Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

ترایفل رژیمی صبحانه ( Breakfast Diet Trifle )

امروز یه پست خوشمزه و کم کالری داریم! این ترایفل خیلی خوشمزه است! البته باید جزو کسایی باشیم که ماست میوه ای دوست دارن که مام دوست داریم :)

 

خیلی آسون و سریع آماده میشه و به نظر من خیلی هم خوشگله!

 

مواد لازم

بیسکوییت دایجستیو

میوه ی دلخواه دو نوع

ماست چکیده و سفت

شکر یا عسل کمی

 

موادمون مقدار نداره چون چشمی و سلیقه ای هستش!

سعی کنین میوه رو تو فریزر گذاشته باشین و یخ زده باشه! اگه میوه ی انتخابی ترشه و احتیاج به شیرین شدن داره از شکر یا عسل دستور استفاده کنین

من از توت فرنگی و انبه که توی فریزر داشتم استفاده کردم، کمی که یخش باز شد میریزیم توی مخلوط کن و میزنیمش تا پوره بشه اگه شکر خواستیم خیلی کم اینجا اضافه میکنیم، مثلا برای 1 پیمانه میوه 1 قاشق مرباخوری کافیه خیلی شیرینیش نکنین!

بیسکوییت ها رو میریزیم توی زیپ لاک میکوبیمشون تا خورد بشن

توی جام یا لیوان یه لایه ماست یه لایه میوه و کمی از پودر بیسکوییت میریزیم! این ترافل به گذاشتن توی یخچال نیاز نداره و درجا سرو میشه!

چون میوه ها یخ زده بودن مثله بستنی میوه ای میشن ، کرانچی بودن بیسکوییت هم خیلی جذابه! ماست رو شیرین نکنین اینا در کنار هم خیلی عالین!

این رسیپی برای کسانی که رژیم دارن حالا هر مدل یا برای بیماریشون یا برای کم کردن وزن عالی و مغذی هستش!

 

با خیال راحت میخوریم و خوشحال میشیم که بالاخره یه دسر خوب داشتیم تو این اوضاع رژیم و جدول و کالری!!!

بخورید و لاغر بمانید و خدا رو شکر کنید!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/٢٩ ساعت ۱٠:٠٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


رایتای انار ( Pomegranate Raita )

این خوشمزه ی خوشگل یه جور دیپ هستش! که من و همسری وقتی فصل انار میشه عاشقش میشیم! البته انتخاب ماست خوشمزه و انار خوب خیلی توش موثره!

این رو از برنامه ی نایجلا آشپز محبوبم دیدم!

 

مواد لازم:

ماست خوشمزه و سفت 1.5 پیمانه

انار بزرگ 1 عدد

پیازچه 3 عدد فقط قسمت سفید!

 

انار رو دون میکنیم و کمی از دونه ها رو هم توی پوستش میذاریم و کمی میچلونیم تا آبشون دربیاد

قسمت سفید پیازچه ها رو ریز اسلایس میکنیم

حالا انار و پیازچه رو به ماست اضافه میکنیم و کمی میذاریم بمونه

بعد هم به به نوش جان میکنیم!

 

رایتای انار یه نوع دیپ هندیه! میتونین کنار غذاهای گوشتی و تند سروش کنین که خیلی میچسبه! و خیلی هم خنکه!

 تازه برای یلدا هم خوبه!

لذت ببرین :)

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/٢٦ ساعت ۱٠:۱٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سالاد برنج ( Rice Salad )

قطعا به خاطر سس، این سالاد هم از آرشیو دراومده اما هم خوشمزه است! هم یه راه برای استفاده از برنج توی یخچال مونده است!

این سالاد یه دورچین خوشگل هم میشه باشه کنار انواع غذاهای گوشتی!

یه سالاد جدید و خوشمزه و سبک!

 

مواد لازم:

برنج پخته 1.5 لیوان

تربچه 4 عدد متوسط

جعفری خورد شده 3 قاشق غذاخوری

پیازچه کامل 2 عدد

بیبی کورن 5 عدد

سس فرانسوی 4 قاشق

آب لیمو ترش 2 قاشق

پودر خردل ، پودر سیر ، فلفل سیاه

 

تربچه رو نصف میکنیم و اسلایسای خیلی باریک میکنیم

پیازچه و جعفری رو هم خورد میکنیم

بیبی کورن ها رو هم حلقه ای خورد میکنیم

سس + آبلیمو + پودر خردل + پودر سیر + فلفل سیاه رو خوب مخلوط میکنیم

برنج و سس آماده شده رو با هم خوب مخلوط میکنیم و بعد بقیه مواد خورد شده رو میریزیم و مخلوط میکنیم

1 ساعت توی یخچال استراحت میدیم و بعد سرو میکنیم

کنار یه تیکه مرغ یا ماهی گریل شده خیلی معرکه است

نوش جان

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/٢۳ ساعت ۱:٤٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک لیمویی ( Lemon Cake )

از اون جایی که دیدن چیزای خوشمزه ثواب داره و چاق نمیکنه! بنده از آرشیوم این رو بیرون کشیدم تا هم شما اگه دوست داشتین درست کنین هم من با دیدنش خوشحال شم! خیلی انسان شکمویی هستم میدونم!!!

 

تو این هوای پاییزی یه کیک عصرانه ی لیمویی بی نظیر!

مواد لازم:

کره   100 گرم

شکر   1و4/1 پیمانه

تخم مرغ   2 عدد

آب لیمو ترش تازه   3 قاشق سوپخوری

زست لیمو ترش   1 قاشق سوپخوری ( رنده پوست لیمو )

شیر   نصف پیمانه

بیکینگ پودر   1 قاشق چایخوری

جوش شیرین   4/1 قاشق چایخوری

آرد   2 پیمانه

 

قالب 23 سانتی رو با کره یا روغن جامد چرب کرده و آردپاشی میکنیم یا کاغذ روغنی میندازیم، من توی پیرکس مستطیل درستش کردم!

آرد رو با بیکینگ پودر و جوش شیرین 3بار الک میکنیم

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم تاگرم بشه

کره نرم رو با شکر میزنیم تا کرمی و سبک بشه، بعد تخم مرغها رو تک تک اضافه میکنیم به همراه زست لیمو و خوب میزنیم!

آب لیمو ترش رو اضافه میکنیم به همراه 3/1 از آرد و مخلوط میکنیم، نصف شیر رو میریزیم ومخلوط میکنیم، دوباره 3/1 از آرد و بعد شیر و در آخر مابقی آرد! فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم

توی قالب کیک میریزیم و میذاریم توی فر! 35 تا 40 دقیقه طول میکشه تا بپزه! تست میکنیم اگه چیزی به خلال نچسبید میاریم بیرون و روی پنجره سیمی میذاریم تا خنک بشه!

 

بافت خیلی سبک و خوبی داره!عطر لیمو هم توش بی نظیره!

نوش جان چه خودش چه عکسش! :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر  Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/٢٠ ساعت ٦:٤٧ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


ترشی فلفل ( Pickled Peppers )

وقتی هوا سرد میشه بازار ترشی و شور خوب براهه! مخصوصا اگه معطر و اسپایسی باشه که دیگه محشره! این ترشی فلفل واقعا خوش عطره و به نظر من غیر از اینکه کنار غذا میتونه باشه! توی آشپزی هم غذا رو خیلی خارق العاده میکنه و طعم خیلی دلچسبی میده!

 

فلفل سبز و قرمز قلمی نیم کیلو

سرکه به مقدار لازم

سیر 4 حبه

ترخون 2 شاخه

نمک 3 قاشق سوپخوری

آب 2 لیتر

 

اگه بخوایم خیلی ساده فلفل ها رو بندازیم توی سرکه، بعدا یه طعم تلخی ای میده که خیلی مطلوب نیست!

اول فلفل ها رو خوب میشوریم و میذاریم آبش بره!

توی قابلمه آب و نمک رو میریزیم و میذاریم روی گاز تا بجوشه، وقتی جوشید میذاریم تا سرد بشه بعد فلفل ها رو میریزیم توش و در قابلمه رو میذاریم

قابلمه رو میذاریم جای خنک تا دو شب بمونه و حسابی تلخی فلفل ها دربیاد

بعد آبکش میکنیم میذاریم وقتی آبش رفت میریزیم روی دستمال تا کامل خشک بشه و چون اگه ذره ای رطوبت داشته باشه ترشی بعدا کپک میزنه

دو تا شیشه ی تمیز میاریم، توشون یه حبه سیر و نصف شاخه از ترخون رو میندازیم و روش تا نصف فلفل میچینیم و دوباره 1 سیر و نصف شاخه ترخون رو میذاریم و تا بالا فلفل میچینیم بعد روش سرکه میریزیم تا پر بشه!

اگه درب شیشه فلزی هستش یه نایلون میذاریم و دربشو میبندیم!

میذاریم یه جای خنک تا ترشی خوشمزه ی فلفل آماده بشه!

 

* میشه هم فلفل تند استفاده کرد هم فلفل شیرین!

* سرکه میتونه سفید یا قرمز باشه! من از سرکه کاراملی استفاده میکنم و به نظرم خوشمزه میشه فقط ممکنه کمی تیره بشه که بازم خوبه!

* ترخون رو بشورین بذارین اون هم روی دستمال خشک بشه و آبش بره!

* میشه به جای این فلفل های قلمی از فلفل های کبابی هم استفاده کنین که فوق العاده تند میشه و آتشین!

 

کنار غذاهاتون از این چاشنی خوشمزه لذت ببرین :)

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/۱۸ ساعت ٩:٤٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


اسفناج پر شده با گوشت ( Stuffed Spinach with meat )

این یه غذای خیلی سبک و خیلی خوشمزه اس! البته میشه به عنوان پیش غذا هم سروش کرد! مواد داخلش هم که سلیقه ایه! در کل موجود خوشمزه ایه!

مواد لازم:

برگ های بزرگ اسفناج به مقدار لازم

گوشت 200 گرم

پیاز 1 عدد بزرگ

جعفری خورد شده 4 قاشق

گوجه فرنگی پوره شده 2 عدد

پنیر پیتزا یا پنیر فتا مقداری

رب 2 قاشق

تخم گشنیز، لیمو فلفلی، نمک

آب گوشت یا مرغ 1 لیوان

 

اول مواد داخلش رو درست میکنیم، پیاز رو ریز خورد میکنیم و تو 2 قاشق روغن تفت میدیم تا سبک و بلوری بشه، نصفش رو برمیداریم

تو بقیه اش گوشت رو میریزیم و تفت میدیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و در آخر 1 قاشق از رب رو میریزیم و میذاریم تا کمی بپزه! در آخر نصف جعفری رو اضافه میکنیم و میذاریم سرد بشه!

یه قابلمه بزرگ رو تا نصف آب میکنیم و با کمی نمک تا بجوشه! یه کاسه ی بزرگ رو هم پر از آب و یخ میکنیم! برگهای اسفناج رو 2 دقیقه یعنی تا زمان که رنگشون عوض بشه توی آب جوش میذاریم و بعد میندازیم توی آب یخ تا هم نرم بشن هم در واقع بلانچ بشن!

خیلی آروم برشون میداریم و روی یه سطح صاف پارچه ای میندازیم حواستون باشه که احتمال اینکه پاره بشن خیلیه!

روی سطح کارمون دوتا برگ رو روی هم میذاریم طوری که نصقیشون روی هم باشه و سطح بزرگتری بدن! پشت برگ به رومون باشه که وقتی پیچیدیم رویه ی برگ که سبز و براقه روی کار باشه!

یکم از مواد رو روش میریزیم و روی اون کمی پنیر دلخواهمون! و خیلی آروم اسفناج رو میپیچیم ! همه رو همین طور آماده میکنیم

نصفه ی پیازی رو که تفت داده شده بود برمیداریم و توش گوجه ی پوره شده و رب و آب مرغ و مابقیه جعفری رو اضافه میکنم، نمک و فلفل رو هم میزون میکنیم

مواد سس رو میریزیم توی پیرکس یا ظرف فر و داخلش اسفناجای پیچیده شده رو میذاریم جوری که درز بسته شون زیر باشه و برای نیم ساعت توی فر یا تا زمانی که کمی سس غلیظ بشه و فقط پنیرها آب بشن توی فر باشه میشه از ماکروویو هم استفاده کرد که سریع تره!

اگه دوست نداشتین این همه سس داشته باشه بذارین غلیظ تر بشه روی حرارت بعد به پیرکس اضافه کنین!

تقریبا با این مواد 10 تا از اسفناج پیچا میتونین داشته باشین!

طعم این غذا اگه اسفناج دوست داشته باشین عالیه! و حسابی مملو از آهن هستش، اگه مثل من رژیم باشین فقط کمی پنیر فتا اضافه کنین و البته بدون پنیر هم عالیه!

نوش جان :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/۱٥ ساعت ۱٠:۱۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سالاد پاستا با لوبیا چیتی ( Pasta and Beans Salad )

از مهر ماه رژیم من شروع شده تا انشالله عید! پس دیگه میریم تو فاز رِژیم و با حواس جمع آشپزی کردن! البته کلا تو مصرف روغن و شکر من خیلی محتاطم اما چه میشه کرد!

اگه ام پستی خوشمزه و خارج از محدوده گذاشتیم مال آرشیو جمع شده و نوبت پستشونه! که شما هم حوصله تون سر نره!

همیشه سالاد پاستا آدم رو یاد سس مایونز زیاد و کالری میندازه! و صد البته که ما خانواده ی اسپاگتیا عاشقشیم! اما این سالاد هم خیلی خوشمزه است و به امتحانش می ارزه! و تازه پر از رنگ هستش!

 

مواد لازم برای 5 نفر:

پاستا پیچی یا فوزیلی 1 بسته

لوبیا چیتی پخته شده 1.5 پیمانه

ذرت پخته شده 1 پیمانه

گوجه درشت 2 عدد

فلفل سبز دلمه ای 1 عدد

گشنیز خورد شده 2 قاشق

 

مواد سس سالاد:

6 قاشق روغن زیتون

7 قاشق سرکه سیب

5 قاشق آبلیمو

نعناع و اوریگانو کمی

پاپریکا و لیمو فلفلی

 

برای آماده کردن سس، یه شیشه ی در دار بردارین 4 قاشق از روغن زیتون رو با بقیه ی مواد سس بریزین توش و درش رو محکم ببندن و حسابی تکونش بدین و بذارین کنار!

 

پاستا رو توی آب جوش و نمک و کمی روغن بپزین و آبکش کنین و کمی آب سرد روش بریزین تا نشاسته ی اضافیش بره! وقتی کاملا آبش رفت 2 قاشق باقیمونده ی روغن زیتون رو روی پاستاها بریزین و خوب مخلوط کنین

گوجه فرنگی ها رو هسته هاشو میگیریم و با فلفل دلمه ای ریز خورد کنین، حالا یه کاسه بزرگ بردارین و پاستا، گوجه، فلفل، ذرت، لوبیا و گشنیز رو بریزین داخلش و خوب مخلوط کنین

دوباره شیشه ی سس رو تکون بدین تا مخلوط بشن بعد بریزین روی سالاد و مخلوط کنین تا به همه جا برسه!

توی ظرف سرو بریزین و نوش جان کنین

 

خیلی سالاد خوش طعمیه! میتونین مواد سس رو به سلیقه ی خودتون تغییر بدین! یه غذای سلامت و مملو از مواد مغذی! و کاملا گیاهی!

توی سالاد با پاستاها! این مدل پاستا خیل خوشمزه تر میشه به نظرم و شکل خوبی هم داره

لذت ببرید دوستان!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/۱۱ ساعت ۱:٠٠ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کوکوی بامیه ( Okra coocoo )

به به اینم یه کوکوی دیگه ی سریع و بسیار خوشمزه! بامیه جزو سبزیجات خیلی مقوی هستش اما بهش کم لطفی میه! و خیلی اصلا ازش استفاده نمیکنن

قبلا خورشت بامیه داشتیم و این هم کوکوی بامیه!

 

مواد لازم:

بامیه 300 گرم

تخم مرغ 3 عدد

پیاز یک عدد

ماست سفت 1 قاشق پر

آرد 1 قاشق پر

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه کمی

 

پیاز رو خلالی میکنیم و میذاریم توی 1 قاشق روغن بلوری بشه و حسابی نرم بشه! بمیه های شسته و خشک شده رو حلقه ای برش میدیم اما نه خیلی نازک! به پیاز ها اضافه میکنیم و کمی که سرخ شدن از روی حرارت برمیداریم تا خنک بشه!

تخم مرغ ها رو با ماست و آرد و نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد بامیه و پیاز رو که خنک شدن اضافه میکنیم و هم میزنیم

تابه رو میذاریم داغ بشه و 2 قاشق روغن مایع سرخ کردنی میریزیم و بعد مایه ی کوکو رو اضافه میکنیم

درب تابه رو میذاریم و زیرش رو کم میکنیم، روش که گرفت و زیرش سرخ شد برمیگردونیم تا اون ورش هم کرانچی بشه! اما دیگه درشو نمیذاریم

 

به به نوش جان

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر  Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/۸ ساعت ۳:٤۸ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک بستنی شکلات و کارامل

یه دسر خوشمزه! سنگین و پر کالری! اما خب بعضی وقتا میشه ازش لذت برد، کیک بستنی انواع مختلف داره! در واقع یه ایده برای سرو بستنی هستش!

تو این رسیپی یه چیز ساده و در واقع سر هم کردن چیزای آماده هستش! رسیپی های جدی تر رو هم میذاریم!

 

مواد لازم رو بسته به سایز ظرف انتخاب میکنیم! همش هم حاضری و سریع و راحت :)

مواد لازم:

رولت خامه ای خوشمزه!

بستنی شکلاتی یا کاراملی بی نظیر!

شکلات تلخ مرغوب!

دلسه دلچه ی دلچسب! از این لینک >> دولسه دلچه ( dulce de leche )

گردوی مقوی

 

بسته به تعداد یه کاسه برمیداریم و توش یه سلفون پهن میکنیم و تمام دیواره و کف رو رولت میچینیمف کمی فشرده بهم که لاشون زیاد باز نباشه!

 

بستنی رو با گردوی خورد شده اما له نشده! و شکلات رنده شده و 2 قاشق دلسه دلچه مخلوط میکنیم و روی رولت ها میریزیم

 

سلفون رو روی بستنی میندازیم و جمع میکنیم تا توی فریزر بو نگیره! کاسه رو برای 4 ساعت میذاریم فریزر تا خوب سفت بشه!

برای سرو روی ظرفمون برمیگردونیم و سلفون رو از روش جدا میکنیم

روش رو دلسه میریزیم اما نه اونقدر که شیرینیش دل رو بزنه! میتونین دلسه رو با کمی خامه مخلوط کنین تا شیرینیش کم بشه

روش شکلات رنده میکنیم و با کله میپریم توش! یامی :)

 

 

* برای کیک بستنی کیک های اسفنجی و رولت مناسبه چون توی فریزر یخ نمیزنه و سفت نمیشه!

* کیک بستنی رو از فریزر که درآوردین بعد از 5 دقیقه سرو کنین تا ازون سردی زیاد بیوفته!

*همیشه چند ساعت بذارین توی فریزر بمونه تا بستنیش خوب بگیره و شل نباشه!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/٥ ساعت ٤:٥٦ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پودینگ کلاسیک وانیلی با سس هلو و توت فرنگی ( classic vanilla pudding )

پودینگ هایی که کرمی هستند فوق العاده ساده هستند و بسیار خوشمزه! این مدل کلاسیک هست و یه بیس میتونه باشه برای دسراتون و میتونید طعم دارش کنین!

 

مواد لازم برای 2 عدد جام:

شیر 1 پیمانه

نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری

شکر 2 قاشق سوپخوری

نمک  1 پینچ

زرده تخم مرغ 1 عدد

کره 1.5 قاشق چایخوری

وانیل کمی

 

همه مواد رو به جز کره با هم مخلوط میکنیم و یکدست که شد میذاریم روی حرارت متوسط و مرتب هم میزنیم تا بپزه و غلیظ بشه! نباید حرارت رو زیاد کنیم چون سریع غلیظ میشه بدون اینکه بپزه و مزه ی خوبی نخواهد داشت!

وقتی اونقدر غلیظ شد که پشت قاشق چوبی رو یه لایه پوشوند کره رو اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه از روی حرارت برمیداریم

پودینگ رو مریزیم توی یه کاسه و روی سطحش رو یه سلفون میندازیم دقیقا روی پودینگ تا بچسبه و پودینگ رویه نبنده! میذاریم خنک بشه

 

سس هلو و توت فرنگی:

1 عدد هلوی متوسط رو 2 دقیقه میندازیم توی آب جوش و بعد سریع میندازیم توی آب سرد که یخ داره! پوستش خیلی راحت جدا میشه!

هلوی پوست گرفته و 4 عدد توت فرنگی و 1 قاشق پودر قند رو با هم میکس میکنیم و سسمون آماده است!

پودینگ رو توی جام ها میریزیم و روش رو سس هلو میدیم و میره توی یخچال تا 3 ساعت بمونه!

بسیار خوشمزه و دلچسب! نوش جان

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/۳ ساعت ٦:٥٩ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کوکوی سیب زمینی و پیازچه

کوکو ها برای پیش غذا یا یه شام سبک خیلی خوبن! تنوع زیادی دارن و دست آدم توشون بازه! برای وقتایی که عجله داری هم خوبن فقط باید کمی خلاقیت داشته باشیم

 

مواد لازم:

سیب زمینی 550 گرم

پیازچه 3 ساقه کامل

تخم مرغ 4 عدد

ماست سفت 1 قاشق

آرد سوخاری 1 قاشق سرخالی

پنیر فتا 20 گرم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

 

سیب زمینی ها رو رنده درشت میکنیم و کمی با دست فشار میدیم و آبش رو میگیریم، پیازچه ها رو خورد میکنیم

تخم مرغ رو کمی میزنیم وقتی حباب زد ماست و نمک و فلفل و ردچوبه و آرد سوخاری رو اضافه میکنیم و یکدست که شد سیب زمینی و پیازچه و پنیر رنده شده رو اضافه میکنیم

تابه رو میذاریم داغ بشه بعد 2 قاشق روغن سرخ کردنی میریزیم و مواد کوکو رو میریزیم و صاف میکنیم

درب تابه رو میذاریم و زیرش رو کم میکنیم تا بپزه و روی کوکو سفت بشه، بعد که کمی سفت شد روی دهانه ی تابه بشقاب میذاریم و کوکو رو توش برمیگردونیم و بعد دوباره برش میگردونیم توی تابه تا اون طرفش سرخ بشه، دیگه درب تابه رو نمیذاریم تا خمیر نشه و رویه ی کوکو کرانچی بشه

با این روش داخلش خوب پخته میشه و روش کرانچی میشه!

بعد از سرخ شدن حرارت رو خاموش میکنیم و توی بشقاب برمیگردونیم کمی که از حرارت افتاد با چاقو میبریم اگه خیلی داغ داغ ببریم کوکو برش خوبی نمیگیره و خراب میشه

نوش جان

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/۱ ساعت ۱٠:٠۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()