Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

نان سیردار لیمویی ( Lemon Garlic Bread )

نون سیردار کنار سوپ یا غذاهای گریل شده خیلی میچسبه! و البته این نوعش که لیمو داره بی نهایت عالیه!

میشه به عنوان پیش غذا سرو بشه! یا حتی یه شام سبک و خوشمزه!

انواع مختلف و طعم های زیادی میشه بهش داد! که امیدوارم باهم تجربه شون کنیم :)

 

نان تست 2 عدد

کره 1 قاشق مرباخوری

سس فرانسوی یا مایونز 1 قاشق غذاخوری

سیر 2 عدد

فلفل سبز قلمی 1 عدد

لیمو ترش 1 عدد

لیمو فلفلی کمی

 

فلفل سبز قلمی رو ریز خورد میکنیم، میتونه تند یا شیرین باشه که مال من شیرین بود!

سیر رو رنده میکنیم، پوست لیمو رو رنده میکنیم تا جای سفید رسید کافیه! آبش رو هم میگیریم و به رنده ی پوست لیمو اضافه میکنیم، کره و سس و فلفل و سیر و لیمو فلفلی رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم

نون تست رو مثلثی برش میدیم و ا مایه روی نون ها میمالیم

برای آماده کردنش میتونیم از گریل فر یا ماکروویو استفاده کنیم یا فر رو از قبل با 180 درجه گرم کنیم و توی فر آماده اش کنیم

زمانی آماده است که کمی دور و روش طلایی بشه فقط کمی! اینطوری یه نون سیردار معطر و خوشمزه و کرانچی خواهید داشت

 

من نون سیر دار رو کنار نی او کی سرو کردم که توی این این لینک >> نی او کی سیب زمینی با سس ژامبون و گوجه فرنگی Gnocchi di patate رسیپی شو داشتیم!

× در مورد لیمو فلفلی بگم که این ادویه مربوط به کالیفرنیاس! مخلوط پودر لیمو و فلفل و نمک و ... هستش خیلی معطر و خوشمزه است! میشه به جاش کمی فلفل سیاه زد!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/٢۸ ساعت ۱٠:۱٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


سوسیس مرغ ( بودن بلان Boudin blanc )

اینم اولین سوسیس دست ساز من! این رو از رو دست شف طیبه درست کردم! سوسیس بی نهایت خوشمزه و سالم!

یه نوع سوسیس فرانسوی هستش و مخصوص کریسمس! خیلی سخت هم نیست و زیاد لم نداره!

 

 

مواد لازم:

سینه مرغ یک عدد کامل

نان تست دو عدد

شیر 3 تا 4 ق غذاخوری

خامه 200 میلی لیتر

سفیده تخم مرغ 3 عدد

نمک یک چهارم ق چایخوری

 

سلفون – نخ – کاغد روغنی

 

همه ی مواد باید توی یخچال باشن و کاملا سرد!

دو تا نون تست رو برمیداریم و کراست دورش رو برمیداریم و میذاریمش توی ظرف و روش شیر میریزیم تا ندم بشه!

سینه مرغ رو تکه میکنیم و میندازیم توی غذاساز! سفیده ها رو هم اضافه میکنیم و غذاساز رو روشن میکنیم تا میکس بشه!

نون ها رو فشار میدیم که شیر اضافه شون بریزه و همران نمک به غذاساز اضافه میشه و بازم میکس میکنیم تا یکدست بشه!

در آخر خامه رو اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم تا یکدست بشه و یه مایه ی کرمی و لطیف بدست بیاد!

 

حالا تخته ی کار رو مرطوب میکنیم و یک لایه سلفون رو کار میکشیم

از مواد سوسیس میریزیم توی زیپ لاک میریزیم و سرش رو قیچی میکنیم روی ضلع پایین سلفون با فاصله یه نوار از مایه رو میریزیم، حالا لبه ی پایین رو آروم میاریم روی مایه و بعد با دست آروم رولش میکنیم! حواستون باشه که سلفون داخل مایه ی سوسیس نره!

اولین بار سخته و ممکنه تمییز درنیاد اما دستتون میاد کم کم چیکار کنین!

حالا دو سر رول سوسیس رو میگیریم و با کمی فشار به داخل رول پیچ میدیم تا سفت بسته بشه و شل نباشه و بعد گره میزنیم

حالا با نخ رول سوسیس رو به تعداد دلخواه تقسیم میکنیم! اینطوری که نخ رو دور سوسیس میپیچیم و با یه فشار و گره قسمت میشه!

وقتی کل سوسیس ها رو آماده کردیم میذاریمشون توی قابلمه تا روشون پر از آب میکنیم

کاغذ روغنی رو به اندازه ی دهانه ی قابلمه کمی بزرگتر گرن میبریم و از وسطش یه دایره ی کوچیک درمیاریم! این رو روی سوسیس ها میذاریم تا کلشون توی آب برن و یکدست پخته بشه! ( به این روش کارتوش گفته میشه! )

قابلمه رو میذاریم روی حرارت تا آب جوش بیاد، زیرش رو کم میکنیم تا 6 دقیقه بپزه! بعد خاموش میکنیم و میذاریم همون حالت بمونن تا کامل سرد بشن

بعد از سرد شدن خیلی راحت سلفون دورشون رو جدا میکنیم و میریزیم توی زیپ لاک و میذاریم فریزر!

 

برای آماده کردنشم میتونین تابه ی گریل رو بذارین داغ بشه و با کمی روغن چربش کنین و گریل کنین تا طلایی بشه! میشه تو روغن هم سرخشون کنین

یه غذای عالی رو همیشه تو فریزر دارین!

دست طیبه عزیز درد نکنه عالی بود!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما  >> تستر  Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/٢٦ ساعت ۸:٤۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


قارچ پلو ( Mushroom Rice )

درست کردن یه غذای آسون و خوشمزه یکی از واجبترین امتیازاته!

این یه مدل از قارچ پلو هستش که ورژن هندیشه! ایشالله مدلای دیگه ای رو هم میذاریم، این رو من از مجله هنر*آشپزی پزوندم که واقعا عالی بود!

 

 

مواد لازم:

برنج باسماتی 2 پیمانه

قارچ 250 گرم

پیازچه 250 گرم

سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری

دانه ی هل 3 عدد ( من به جاش کمی پودر هل ریختم )

کره 50 گرم

زعفران اماده کمی

زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری

گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری ( کمی کمتر ریختم ) ,, لینک تهیه ی گرام ماسالا

نمک به میزان لازم

گشنیز خورد شده کمی برای تزیین

 

سیر و پیازچه رو توی 1 قاشق روغن تفت میدیم، کره و قارچ رو اضافه میکنیم برنج شسته شده رو به همراه زنجبیل و گرام ماسالا اضافه میکنیم کمی که تفت خورد نمک و آب رو اضافه میکنیم و روی حرارت تند میذاریم وقتی جوشید درب قابلمه رو میذاریم و حرارت رو ملایمتر میکنیم تا برنج پخته و دم بکشد بعد از اتمام آب حرارت رو خاموش میکنیم 5 دقیقه استراحت میدیم، بعد روش زعفران میدیم

توی دیس میکشیم و روش رو گشنیز خورد شده میدیم و نوش جان  چنگال آروم مخلوطش میکنیم البته میتونیم از اول هم زعفران رو بدیم تا برنچ خوشرنگی داشته باشیم

 

 

* اگه با این مدل پخت مشکل داشتین یا برنج باسماتی نبود! وقتی آب رو ریختین با حرارت تند و در باز بذارین بجوشه تا آبش تبخیر شه بعد دمکنی بذارین و حرارت رو کم کنین تا 20 دقیقه دم بکشه!

* برای انتخاب قارچ بهتر، باید قسمت کلاهک و پایه به هم وصل باشه و هاگ قارچ دیده نشه اینطوری هم قارچ تازه تری دارین هم اینکه قارچ سیاه نمیشه

* اگه دونه هل رو ریختین بعد از پخت درشون بیارین البته اگه دیدینشون!!

* برای 3 تا 4 نفر کافیه!

* برای داشتن یه زعفران خوش رنگ به جای دم کردن با آب جوش، بریزینش توی یه استکان کوچیک و روش 2 قالب یخ کوچولو بندازین و درش و بذارین! خودش آروم آروم آب بشه و اینطوری یه زعفران بی نهایت خوشرنگ خواهید داشت!

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر  Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/۱٦ ساعت ٢:۱٤ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کیک نارگیلی آناناسی با کرم چیز فراستینگ

کیک نارگیلی آناناسی با کرم چیز فراستینگ

Coconut Pineapple Cake with Cream cheese frosting

بازم وسط شهریور و مناسبت های خوبش! این کیک رو تولد همسری درست کرده بودم اما نوبتش رسید به این روزای خوب برای ما!

به ترتیب اعلام میکنم:

13 شهریور اولین روز آشنایی ما! :)

14 شهریور تولد مامان عزیزم :*

15 شهریور تولد دوست جونیه خودم تستر اعظم! دوست جونیم تولدت مبارک :*

بریم سراغ این کیک بی نظیر! چون همسری من اول عاشق آناناس و بعدم نارگیله و در آخر بنده!!!! این کیک توی آشپزخونه مون خلق شد باشد که خودشیرینی ای کرده باشیم!

 

1 عدد کیک پخته شده توی قالب 20 سانتی!

کرم چیز فراستینگ به اندازه ی دستور

کمپوت آناناس

پودر نارگیل

 

اول یه کیک ساده درست کنید هرچی دوست دارین! اما من کیک نارگیلی ابری رو از این پست >> کیک نارگیلی ابری درست کردم منتها برای طعم بیشتر آناناس به جای شیر از آب آناناس استفاده کردم!

وقتی پخته و سرد شد از وسط دو لایه کردم

کیک من توی قالب 20 سانتی پخته شده بود و این مقدار کرم برای لای کیک و دورش کاملا مناسب بود

 

مواد لازم کرم چیز فراستینگ:

400 گرم پنیر خامه ای

120 گرم کره

150 گرم پودر شکر

کمی وانیل

2 حلقه آناناس

همه ی مواد رو میریزیم توی غذاساز و میذاریم مخلوط بشه! اگه میخواین با ماسوره کار کنین آناناس رو نریزین چون کمی شلش میکنه! اما من چون نمیخواستم استفاده کنم و طعم آناناسی برام مهم بود و این نوع تزیین از آناناس استفاده کردم!

نصف کیک رو میذاریم، روش رو با آب کمپوت آناناس کمی مرطوب میکنیم  یک سوم از کرم رو روش میریزیم و صاف میکنیم و چند برش آناناس خورد شده میذاریم و کمی پودر نارگیل میپاشیم، نیمه ی دوم کیک رو روش میذاریم و بازم مرطوبش میکنیم، یک سوم دیگه از کرم رو روش میذاریم و خوشگلش میکنیم، بقیه ی کرم رو هم برای دور کیک استفاده میکنیم و با یه پالت کمی مرطوب صافش میکنیم احتیاجی نیست خیلی مرتب بشه!

حالا دستمون رو میکنیم تو نارگیل و برمیداریم و میچسبونیم به دیواره!

روی کیک رو هم برشای آناناس میذاریم و پودر نارگیل میپاشیم!

کیک خوشگل و بی نهایت خوشمزه آماده است! میره یخچال برای 2 تا 3 ساعت تا خوب جا بیوفته!

این کیک خیلی سنگینه و به نظر من برای 8 نفر کافیه!

نوش جان

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/۱۳ ساعت ٩:۱٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


گرام ماسالا ( Gram masala )

امروز یه ادویه ی فوق العاده داریم! که هم توی هند و هم تو خیلی از جاها ادویه ی محبوبیه! گرام ماسالا در واقع به میکس ادویه هایی که کمی تند و پر طعم هستن گفته میشه! گرام به زبان هندی یعنی تند و هات!  ماسالا هم یعنی میکس و مخلوط! اما این ترکیب خیلی هات نیست و تندی خوبی داره!

اما طعم و بوی خاص و خیلی خوبی داره! برای ما که خیلی جدید و بی نظیره!

 

مواد لازم:

پودر تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری

پودر زیره ی سبز نصف قاشق سوپخوری

پودر فلفل سیاه نصف قاشق سوپخوری

دانه زیره ی سیاه 1 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

پودر هل سبز یک چهارم قاشق چایخوری

برگ بو کوچک 2 عدد

فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری

خیلی راحت همه ی مواد رو اندازه میکنم و میریزیم توی آسیاب! روشن میکنیم تا خوب میکس و یه ادویه ی نرم و خوشرنگ به ما بده! اگه آسیاب تو ذسترس نبود توی هاون نرمش میکنیم و میکوبیم!

اگه ادویه ها رو پودر نشده دارین توی تابه بدون روغن میتونین خرارت بدین تا عطرش آزاد بشه و بعد میکس کنین اما خیلی باید احتیاط کنین که نسوزن و تغییر رنگ نده! که البته اگه این کار رو هم نکردین موردی نداره!

کاربرد این ادویه فقط توی غذاهای هندی نیست! توی انواع برنج های مخلوط و خورشتی و ... بریزین و بی نهایت از عطر غذاتون لذت ببرین

فقط کمی این ادویه تنده و معطر که باید طبق ذائقه ریخته بشه!

کم کم وارد آشپزخونه ی هند هم میشیم و غذاهای پر ادویه ی هندی رو میذاریم

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/۱۱ ساعت ٩:٠٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


کاپ کیک آلبالو ( Cherry Cupcake )

اینم آخرین پست آلبالویی تو آخرین ماه تابستون!

این کاپ کیک رو از رو دست عارفه جون >> ته چین پزوندم و خیلی خوش مزه بود! طعم ترشی توی مافین عالی بود! با یه رویه ی کریسپی! اما بافت کیک نرم و خوشمزه!

 

مواد لازم:

آرد 2 پیمانه

بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

کره نصف پیمانه

شکر 1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 1 قاشق چایخوری

شیر نصف پیمانه

آلبالو 2 پیمانه

 

مواد رویه ی کاپ کیک:

شکر 3قاشق غذاخوری

آرد 2 قاشق غذاخوری

کره سرد 2 قاشق غذاخوری

 

آلبالو ها رو هسته میگیریم

توی قالب کاپ کیک رو کپسول میذاریم

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک میکنیم

فر رو روی 180درجه میذاریم تا گرم بشه

کره و شکر رو کمی میزنیم تخم مرغ ها رو با وانیل ریخته و هم میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و در آخر مواد خشک رو میریزیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه

آلبالو رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم

توی کپسول ها رو تا 3/2 پر میکنیم

من با نصف مواد 11تا  کاپ کیک بدست آوردم

مواد رویه رو با نوک انگشت مخلوط کرده تا مثل خورده نون بشه و روی کاپ کیک ها میریزیم

کاپ کیک ها رو میذاریم توی فر برای تقریبا 25 دقیقه تا زمانی که کمی دورش طلایی بشه

کاپ کیک بسیار نرم و مطلوبیه و با چای خیلی میچسبه!

نوش جان :)

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر  Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/٧ ساعت ۱٠:٥٢ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


ته چین آلبالویی با گوشت بره

تا تابستون هست  این پستا رو زود زود میذاریم که موادش تموم نشه! این غذا، میکس  2تا غذای مورد علاقه ی ماست که توی آشپزخونه خلق شده! من همیشه دارم یه تغییری میدم این رسیپی ها رو! البته مدل اصل و درست غذاها که جای خود دارند!

حالا زودی بریم سراغ این غذای خوشمزه و پر کالری که هر از چند ماه یکبار پخته میشه! :)

مواد لازم برای 5 نفر:

برنج 3.5 پیمانه

آلبالو 550 گرم

شکر 300 گرم

کره 50 گرم

 

گوشت بره 300 گرم

پیاز کوچک 1 عدد

سیر 1 حبه

برگ بو 2 عدد

میخک 2 عدد

چوب دارچین 1 تکه

سرکه 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

 

تخم مرغ 3 عدد

زعفران دم شده نصف استکان

ماست غلیظ 1 پیمانه

روغن مایع 2 قاشق

نمک و فلفل سیاه

 

برنج رو با نمک کافی 3 ساعت قبل خیس میکنیم

آلبالو رو هسته میگیریم و توی ظرف لابه لا شکر میریزیم و میذاریم آب بندازه! من چون شیرین درست کردم این مقدار شکر رریختم میتونین کمتر بریزین و ترش یا ملس درست کنین!

گوشت رو با پیاز،سیر،میخک،دارچین،برگ بو،سرکه و فلفل سیاه میذاریم با کمی آب بپزه! بعد از پخت نمکش رو هم میریزیم و گوشت رو ریش ریش میکنیم

آلبالو رو روی آتش تند میذاریم تا شکر حل شده و غلیظ بشه اما نه مثل مربا!

آب رو میذاریم بجوشه و بعد برنج رو میریزیم و وقتی پخت اما نرم نرم نشه و کمی دون تر آبکش میکنیم و کنار میذاریم

تخم مرغ رو کمی میزنیم بعد ماست و زعفران و نمک و فلفل و روغن رو اضافه میکنیم و میزنیم تا یکدست بشه!

دو سوم از برنج رو میریزیم توی مایه ی ته چین و مخلوط میکنیم

یک سوم باقی مونده رو با آلبالو ها مخلوط میکنیم

فر رو روی 180 درجه میذاریم

پیرکس رو با کره چرب میکنیم، نصف برنج ته چینی رو میریزیم و خوب پرسش میکنیم

روش کل برنج و آلبالو رو میریزیم و اونو هم پرس میکنیم اما له نشه فقط جای خالی نباشه

روش گوشت ریش شده رو میریزیم و بعد نصف کره رو تکه تکه روی کل گوشت ها میذاریم

بقیه ی برنج ته چین رو روش میریزیم و پرس میکنیم و مابقی کره رو روش میذاریم

روی پیرکس رو فویل میکشیم و چند جاشو سوراخ میکنیم و میذاریم توی فر برای تقریبا 1.5 ساعت تا کفش طلایی بشه

خیلی راحت توی دیس برمیگردونیم و با زرشک و هرچی دوست داریم تزیین میکنیم

اگه غذای خشک دوست ندارین آب گوشت رو بذارین بجوش تا غلیظ بشه و صاف کنین و کنار ته چین سرو کنین

نوش جان :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/٥ ساعت ۱:۳٧ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()


پیراشکی مرغ و نخود سبز ( Chicken and Green peas Dumpiling )

امروز خمیر بازی داریم البته از نوع بدون ورز زیاد و آسون! با اینکه کار با خمیر رو دوست دارم اما نه وقتشو دارم نه حوصله شو و نه مچشو!!!!!

این خمیر پیراشکی روسی هستش که من کمی تغییرش دادم

به نظر من خیلی خمیر خوش قلقیه! روغنش زیاده که اونم به خاطر لایه لایه شدنشه! زیاد دوست نداشتم روغن داشته باشه اما چون بعدش توی فر میره بازم قابل بخشیدنه!

مواد لازم خمیر پیراشکی:

مایه خمیر 10 گرم یا 2 قاشق چایخوری

آب گرم 50 میلی لیتر

شکر 1.5 قاشق چایخوری

آرد 750 گرم یا تقریبا 6 پیمانه

نمک 1.5 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

روغن 170 میلی لیتر

تخم مرغ 1 عدد

کره 1 قاشق سوپخوری

شیر 300 میلی لیتر

 × پیمانه ی مورد استفاده 250 میلی لیتریه, مایعات رو با همین پیمانه تنظیم کنین یا از پیمانه ی مدرج استفاده کنین. قاشق چایخوری هم از قاشق های اندازه گیری هستش که تقریبا با مرباخوری برابره! )

مواد میانی:

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک

نخود سبز پخته نصف پیمانه

نصف سینه مرغ پخته و ریش شده

آویشن 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

سس چیلی کمی

نمک و فلفل و زردچوبه

 

رویه ی پیراشکی:

1 عدد تخم مرغ

پاپریکا

آویشن

 

آب گرم رو با شکر توی یه کاسه ترجیحا چینی یا بلور میریزیم و هم میزنیم بعد روش مایه خمیر رو میپاشیم و میذاریم تا 15 دقیقه بمونه و عمل بیاد

احتیاجی نیست جای خاصی بره و روی همین میز آشپزخونه خوبه! عمل اومدنشم اینجوریه که روش کف میکنه!

توی یه کاسه ی بزرگ آرد و بیکینگ پودر و نمک رو 3 بار الک میکنیم، اینجا بیکینگ پودر نقش بهبود دهنده رو داره و بافتش رو عالی میکنه

وسط آرد رو گود میکنیم، کره و تخم مرغ و روغن و مایه خمیر عمل اومده و نصف شیر رو اضافه میکنیم

با خمیرگیر یا دست مخلوط میکنیم و بعد با احتیاط شیر رو اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد! من از آرد سفید بسته بندی استفاده کردم و کل شیر مصرف شد

احتیاجی به ورز نیست و خمیر لطافتش رو داره! کمی ورزش میدیم و جمعش میکنیم و روش یه بعلاوه میکشیم با چاقو و روی کاسه دستمال میکشیم و میذاریم نیم ساعت توی محیط آشپزخونه استراحت کنه

وقت درست کردن مواد میانیه! پیاز رو تفت میدیم سبک که شد فلفل دلمه ای و نخودسبز و سیر رنده شده اضافه میکنیم و بعد مرغ رو میریزیم و کمی سرخ میکنیم بعد ادویه ها و رب رو میریزیم و در آخر آویشن رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم تا خنک بشه! هیچ وقت برای خمیرها مواد میانی نباید داغ باشن!

بعد از نیم ساعت با مشت پف خمیر رو میخوابونیم و کمی ورزش میدیم و بازم میذاریم 15 دقیقه ی دیگه استراحت کنه!

فر رو روی 180 درجه میذاریم

2 تا سینی فر میاریم روی میز! تخم مرغ رویه رو کمی با جنگال میزنیم و با قلمو میذاریم کنار دستمون، تخته و کاتر گرد و وردنه! پاپریکا، کمی آرد اضافه و کمی سس مایونز!!

اولین شکل پیچیدن رو از ترلان جون یاد گرفتم البته نصفشو! :) بهتره که روی خمیر یه دستمال باشه تا خشک نشه و با خیال راحت پیراشکیا رو درست کنین!

مثل شکلهای پایین از خمیر کمی با کاتر برمیداریم نه که بکنیم یا با کفگیر! روی سطح بازش میکنیم البته بیضی!

نیمه ی پایین رو کمی سس مایونز میزنیم و نیمه ی بالا رو مثل شکل با چاقو شیاری میبریم البته نه تا آخر!

روی قسمت سسی مواد میانی رو میریزیم

خمیر رو روش جمع میکنیم و تا بالا رولش میکنیم طوری که راه راه ها بیوفته روی خمیر!

 بعد کامل گرد میپیچیم که بعدا هلالی دربیاد!

میذاریمش توی سینی و روش تخم مرغ رو میزنیم! چندتا این مدلی درست میکنیم و با فاصله میذاریمشون تو سینی و میره توی فر تا روشون طلایی بشه! به همین خوشگلی!!

تا آماده شدنشون میریم مدل بعدی! با وردنه خمیر رو صاف باز میکنیم و به اندازه ی گردیه کاتر که از لیوان بزرگتره روی خمیر تخم مرغ میمالیم و وسطش از مواد میانی میذاریم

از خمیر کنار بلند میکنیم و روی مواد میذاریم و با کاتر میبریم!

خمیر اضافه رو برمیداریم و دور خمیر رو با چنگال پرس میکنیم

میذاریمش توی سینی و روش تخم مرغ میمالیم و بعد آویشن یا پاپریکا میپاشیم!

میره توی فر تا طلایی شدن و در نهایت یه پیراشکی خوشگل و خوشمزه رو خلق میکنیم!

بافت این خمیر لایه لایه مثل کروسان هستش تقریبا خیلی خوشمزه اما سنگین و پر کالری!

این خمیر خیلی زیاد پیراشکی میده شاید 30 تا! میشه مثه من بعد آماده شدن بذارین فریز تا بعدا داشته باشین!

با سس کچاپ و خردل نوش جان کنید

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/٢ ساعت ٩:٠٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()