Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

آش شله قلمکار

این روزا که میاد بازار قیمه و آش شله قلمکار خوب میشه و همه جا نذری پزون هستش! بماند که به نظر من باید بین آدمای فقیر تقسیم بشه! بین بچه های خیابونی!!! بخوایم این بحث رو داشته باشیم حالا حالاها باید بنویسیم!

من این آش  رو خیلی دوست دارم هیچ وقت هم فکر نمیکردم خودم بپزمش! البته توصیه میکنم تو یه روز تعطیل و دور همی بپزین که همه کمک کنن و کلی خوش بگذره!

این آش خیلی مقوی هستش و البته خیلی خوش مزه! :)

 

مواد لازم

گوشت گوسفند با استخوان نیم کیلو

نخود 3/1 پیمانه

مخلوط لوبیا چیتی + قرمز 1 پیمانه

گندم نصف پیمانه

برنج نصف پیمانه

عدس 1 پیمانه

پیاز 3 عدد بزرگ

سبزی آش* 400 گرم

ترخون خشک 4 قاشق

کمی مرزه و ریحان

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه

 

روی آش: پیاز داغ و نعناع داغ!

 

سبزی آش* : تره + جعفری + اسفناج + کمی گشنیز

 

از 24 ساعت قبل گندم رو خیس میکنیم و چندبار آبش رو عوض میکنیم، حبوبات رو به جز عدس  از شب قبل خیس میکنیم و چندبار آبش رو عوض میکنیم!

گوشت رو با 1 پیاز و یک چوب دارچین و برگ بو و کمی زردچوبه و فلفل میپزیم، آب گوشت رو بیشتر میریزیم تا برای آش آب خوشمزه تری داشته باشیم، گوشت که پخته شد آبش رو صاف میکنیم برای آش! گوشت رو هم تمیز میکنیم و بعد میکوبیم

گندم و حبوبات به جز عدس رو میذاریم بپزه! وقتی حسابی پخت یک سوم از مواد رو جدا میکنیم و بقیه اش رو میریزیم روی گوشت کوبیده شده و مجدد میکوبیم تا آشمون حسابی کش بیاد!

توی قابلمه ی بزرگ برای آش پیازها رو که خلالی کردیم توی روغن تفت میدیم تا طلایی بشه بعد کمی زردچوبه میریزیم، آب گوشت رو با عدس و برنج میذاریم مبپزه! وقتی برنج باز شد حسابی! حبوبات نکوبیده و کوبیده رو اضافه میکنیم، سبزی خورد شده رو هم میریزیم هم میزنیم حرارت رو ملایم میکنیم تا شروع به جا افتادن بکنه تقریبا 1 ساعت وقت میبره و باید زود به زود هم زده بشه وگرنه ته میگیره!

ترخون خشک شده و ادویه ها رو هم اضافه میکنیم، این آش باید کمی تند باشه بهتره از فلفل سیاه استفاده کنیم!

هرچی بیشتر هم زده بشه آش بیشتر کش میاد و خوشمزه تر میشه!

ده دقیقه ی آخر کمی نعناع داغ اضافه میکنیم!

توی کاسه میکشیم و روش رو نعناع داغ و پیاز داغ میدیم

وای عاشق این آشم! این رو من ماه رمضون درست کردم و الان نوبتش شد!

درست کنید و کنار خانواده لذت ببرین!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر      Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۸/۳٠ ساعت ۱٠:٥٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


مرغ و سبزیجات رژیمی در فر

سلام دوست جونیامون! این مدت دوست گلم مشغول خانواده شه! و منم درگیر مهمونی و سفر و اینا بودم! این بود که کم پیدا شدیم! البته تا جایی که شد کامنتا رو چک کردم :)

یه پست سریع و رژیمی و خوشمزه بذارم تا یکم ببینم اوضاع از چه قراره!

بعله! هنوز رژیم پابرجاست!

 

مواد لازم

مرغ

هویج

سیب زمینی

پیاز

سیر

فلفل دلمه

ذرت

نمک و فلفل سیاه

آویشن

روغن زیتون

 

همینطور که میبینین سبزیجات انتخابی هستن و من از اینا استفاده کردم

احتیاجی نیست سبزیجات خیلی ریز بشن، متناسب با هم خوردشون میکنیم

فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه!

روی مرغ رو چندجاشو با چاقو سوراخ میکنیم

ادویه و نمک و 1 قاشق روغن زیتون رو مخلوط میکنیم

با برس روی مرغ ها و سبزیجات میمالیم تا خوب مزه دار بشن

کف پیرکس رو کمی با برس چرب میکنیم و اول سیب زمینی ها رو میذاریم بهتره یک لایه باشه! روش هویج رو میذاریم و بعد پیاز و دلمه و سیر! مرغ رو روی اونها میذاریم!

ذرت ها رو هم کنار ظرف!

روی ظرف رو فویل میکنیم و چندجاشو سوراخ میکنیم

پیرکس رو میذاریم توی فر برای 1 ساعت تا مزغ و سبزیجات بپزه! میاریم و تست میکنیم ممکنه مرغ دیرپز باشه!

البته اگه رژیم دارین این بشقاب رو بدین همسرتون و برای خودتون سیب زمینی کمتری بکشین با مرغ کوچکتر! :)

هم خوشمزه هم خوش عطر! تازه رژیمی! چی از این بهتر!

نوش جان :)

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر     Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۸/٢۸ ساعت ۸:٤٢ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک کرم دار شکلاتی ( Chocolate Creamy Cake )

این روزا عروسی و مهمونی زیاده! و اینکه وقتی تعطیلات پیش میاد کنار هم بودن و عصرونه خیلی مزه میده! این رو دوست جونیم اومده بود پیشم درست کردم! دوستم چند ماه شد؟؟؟!!!

این دسر خوشمزه از یه اتفاق و عجله درست شد و گویا خوشمزه بود! همسری و دوستم اینو گفتم و اینکه پسرگلش هم کلی ازش خورد که من خیلی خوشحال شدم!

 

خوبی این کیک اینه که خیلی تمیز و خوشگل برش میخوره! میتونین یه دسر برشی و به تعداد زیاد داشته باشین!

 

مواد لازم کیک:

آرد 2 پیمانه

پودر کاکائو 4/1 پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

جوش شیرین 4/1 قاشق چایخوری

نمک 2 پینچ

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1.5 پیمانه

شیر 4/3 پیمانه

روغن 4/3 پیمانه

وانیل کمی

 

مواد خشکمون غیر از شکر رو با هم 3 بار الک میکنیم و کنار میذاریم!

سینی 35در25 رو چرب میکنیم و آردپاشی!

فر رو روی 180 درجه میذاریم

تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا روشن بشه و پف کنه! روغن رو اضافه میکنیم و باز هم خوب میزنیم حالا نصف شیر رو اضافه میکنیم و مخلوط که شد نصف آرد رو میریزیم  و باز هم مخلوط شد باقی مونده ی شیر رو میریزیم و بعد هم آرد! از قسمت اضافه کردن شیر و آرد سرعت همزن کند باشه یا حتی با ویسک دستی هم میشه مخلوط بشه!

مواد رو توی سینی میریزیم و میذاریم توی فر برای 45 دقیقه یا تا وقتی که تستر تمیز دربیاد!

کیک که پخت کمی که خنک شد از قالب درمیاریم و میذاریم روی شبکه سیمی تا خنک بشه! و بعد دوباره منتقل میکنیم به قالب!

 

مواد لازم کرم فیلینگ:

خامه 200 گرم

پنیر خامه 200 گرم

شکلات تلخ 100 گرم

شکر 5 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

شیر 4/3 پیمانه

پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری پر

آب جوش 2 قاشق غذاخوری

 

پودر کاکائو رو توی آب جوش حل میکنیمژلاتین رو روی کمی از شیر میپاشیم و اسفنجی که شد روی بخار آب میذاریم تا حل بشه و شفاف! میذاریم کنار تا خنک بشه!

شکلات رو هم آب میکنیم

خامه و پنیر خامه ای و شکر رو کمی میزنیم بعد شکلات ذوب شده و پودر کاکائوی حل شده رو اضافه میکنیمو در نهایت شیر و ژلاتین! حالا این مایع رو میریزیم روی کیک که برگردونده بودیم توی سینی! میذاریم یخچال! این کرم تقریبا به خورد کیک میره و طعم عالی ای بهش میده! 3 ساعت باشه توی یخچال خوبه!

 

مواد کرم تاپینگ:

شیر 2 پیمانه

شکر 5 قاشق سوپخوری

پودر هات چاکلت 2 بسته یا 50 گرم

پودر ژلاتین 20 گرم

خامه 200 گرم

 

پودر ژلاتین رو روی 4/1 پیمانه آب میریزیم و اسفنجی که شد به روش بن ماری ذوبش میکنیم

شیر و خامه و شکر رو روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و مایع گرم بشه، پودر هات چاکلت رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم مایع ژلاتین رو که کمی از حرارت افتاد اضافه میکنیم

حاا تاپینگ رو توی محیط آشپزخونه میذاریم تا کاملا سرد بشه، وقتی سرد شد تاپینگ رو هم روی کرم و کیک قبلی میریزیم و میذاریم یک شب بمونه تا خوب ببنده که وقت برش کار تمیز دربیاد!

فردا صبحش با یه چاقوی تیز برش میدیم و روش رنده شکلات میدیم و سرو میکنیم بهتره کوچیک ببرین سایز شیرینی چون خیلی سنگینه اما خوشمزه!

 

با چای خیلی میچسبه نوش جان

 

 

* پیمانه ها 250 میلی لیتری هستن!

* سایز همه چی با قاشق ها و پیمانه های اندازه گیری گفته شده!

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر    Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۸/۱٠ ساعت ۱٠:۳٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


نی او کی کدو حلوایی ( Pumpkin Gnocchi )

بازم نوبت یه جور غذای آرشیوی شد اونم از نوع خمیر بازی! یه جور پاستا که به نظرم یه جور تنوعه!

قبلا مدل اصلی نی او کی رو که با سیب زمینی بود گذاشته بودم! حالا این مدل با کدو حلوایی هستش!

 

 

پوره کدو حلوایی400 گرم

 آرد 2 و 4/3 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

پنیر پارمزان 3/1 پیمانه

نمک و فلفل

پودر جوز هندی کمی

 

کدو حلوایی رو میپزیم و پوره میکنیم! بهتره که آب نداشته باشه یا روی صافی بذاریم که آبش بره! و بعد 400 گرم ازش رو برمیداریم

خیلی راحت همه ی مواد رو میریزیم و مخلوط میکنیم تا یه خمیر بدست بیاریم، وقتی خمیر به دست نمیچسبید و آماده شد میذاریم کنار! زیاد آرد اضافه نکنین که بعدا نی او کی ها سفت میشن!

یه سینی میذاریم و روش یه پارچه نخی میندازیم و کمی روش آرد میپاشیم!

مثل پست قبلی که در مورد نی او کی با سیب زمینی بود یعنی اینجا! نی او کی ها رو آماده میکنیم

نی او کی ها رو با سینی میذاریم فریزر وقتی سرد شد و فرمش حفظ شد درمیاریم ، اگه اضافه درست کردیم مازادش رو میریزیم توی زیپ کیپ و میذاریم فریزر برای بعد!

مثل پاستا توی آب جوش و نمک میپزیم، وقتی روی آب ایتادن یعنی پخته شدن برشون میداریم و میریزیم توی سس دلخواهمون!

 

توصیه میکنم برای نی او کی ها سس زیاد باشه و خیلی اسپایسی! البته من پارسال این رو درست کردم و مال آرشیوم هستش!

الان اصلا کدو لب نمیزنم!

اما اون موقع که کدو دوست داشتم این غذا خیلی معرکه بود

لذت ببرین دوست جونا!

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر   Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۸/٧ ساعت ٢:٤٧ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


ژله ی خورده شیشه ( Broken glass Jelly )

این پست رو به خاطر این ماه آبان که خیلی دوستش دارم و سالگرد هم عقد هم ازدواجم توشه از آرشیو کشیدم بیرون! :) شما درست کنین و لذت ببرین هم جای خودتون هم جای من! :)

این دسر خیلی به نظرم خوشگله و میز رو خیلی زیبا میکنه و طعمش خیلی خوبه البته باید ژله ی پایش خوب باشه تا در نهایت چیز خوشمزه ای بدست بیاد!

برای این دسر بسته به میلتون نوع ژله ها رو میشه انتخاب کنین، البته رنگها رو هم باید مد نظر داشته باشیم

 

مواد لازم ژله ی پایه:

شیر 2 پیمانه

خامه 150 گرم

پودر ژلاتین 20 گرم

آب نصف پیمانه

شکر 4/3 پیمانه

وانیل

 

ژله ها:

ژله ی بلوبری 1 بسته + 1.5 لیوان آب

ژله توت فرنگی 1 بسته + 1.5 پیمانه آب

 

برای این مواد یه قالب گرد به قطر 20 سانت برمیداریم، حالا به همین اندازه شکلهای مختلف دیگه سلیقه ایه! با قلمو و روغن مایع چربش میکنیم و میذاریم فریزر!

 

ژله ها رو آماده میکنیم و توی قالب های مستطیل ترجیحا میریزیم و میذاریم کاملا ببنده! آب کمتر استفاده کردم که بتونیم برش بدیم و کمی سفت تر باشه!

میشه تعداد رنگهای ژله رو بیشتر کرد اما من از دو رنگ استفاده کردم!

 

ژله ی پایه رو شروع میکنیم:

شیر رو با خامه مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت تا گرم بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و وقتی شکر حل شد وانیل رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم، نمیخوایم بجوشه و مقدارش کم بشه!

پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و وقتی اسفنجی شد روی بخار آب میذاریم تا مایع شفافی بشه! میذاریمش کنار تا از حرارت بیوفته و بعد به شیر اضافه میکنیم!

 

کل ژله ی پایه رو میذاریم تا محیط آشپزخونه تا کاملا سرد بشه! اگه کمی گرم باشه کارمون خراب میشه! توی یخچال هم نمیذاریم چون نمیخوایم ببنده!

 

وقتی ژله ی پایه سرد شد، ژله های رنگی رو میاریم و مربی خوردشون میکنیم! قالب رو از فریز میاریم بیرون و ژله های خورد شده رو نامنظم میریزیم توش، سعی میکنیم که رنگهای مختلف همه جا باشه!

حالا ژله ی پایه رو میریزیم روشون تا کامل ظرف پر بشه! میره برای حداقل 4 ساعت توی یخچال تا خوب ببنده! اگه 1 شب بمونه که عالی میشه!

وقتی دسرمون گرفت و خواستیم برگردونیم با چاقو دورش رو کمی آزاد میکنیم و اگه با دست دسر رو به طرف مرکز کمی بکشیم جدا میشه و کمی هوا میره زیرش! حالا سریع توی آب گرم میزنیم و برش میگردونیم توی ظرف سرو! بهتره که قالب دسر فلزی باشه کار باهاش خیلی راحت تره! اما قالبای سیلیکونی هم خوب جواب میدن!

برش میدیم تا بروکن گلس اینجا خودنمایی کنه!

 

به به نوش جان

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر  Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۸/٥ ساعت ٩:۱٥ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سالاد اسفناج ( Spinach Salad )

بازم یه سالاد خوشمزه داریم! این فصل که میشه من خیلی اسفناج استفاده و میکنم و طعمش رو تو سالاد خیلی دوست دارم!

سالاد اسفناج انواع مختلفی داره و به میل و سلیقه ی خودتون میتونین درست کنین

 

مواد لازم:

اسفناج

گوجه فرنگی

گردو

کشمش

هویج

پنیر فتا

نان تست

سرکه بالزامیک

ریحان

روغن زیتون

نمک و فلفل سیاه

 

برای اسفناج بهتره ساقه های جوان و کوچیک رو انتخاب کنین، اگه برگا درشت بود نصفشون کنین و توی بشقاب بریزین البته فقط برگای اسفناج باشه!

نان تست رو بذارید توی تستر یا فر که طلایی و کرانچی بشه

گردو رو خورد کنین اما پودر نشه بهتره یه کوچولو تو تابه تفش بدین تا خوشمزه تر بشه

چند برگ ریحان رو ریز خورد میکنیم و با نمک و فلفل به سرکه بالزامیک اضافه میکنیم

هسته های گوجه رو بگیرین و باریک اسلایس کنین

با پوست کن هویج رو ورقه های نازک کنین، رنده نکنین!

حالا گوجه و هویج رو روی اسفناجا بچینین، کشمش و  گردو رو روشون پخش کنین

نون تست رو باریک برش بدین و دور بشقاب بذارین

پنیر فتا رو خورد کنین و روی سالاد بدین

در آخر سرکه ی بالزامیک که با ریحان مخلوط شده رو روشون بدین و سرو کنین

یه سالاد سالم و خوشمزه و مهمتر از اون رژیمی! :)

نوش جان

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۸/۱ ساعت ٤:٠٦ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()