شب یلدا! نوش جان

 

یلداتون مبارک دوستان! اگه 21 دسامبر دنیا تموم نشد بعدش هستم بازم! :)

 

 

مافین به ( Quince Muf*fin )                       لبـــــــــــو داغه لبو! ( Beet )

                      

 

ورین خرمالو و ماست                               کیک کدو حلوایی و بادام

                      

 

کیک سیب و دارچین                                ماست و کدو حلوایی

                     

 

رایتای انار                                              پای موس انار و شکلات سفید

                      

 

ژله بستنی هندوانه ای                            بیسکوییت هندونه ای

                     

 

اسلاش هندوانه                                     سالاد انار و خرمالو

                     

 

کیک خرمالو                                           چای انار

                     

 

دسر کدو حلوایی لایه ایی

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/٢٩ ساعت ۸:٥٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


مافین به ( Quince Muf*fin )

 اینم اولین جایزه برای 7 کیلو لاغر شدن :)! بعله من میتونم!!!

من خیلی طعم و بوی به رو دوست دارم، این مافین هم از گشتن و بالا پایین کردن چندتا رسیپی درست شد که خدایش عالیه!

نمیدونم گفتم یا نه ولی مافین ها فرقشون ا کاپ کیک اینه که بافت منسجم تری دارن و در واقع شبیه نون هستن با کمی شیرینی! سریع درست میشن و احتیاج به هم زدن ندارن و جون میدن برای تنبلی!

الانم تو این هوا با چای خیلی میچسبه! این هوای زمستونی...

 

مواد لازم:

روغن کانولا یک سوم پیمانه

شکر سه چهارم پیمانه

تخم مرغ دو عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

شیر پنج قاشق سوپخوری

آرد دو پیمانه

بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

به پخته شده مقداری

 

مواد لازم برای آماده کردن به:

به یک عدد

شکر نصف پیمانه

آب یک پیمانه

آبلیمو 1 قاشق

وانیل یک پینچ

 

آب و شکر و وانیل و آبلیمو رو میریزیم توی قابلمه و میذاریم روی حرارت کم تا شروع به جوشیدن کنه! به رو هسته میگیریم و خورد میکنیم!

وقتی جوشید به رو اضافه میکنیم و درشو میذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه، هم خوشرنگ بشه هم شیرین بشه!

آماده که شد میذاریم خنک بشه و بعد اون تعداد که میخوایم رو میذاریم توی صافی تا شیره اش بره!

 

میریم سراغ آماده کردن مافین خوشگل و سه سوتمون!

فر رو روی 180 درجه میذاریم گرم بشه.

آرد بیکینگ پودر و نمک و دارچین رو 3بار الک میکنیم.

توی قالب مافین کپسولای رنگی پنگی میندازیم.

شکر و روغن رو 30 ثانیه با همزن دستی میزنیم و بعد تخم مرغ ها رو با وانیل اضافه میکنیم و 30 ثانیه دیگه میزنیم احتیاجی به زدن زیادی نیست چون بافتش سفت میشه! نصف آرد رو میریزیم و هم میزنیم تا فقط یکدست بشه! بعد شیر رو میریزیم و بازم یکدست که شد باقی آرد رو میریزیم!

با قاشق مایه رو توی کپسولا میریزیم، دقیقا 12 تا مافین میده بهمون!

روی مایه رو به های پخته شده میذاریم به نظر من 2تا کافیه بیشتر باشه کیک خیس میشه!

میذاریم توی فر برای تقریبا 25 دقیقه البته به فرتون و تجربه ی شما بستگی داره

تستش میکنیم پخته بود میاریم و روی پنجره سیمی خنک میکنیم!

بافت منسجم و جویدنی ای داره هوم! زیادم کالری بالایی نداره نسبت به کیکای دیگه!

یلدا بپزین و بخورین و خوش بگذرونین، برای ما هم دعا کنین :)

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/٢٧ ساعت ٩:۳۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


لبـــــــــــو داغه لبو! ( Beet )

به به اینم یه خوردنی یلدایی خوشمزه! من عاشق لبوام و خیلی حس زمستونی داره برام :)

وقتی هم که خوب بپزه و خوشرنگ باشه که عالیه!

 

اول بریم برای انتخاب لبو! لبو یا چغندری که انتخاب میکنین باید سفت و شاداب باشه، برگای رنگی رنگی تهش هم تازه بهش باشه, به نظر من ریز هم باشه بهتره هم سریع میپزه هم ریشه نداره!

تا چند روز هم توی یخچال میتونین تازه نگهش دارین!

 

برای آماده کردن لبو، اول با برس خوب تمیز میشوریمشون و میذاریم توی قابلمه و تا روی لبوها آب سرد میریزیم، روی حرارت تند میذاریم وقتی جوشید کمش میکنیم تا برای 3 ساعت بپزه.قبل از پخت کامل سر و تهش رو نبرین که لبوها کدر و کم رنگ نشن! بهتره لبو ها رو توی قابلمه استیل یا لعابی آماده کنین تا رنگ خوبشون حفظ بشه!

بهتره لبوهایی که میذارین بپزه یک اندازه باشن که هم زمان پخته بشن و هم اینکه برش های یک اندازه داشته باشیم!

وقتی پخت و هنوز کمی از آبش مونده بود لبو ها رو میاریم بیرون و پوست میگیریم و خوردشون میکنیم و برمیگردونیم توی قابلمه! اگه ام کمی شیرین تر خواستیم کمی شکر میریزیم و میذاریم تا آبش کشیده بشه و چند قاشق ته ظرف بمونه! بستگی به لبوها داره که چقدر شکر بریزیم وقتی آبش کشیده میشه شکر به خورد لبوها میره و طعم آبکی نمیدن :)

لبوهای شیرین و براق آماده شدن!

نوش جان توی این هوای سرد و بارونی خیلی میچسبه!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/٢٥ ساعت ۸:٢٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کاپ کیک موکا 2 ( Mocha Cupcake )

در راستای لاغری خودم و تپلی کردن شماها :) این کاپ کیک هم از آرشیو بیرون کشیده شد! این کاپ کیک رو خیلی دوست دارم و به نظرم طعم موکا خیلی دلچسبه! حالا چه نوشیدنی چه کیک با این طعم! قهوه طعم کاکائو رو تکمیل میکنه، حالا اگه یه کرم خوب هم باهاش باشه که عالیه!

البته یه ورژن این کیک رو توی پست کاپ کیک موکا گذاشته بودم :)

 

مواد لازم:

کره 50 گرم

روغن مایع 85 گرم

شکر 1.5 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

شیر 1 پیمانه

کافی میکس 2 بسته

پودر کاکائو نصف پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

نمک 4/1 قاشق چایخوری

آرد 2 پیمانه

 

فر رو روی 180 درجه میذاریم، توی قالب کاپ کیک هم کپسول میندازیم!

آرد و نمک و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو 3 بار الک میکنیم

شیر رو کمی گرم میکنیم و کافی میکس ها رو توش حل میکنیم و میذاریم خنک بشه!

کره و روغن و شکر رو میزنیم تقریبا 5دقیقه تا خوب سبک و کرمی بشه! تخم مرغ ها رو با وانیل تک تک اضافه میکنیم و 1 دقیقه میزنیم.

یک سوم از مواد خشک رو می ریزیم و با ویسک هم میزنیم بعد نصف شیر و بعد دوباره نصفی از مواد خشک باقی مونده و دوباره شیر و درآخر باقی مواد خشک! فقط در حد یک دست شدن هم میزنیم!

مایه ی کیک رو توی کپسولا توی قالب کاپ کیک میریزیم و میذارمشون توی فر بای 20 تا 22 دقیقه!

بعد از پخت روی پنجره ی سیمی خنک میکنیم!

من برای روش کرم پاتیسیر استفاده کردم، یه پست جدا براش میذارم اما اینجا هم رسیپیشو خلاصه میگم تا بوقت!

البته این یه مدلشه! که از شادی جون تقلب کردم چون سریعتره!

کرم پاتیسیر: 30 گرم آرد ذرت رو با 4/1 پیمانه از شیر حل میکنیم، 1و 4/1 پیمانه شیر رو میذاریم بجوشه! 4 عدد زرده رو با 75 گرم شکر با نصف قاشق چایخوری وانیل میزنیم تا کرمی و سبک بشه بعد آرد ذرت حل شده رو اضافه میکنیم و میزنیم و در آخر شیر جوش رو در حین هم زدن اضافه میکنیم، وقتی تموم شد برمیگردونیم توی قابلمه و برای 3 دقیقه حرارت میدیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه! من کمی رنگ صورتی هم بهش زدم!

کرم آماده رو توی کاسه میریزیم و روش چسبیده به سطحش سلفون میذاریم که رویه نبنده!

کیک که آماده شد و کرم هم کاملا سرد بود روی کاپ کیک ها رو تزیین میکنیم

 

به به نوش جان :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر    Tosterr 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/٢٢ ساعت ۱٠:٢۳ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


ورین خرمالو و ماست ( Persoimmon and Yogurt Verrine )

یه میان وعده ی خوشمزه و در عین حال سبک برای یلدا میتونه همین ورین باشه! که هم رژیممون آسیب نمیبینه هم یه چیز خوشمزه داریم! و خیلی هم ساده و آسونه!

البته نه فقط یلدا برای عصرونه یا دسر خیلی مناسبه و البته سالم!

 

ورین در واقع یه لغت فرانسوی هستش که از   verre  اومده که به معنی شیشه یا جام هستش! به دسر یا پیش غذاهایی که توی ظرف شیشه ای یا لیوان سرو میشن گفته میشه البته اینجا ظرف من فقط شیشه ایه و حواسم به لیوان بودنش نبود! :) ورین اگه دسر باشه از میوه، خامه، ماست، ژله، انواع مغزها و هر چیزی که دوست داریم استفاده میشه و اگه پیش غذا باشه انواع سبزیجات و سس ها و ماهی و میگو و... استفاده میشه!

 

مواد لازم:

ماست خامه ای یا چکیده 1 پیمانه
( البته شور نباشه و یه ماست خوشمزه و شیرین انتخاب کنین )

خرمالو 2 عدد

عسل 3 قاشق

آب لیمو ترش 1 قاشق

پسته و گردو مقداری

 

خرمالو ها رو پوست بگیرین و خورد کنین و با آب لیمو مخلوط کنین!

ماست رو با 2 قاشق از عسل مخلوط کنین نیازی نیست که کامل حلش کنین همین که به همه جاش برسه کافیه!

توی دو تا ظرف نصفی از ماست رو بریزین، روش نصفی از خرمالو ها رو بریزین و باز هم ماست و بعد دوباره بقیه ی خرمالو! روی هر کدوم رو نصف قاشق عسل بریزین و با مغز پسته و گردو تزیین کنین با دست و دل بازی!

برای 3 ساعت بره توی یخچال و بعد سرو کنین

نوش جان :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر   Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/٢٠ ساعت ۸:٤٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک کدو حلوایی و بادام ( Pumpkin and Almond Cake )

بازم پست برای شب یلدا و شروع زمستون! دارم هر چی آرشیوی دارم رو میکنم تا اگه رژیم جایی گذاشت چیز جدید هم اضافه بشه! اما چقدر پستای کدو حلوایی مونده بود رو دستم ها!

این کیک هم خیلی خوشرنگه هم طعم خوبی داره و اینکه کمی از کالری کیک کم میکنه باشد که رستگار شویم :) این کیک با ادویه هایی که داره خیلی معطره!

 

مواد لازم:

روغن مایع نصف پیمانه

شکر یک و یک چهارم پیمانه

تخم مرغ 2 عدد متوسط

شیر یک چهارم پیمانه

بادام پودر شده 4 قاشق سوپخوری

آرد یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری

هل یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

پوره کدو حلوایی 210 گرم

 

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم، قالب گرد 20 سانتی رو چرب میکنیم و آرد پاشی! آرد و ادویه ها و بیکینگ پودر و نمک رو سه بار الک میکنیم!

روغن و شکر رو میزنیم تا کمی شکر حل بشه و مایع کرمی بشه! بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم، نصف مخلوط آردی رو میریزیم و هم میزنیم بعد شیر رو میریزیم و یک دست که شد بقیه ی آرد رو اضافه میکنیم! در آخر بادام و پوره ی کدو حلوایی رو اضافه میکنیم و فقط باید در حدی زده بشه که مخلوط بشن!

مایه ی کیک رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر! بعد از 35 40 دقیقه تست میکنیم اگه تمیز دراومد بیرون از فر خارجش میکنیم!

روی توری میذاریم برای 10 دقیقه خنک بشه بعد از قالب درآورده و میذاریم تا کاملا خنک بشه روش رو با پودر قند تزیین میکنیم

 

درست و کنید و شب یلدا خوش بگذرونید :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر  Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/۱۸ ساعت ۱٠:۱٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک سیب و دارچین ( Apple and cinnomon Cake )

داریم به یلدا نزدیک میشیم و من سعی میکنم چه آرشیوی چه چیزای جدید رو زودتر توی وب آپ کنم تا تصمیم گیری برای اون موقع راحت تر بشه!

این کیک سیب که برشیه و تکی سرو میشه، برای مهمونی و یا هدیه دادن خیلی مناسبه!

 

چون من به کیک سیب خیلی علاقه مندم! تا حالا دو مدل اون رو داشتیم >> کیک سیب و کیک آپساید دون سیب

ترتیب خوشمزگیشونم اول کیک آپساید دون سیب دوم کیک سیب و دارچین سوم کیک سیب!

 

مواد لازم

کره 185 گرم

شکر 1 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

وانیل

ماست 1 پیمانه

آرد 2 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

سیب 3 عدد

دارچین و مغز پسته و کمی شکر

 

قالب 25در35 رو با کره چرب میکنیم و آرد پاشی!

فر رو روی 180 درجه میذاریم

آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم

سیب رو پوست میگیریم البته من این کارو برای خوشگلیش نکردم و سیب قرمز انتخاب کردم! کمی پوستش کشسان میشه در اثر پخت اما من دوست دارم این دیگه سلیقه ایه!

کره و شکر رو میزنیم تا کرمی و سبک بشه! میتونین از کره 85 گرم کم کنین و نصف پیمانه روغن بریزین که بافت خوبی به کیک میده! وقتی کرمی شد تخم مرغ ها رو دونه دونه به همراه وانیل میریزیم و کمی میزنیم

نصف ماست رو اضافه میکنیم و نصف رو هم میریزیم و یکدست که شد مابقی ماست رو میریزیم و کمی میزنیم و در آخر بقیه ی آرد رو اضافه میکنیم!

همزدن در حدی باشه که یکدست بشه!

مایه ی کیک رو میریزیم توی قالب مستطیلیمون! من چون میخواستم برش مربعی بدم تو این قالب ریختم میتونین از اول توی هر قالبی که دوست داشتین بریزین!

سیب ها رو روی کیک میچینیم، کمی دارچین با شکر ترجیحا دونه درشت قاطی میکنیم و روی سیب ها میپاشیم و در آخر برای خوشگلیش کمی هم پودر هسته میریزیم!

برای تقریبا 40 دقیقه میذاریم توی فر تا روی کیک کمی طلایی بشه!

وقتی از فر درآوردیم و خنک که شد میتونیم ببریم و توی ظرف بچینیم و سرو کنیم!

 

تو این فصل با یه چای خیلی میچسبه! همچنین برای یلدا هم به نظر من خوبه

خوش بگذره دوستان!

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/۱٦ ساعت ۸:۱٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


ماست و کدو حلوایی ( Pumpkin Yogurt )

فصل پاییز داره تموم میشه و زمستون دوست داشتنی سر میرسه! برای شب یلدا بهتره چیزایی درست کنیم که با میوه ها و تره بار فصل یا آجیل ها درست میشن! کدو حلوایی یکی از اون هاست که من قبلنا که ارادتی داشتم بهش زیاد باهاش سر و کله میزدم! البته الان اگه اون هم بخواد من دیگه نمیخوام!!!! :-دی

اما برای شب یلدا نیازی نیست حتما دسر و چیزای پر کالری درست کنیم! امسال چون رژیمم سعی میکنم چیزای سبک و کم کالری داشته باشیم :)

 

ماست و کدو حلوایی یا همون بورانی کدو حلوایی یکی از همین هاست که میتونه سفره های شب یلدا رو متفاوت کنه! تازه توی سرما هم به سرما نخوردن کمک میکنه و رژیمی هم که هست!

 

مواد لازم:

کدو حلوایی پوره شده نصف لیوان

ماست سفت 1 لیوان

عسل 1 قاشق سوپخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

جوز هندی 4/1 قاشق چایخوری

 

برای این ماست همه رو با هم مخلوط میکنیم و توی ظرف سرو میرزیم و یه کوچولو میذاریم توی یخچال! به همین سادگی :)

 

* اما ماستی که برای این پیش غذا استفاده میکنیم بهتره ماست خامه ای یا چکیده یا تغلیظ شده باشه! اگه ماست آبکی باشه طعم خوبی نداره!

* برای پوره کردن کدو حلوایی: کدو رو به قطعه های بزرگ با پوست میبریم و توی تابه میچینیم و کف تابه نصف استکان آب میریزیم و درشو میذاریم تا بپزه و کل آبش بخار بشه!

وقتی پخت با قاشق از توش درمیاریم و میریزیم توی غذاساز و پوره میکنیم، اگه پوره آبدار بود کمی روی حرارت میذاریم تا کاملا بدون آب بشه! بعد میشه به راحتی فریز کرد.

 

نوش جان

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/۱٤ ساعت ۸:٤٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


فرنچ تست ( French toast )

وب دونفرمون تا اطلاع ثانوی یک نفره شد! خیلی دوست داشتم همیشه دو نفره میموند اما دوست ندارم دوستم اذیت بشه! دوست خوبم هنوزم اینجا مال هردومونه! قلب

بریم سراغ کارمون که جو احساسیه اساسی!

 

فرنچ تست یک صبحانه ی خوشمزه توی کل دنیاست! در واقع این نان توی تخم مرغ زده و سرخ میشه و با خیلی چیزا سرو میشه! میشه با عسل، مربا، خامه، انواع کرم و سیروپ، میوه ی تازه و پودر شکر و ... سروش کرد! البته میشه شیرین هم نباشه و به عنوان عصرونه خورده بشه که با انواع سس ها همراهه!

 

یه روز تعطیل بهترین صبحانه فرنچ تست هستش! هم مقوی و هم خوشمزه!

مواد لازم برای 2 نفر:

نان تست 4 عدد

تخم مرغ 2 عدد

شیر 6 قاشق سوپخوری

وانیل یه پینچ

عسل، مربا، خامه و ...

کره و روغن

 

تخم مرغ ها رو میشکنیم و با وانیل و شیر، با یک چنگال خوب میزنیم!

تابه رو روی حرارت میذاریم و گرم که شد نصف قاشق روغن میریزیم و خیلی کم کره! کمی تابه چرب باشه خوبه اما مخلوط کره و روغن باشه که طعمش بسیار عالی خواهد شد!

نان تست رو توی مخلوط شیر و تخم مرغ میزنیم برای چند ثانیه و بعد برش میگردونیم و بازم چند ثانیه! اگه بیشتر بشه نون نرم میشه و وا میره!

حالا نون رو توی تابه میذاریم و حرارت رو کم میکنیم تا آروم هم طلایی بشه و هم بپزه و پف کنه! اگه حرارت زیاد باشه سریع طلایی میشه و توش تخم مرغ خام میمونه!

وقتی آماده شد توی ظرف سرو میذاریم و تا داغه روش عسل یا مربا میدیم!

یه روشش هم اینه که توی پودر شکر بغلتونید و روش مارمالاد یا مربا بریزید و کنارش خامه ی صبحانه! یا اینکه میوه هایی مثل توت فرنگی و شاتوت یا تمشک رو با کمی پودر شکر میکس کنید و روش بریزید!

میتونین از اول توی مایعش کمی شکر اضافه کنین و همونجوری بخورین! دیگه مدلش سلیقه ایه!

به جای وانیل میشه دارچین یا ادویه های دیگه ای استفاده کرد اما با وانیل خیلی عالی میشه! این صبحانه ای که بچه ها هم عاشقش میشن!

 

یک صبحانه ی متنوع و بی نظیر نوش جان

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/۱۱ ساعت ٩:۱٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


خداحافظ

آخرین سلامم از اینجا به همه دوستان Brown Hair

دلم نیومد همینطوری بذارم برم گفتم با همه تون خداحافظی کنم.

به دلایل کاملا شخصی دیگه نمیتونم پست بذارم،از همه تون ممنونم که تا اینجا منو دوس جونیمو همراهی کردین دوستای گلم ماچ دوستتون دارم Flower for You

و اما دوس جونی: میدونی که عاشقتم قلب به خاطر همه چی ازت ممنونم،که تحملم کردی اینجا، با همه تنبلیهام،با همه مشغله هام کنار اومدی،اینجا به اسم هر دوتامون بود ولی بارش روی دوش تو بود و هست.برات آرزوی موفقیت می کنم دوست من! خواهر من!

خداحافظ...

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/۸ ساعت ۱۱:٢۱ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()


لازانیا رولی ( rolled lasagna )

لازانیا جزو غذاهای پر طرفدار هستش به شرطی که خوشمزه درست بشه! حالا اگه بخوایم لقمه ای باشه و سریع سرو بشه رول که باشه خیلی بهتره! البته مدل اصلیش رو هم توی برنامه دارم!

لازانیا در واقع یه جور پاستا هستش که روش پخت متفاوتی داره و عموما توی فر درست میشه!

لازانیا رو میشه با انواع سس و مواد چه گوشتی چه گیاهی ترکیب کرد و لذت برد! حتی میشه بدون پنیر و رژیمی باشه یا حتی روی گاز!

این لازانیای رولی محصول یه آشپزی سریع و بدون وقته!

 

مواد لازم:

 

لازانیا 15 عدد

گوشت چرخ شده 200 گرم

پیاز 2 عدد

هویج 1 عدد

ذرت پخته شده نصف یک عدد

لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه

گوجه فرنگی 4 عدد

سیر 3 حبه

رب گوجه 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

پنیر موتزارلا رنده شده نصف یک بسته

 

سس سفید:

شیر 1.5 پیمانه

کره 25 گرم

آرد 3 قاشق سوپخوری

جوز هندی، اوریگانو، نمک و فلفل سیاه

 

اولین کار درست کردن سس سفید هستش! کره رو میذاریم آب بشه و آرد رو توش میریزیم و تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره ولی تغییر رنگ نده! بعد آروم آروم شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشه و یک سس یکدست داشته باشیم نمک و فلفل و جوز هندی و اوریگانو رو هم میریزیم و مدام هم میزنیم وقتی پشت قاشق چوبی رو پوشوند غلظت سس عالیه! از روی حرارت برمیداریم و سطحش رو با یه نایلون میپوشونیم و میذاریم خنک بشه!

 

گوجه فرنگی و سیر و روغن زیتون  و آویشن توی بسته ی لازانیا رو با خیلی کم آب میکس میکنیم تا سس غلیظی بشه و کنار میذاریم

پیاز رو خورد میکنیم و توی روغن میذاریم تا سبک و بشه بعد گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم، هویج ریز خورد شده و ذرت رو میریزیم و بعد رب و ادویه هایی که میخوایم رو میزنیم، نصف گوجه ی پوره شده و آب لیمو ترش رو هم میریزیم بعلاوه ی کمی آب و میذاریم سس بپزه و غلیظ بشه!

آب و نمک رو توی قابلمه ی بزرگی میذاریم جوش بیاد بعد لازانیا ها رو تک میندازیم توی آب و بعد از پخت میذاریم روی پارچه ی بزرگی که روی میز گذاشتیم که هم آبشون گرفته بشه هم بهم نچسبن!

لازانیا زمانی میپزه که فقط وسطش کمی سفت باشه که توی فر بقیه ی پخت انجام بشه تا خمیری نشه!

کف ظرف سرو رو با نصف پوره گوجه و سیر میپوشونیم

روی نودل های لازانیا از مواد سس گوشتیمون میریزیم اما یه لاشه ی نازک و بعد خیلی آروم رولش میکنیم و توی ظرف میچینیم!

وقتی همشون رول شدن و آماده! بقیه ی میکس گوجه رو روشون میریزیم وبعدم سس فید رو میریزیم و آخر سر پنیر رو اضافه میکنیم

میره توی فر از قبل گرم شده با 180 درجه تا وقتی که روش طلایی بشه!

به راحتی رول ها رو میشه از هم سوا کرد و سرو کرد

بپزید و بخورید و شاد باشید دوستان :)

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر       Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/٦ ساعت ۸:۳۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


حلوای آرد گندم و آرد برنج

توی این جور مناسبتا حلوا هم درست میشه و بین مردم پخش میشه و البته توی خانواده ی ما حلوا دوست بسیار زیاده و بعضی مواقع توی خونه پخته میشه! این حلوا بازم ماله ماه رمضونه و الان نوبتش رسید! این روزا با رژیم من نمیشه حلوا خورد اما دیدنشم هم خالی از لطف نیست!

 

کلا حلوا درست کردن تمرین و دقت میخواد تا بشه اون حلوای مامان بزرگا!

 

مواد لازم:

آرد گندم 400 گرم

آرد برنج 100 گرم

روغن مایع نصف لیوان

کره 100 گرم

شکر 500 گرم

آب + گلاب  2 لیوان

هل 2 قاشق چایخوری

زعفران

 

شکر و آب رو میذاریم روی حرارت متوسط و وقتی شکر حل شد هل و زعفران و گلاب رو میریزیم و میذاریم کنار تا خنک بشه! وقتی شربت حلوا خنک باشه و بعد به آرد داغ اضافه بشه نتیجه خیلی بهتره!

کره و روغن مایع رو میذاریم روی حرارت تا کره آب بشه، آرد گندم الک شده رو اضافه میکنیم و با حرارت متوسط شروع میکنیم به هم زدن، نباید حرارت رو زیاد کنیم که سریع سرخ بشه چون مزه ی بدی میگیره شاید نیم ساعت تا چهل دقیقه طول بکشه! وقتی آرد بوی خوبی میگیره و رنگ آرد قهوه ای روشن میشه آرد برنج رو اضافه میکنیم و 5 دقیقه هم با اون هم میزنیم و تفت میدیم!

بعد از روی حرارت بر میداریم و شربت رو اضافه میکنیم فقط باید دستکش پارچه ای آشپزخونه رو بپوشین که وقتی سریع هم میزنین دستتون نسوزه! سریع هم میزنیم تا گلوله نشه و یکدست بشه!

تقریبا یکم شله و شبیه کاچی شده اما روی حرارت ملایم آروم هم بزنین تا خودش رو بگیره نذارین خیلی هم خشک باشه و کمی که چسبندگیش به قاشق چوبی کم شد از روی حرارت بردارین و توی ظرف بکشین و با انواع خلال و مغزها تزیین کنین!

من خیلی حلوا دوست دارم اما وقتی خودم میپزم دیگه نمیتونم بخورم!

 

امیدوارم لذت ببرین!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/٢ ساعت ٩:٥٤ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()